Gå til innhold

espen221

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. espen221

  Crispi Sydpolen

  Nei desverre, han jeg snakka med påstod at de ikke hadde noe slikt der.
 2. espen221

  Crispi Sydpolen

  takk for tipset, da stikker jeg innom der idag tenker jeg=)
 3. Hei! Jeg å noen kammerater tenkte å ta denne turen i januar/februar. Vi har ikke tatt noe annet enn en overnatting som vanlig på skiturene våres, så noe usikker på hva vi klarer av distanse på en dag. Så jeg lurte på om noen her har tatt denne turen før? har noen anelse om tid vi bør beregne?
 4. espen221

  Crispi Sydpolen

  Da skal jeg ikke kjøpe det uten å prøve først:) Men ringe drammen, hvilke butikk mener du har slike sko? Takker for svar
 5. Hei! Jeg har kommet frem til at jeg vil kjøpe meg Crispi Sydpolen skisko. Men har et problem med å få prøvd denne skiskoen da jeg ikke vet om noen i nærhetene som har dette i butikken. Noen som vet om en butikk i nærhetene av Kongsberg som har denne typen sko? I Crispi fjellsko har jeg størrelse 42, kan det hende at disse er like i størrelsen, slik at jeg bare kan bestille et par? Mvh Espen
 6. espen221

  Valg av GPS

  Takker for alle tips. Jeg får vel legge ved at en god del på jakt laga rundt har disse senderne:) Men vis denne gpsen ikke er noe videre å satse på, setter jeg en strek over den. Batterikapasitet er jo ganske viktig, men tror nok at kartet blir brukt mest på de lengre turene og heller benytter gpsen vis jeg er litt "lost" evt, vil vite nøyaktig posisjon. Men disse grense kartene kan jeg få de til alle gpser? vet dere evt. hvor jeg får kjøpt disse? Fant slike kart til denne satmap saken. Men det er vel kanskje til Garmin også.
 7. espen221

  Valg av GPS

  Hei! Jeg sitter å lurer på å kjøpe meg en gps. Men kan lite om dette. Så lurte på om jeg kunne få noen tips. Det jeg håpet å kunne bruke den til er: Jakt, kunne legge inn poster og slikt. Da lurer jeg på, er det kun Garmin Astro som har denne hundepeileren? Jeg har ikke hund selv så har kun interesse av å se hvor andres hunder er. Jeg skulle helst også kunne fått lagt inn eiendomskart for min kommune, med grunneier grenser og slikt. Er det flere enn satmap active 10 som har dette? Men jeg skulle også gjerne kunne planlegge lengere turer i skog og mark på pcen for å så kunne legge den inn på gpsen. Noen som har noen tips:)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.