Jump to content

Red Devils

Aktiv medlem
 • Posts

  138
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Red Devils

 1. Hva med a lage skiene selv i Valdres? 🙂 https://www.valdres.no/opplevelser/norrestogo-vintereventyr-p615453
 2. Northern Playground produserer det meste i Europa! Fra deres hjemmeside: Vi produserer mesteparten av klærne våre hos Utenos i Litauen. Utenos tar miljø på alvor, og er den eneste produsenten i verden som etterkommer alle Greenpeace sine miljøstandarder. https://www.northernplayground.no/nb/environment
 3. Anbefaler Crispi Bre, fantastisk god sko (for mine føtter). Beste jeg har hatt. Stiv såle og bra nok ankelstøtte. Bruker de på på Nansen og Falketind 62. Man fikk kjøpt de billig på fjellsport med 25/30 rabatt da veilendene er 3500. Men nå er det helt utsolgt i alle størrelser.
 4. Testet gamme nå i helgen i jotunheimen. Har amundsen selv, men er ikke spesielt glad i de. Bra til å gå rett frem i flatt landskap. Men de har null nedoveregenskaper. Med gamme går det ann å ta en telemarksving eller to. Skiene har fortsatt spenn, men er mye kortere. I tillegg er det bredeste punktet flyttet litt bakover og er mer svingvillig. Den har også rocker som gjør at tuppen søker opp. Hvis du ikke vil ha bredere ski, hadde jeg ikke vært i tvil. Kjøp gamme!!
 5. Har ikke erfaring med disse skiene. Men nanogrip skiene er en fullstendig vedlikeholdsfri ski der man ikke trenger å glide skiene heller. Dette gjør at det går litt ut over gliden har jeg fortstått. Nanogrip kommer heller ikke med racingsåle. Skien til Peltonen som er i samme klasse som dine Zero ski er Zeta utgaven. Her har man et rubbparti med en helt vanlig racing glisåle. Spensten i skiene er ikke like responsive som racingski fikk jeg høre i butikken. Men hvis dette prosjektet var vellykket så skulle Peltonen komme med nanogrip i racingversjon neste år. Men skal man ikke gå turrenn o.l. der sekundene teller, vil jeg tro man har en topp ski man kan bruke under vanskelig smøreforhold, eller man ikke gidder så mye vedlikehold .
 6. Du bør helt klart bruke p-tex for å fylle en så dyp ripe. P-tex er det sålen på skiene er laget av. Se under for beskrivelse Finner du store riper, kan man gi førstehjelp ved å smelte inn litt p-tex. Det er viktig å få fikset store hull ganske fort etterpå, fordi snø trenger seg inn i konstruksjon og når det smelter, ødelegger det limingen i skiene dine. Har du fått dyp ripe som går helt inn til sålen, er første hjelp her også å bruke P-tex. • Varm opp P-tex-stikken slik at det begynner å smelte (dette kan ta litt tid, men når det tar fyr er det et veldig farlig stoff, så hold den unna klær/fingrer etc.). Hold P-texen over ei stålsikle, og rist litt slik at brune karbonioner faller på stålsiklen. Da blir voksen du drypper i ripen, er helt lyst/svart avhengig av hvilken P-tex du har. (P-texen er gjerne svart eller gjennomsiktig) • Fyll opp ripen • La det bli helt kaldt • Ta ei plastsikle og sikle bort overflødig
 7. Hei Vet at i fjor så hadde Windvoll Sport i Kongsberg disse skoene. Du kan jo ringe dit og sjekke. Tror det var i fjor jeg var å prøvde disse skoene der. Mulig det var året før... http://www.gulesider.no/gs/companyDetails.c?q=windsvoll%2C+kongsberg&lineId=Z00192RT
 8. Man får mye lys med DX lykta. Men tror ikke jeg hadde tørt og vært langt inne i skogen med denne lykta (uten backup). Det er tross alt en skikkelig kina variant av Tesla lykta (som nevt lengere opp). Man bør i alle fall forvente litt småmekking for å kline på kjølepasta o.l. Så vidt meg bekjent så er det vel ikke helt godkjente batterier heller. Men man får jo masse lys for en billig penge Men Lupine er solid tysk kvalitet og koster dessverre veldig mye. Men det blir nesten som en BMW vs BYD (kinesisk bil).
 9. Her har du også en model som ikke er typisk de gode gamle skinnstøvlene til Varg og Crispi. Alpina lager i hvertfall fall veldig gode sko til langrenn, men hvordan denne skoen er til 75mm har jeg ikke peil på. http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=ALP001&var_1=ALP001-38&categorynu=N0&categorytxt=Skist%F8vler&produkt=Alpina XC BC 2175
 10. Utrolig avslag på dagens røver på sportsnett. Mountain Hardwear Synchronicity Jacket satt ned fra 41299 til 2999
 11. Hei Jeg har Talon 22 og bruker den til det du beskriver. Jeg har brukt den på bla. Skåla opp, sykkelturer på vei og i terreng, til jobben og på dagsturer. Hvis bruksområdet er så stort ville jeg ha kjøpt så stor. Men hvis den primert brukes til løping og sykkel ville jeg ha valgt 11 literen. Men selv om sekken ikke fylles helt opp oppleverer jeg den som veldig stabil, og har ikke noe som helst problemer med den på motbakkeløping. Men hvis man skal ha en sekk for alt mulig så er det sikkert kjekt med 5,5, 11 og 22, men jeg mener at det er bare tull. Birkebeinerbladet hadde en en kjempetest av sekker og da kom 22 literen best ut (11 literen var ikke med). Hvis man f.eks skal ha med ekstra sko til trening fylles sekken ganske fort opp.
 12. Bra service på sport 1 i ditt distrikt er jo Bjørn Myhre sport, var det der du kjøpte sykkelen da?
 13. Gratulerer! Det blir spennende å se bildene dine da Har vurdert dette kameraet selv.
 14. Gratulerer med nye sko! Har disse selv og tror neppe du blir skuffet. Til den prisen er det jo et røverkjøp
 15. Hvilket kamera ble det? Lx-3?
 16. http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=83064 Denne buksa er det verdt å vurdere. Utrolig behagelig. Denne buksa kjøpte jeg på XXL for 750 i fjor så prisene går litt opp og ned. Men synes uansett ikke 1299 er mye for en sånn buske.
 17. Tilbud på testvinneneren på oslosportslager http://www.oslosportslager.no/produkt/akka-rs-3-3-manns-telt-6650.aspx
 18. Tror dessverre tollgrensen er på 200 kr
 19. Okay, jeg misforstod deg litt. Trodde du hadde både fireblood og stella sneller. Men du har fireblood stang og stella snelle? Men uansett virkelig flott fiskeutstur!
 20. Skal si du har utstyret i orden Får virkelig håpe du fisker mye og får mye fisk siden du har både fireblood og stella Har du virkeli bruk for begge to?
 21. Red Devils

  telt

  Her er det en som selger ringstind 2 og et bergans telt. 1500 pr stk; http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=16848272
 22. http://www.dinside.no/512042/importkalkulatoren
 23. Jeg trodde at Varg Morgedal er identisk med Asolo Morgedal. Eller er det bare tull det jeg hørte at Varg tok over denne modellen da Asolo sluttet å lage skisko?
 24. Bjarne, kanskje denne linken kan hjelpe deg? http://www.leiebilguiden.no/norge/fagernes.php
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy