Gå til innhold

puuse

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  72
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om puuse

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vinstra

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Flott tråd som jeg vil følge med på. Driver selv å skal ta noen grep med sekken beregnet på en uke på fisketur. Kommer også som regel rundt 20 tallet og ønsker sekken ned et par kilo. For min del så handler det både om å bytte ut litt av småutstyret, droppe noe, og se hva jeg kan ta med mindre av. Eks ikke putte tuben med solkrem i sekken, men ta med akkurat det jeg trenger i en mindre beholder. Men å bytte ut småutstyr som gassbrenneren, reserveulltrøya og kjelen gir jo også dårlig samvittighet. En ting er at det koster, en annen ting er at det gir litt dårlig samvittighet på forbrukssiden.
 2. Tror jeg fortsetter å å ligge som før jeg også,altså motsatt av tegningen.Hodet mot vinden når det er rolig vær,og fortelt med minst glippe mot vinden når det drar seg til.
 3. 1.Jeg ligger motsatt vei enn de som på tegningen,da har jeg tilgang til utstyret mitt som lagres i den delen av forteltet som ikke kan åpnes,samt at det er bare å vippe ut beina i åpningen når jeg skal ut.Noen som ligger som på tegningen og kan svare på hvorfor? 2. Ut fra videoen av vindtest så er det ikke såå store forskjellen hvor vinden kommer fra,men det optimale er det forteltet med minst glipe MOT vindretningen?Er dette riktig?Forøvrig så liker jeg best å ha vinden mot hodet på den måten jeg ligger (motsatt av tegningen),da har begge god utsikt utover fiskevannet som vi ligger ved.
 4. Enig i at fisket var bra i dette området,kom ned igår etter en uke på vestvidda.Persa med en fin ørret på 2kg (2045gram) samt 1.2 og 1.3! Var helt skjelven etterpå...
 5. Det begynner å nærme seg! Kan være et tips å ta med Strike Pro Cyber i slukboksen, det var kodeknekkeren på forrige tur på vestvidda.
 6. Satser på start fra Hjølmo / Vivelid for tredje året på rad i slutten av juli. Ingenting å si på kvaliteten hvertfall:)
 7. Takk for svar alle sammen, jeg få se hva det blir til, er fortsatt en god stund til sommeren kommer :) Virker uansett som det er ganske tomt på markedet for Orion 3 UL.
 8. Takk for utfylldende og grundig svar a-aa. Slitasjen på bildene ligner mye på det som skjedde hos meg. At tekstiler og spesielt ting av UL utsettes for slitasje ved bruk er helt ok. Men jeg reagerer litt på at det skulle skje så fort etter bare kort tids bruk. Har ikke opplevd det samme på Helsport UL etter så kort tid. Hvis man ser bort fra en litt for stor glippe på det ene forteltet, så er teltet virkelig et bra telt for 2, og jeg kommer til å kjøpe det igjen. Men er virkelig i tenkeboksen om det blir UL eller Extreme versjonen.
 9. Hei Jeg brukte dette teltet på en ukestur sist sommer, men valgte å heve kjøpet da jeg fant ut at nettbutikken hadde sendt meg 2017-modell med kort liggelengde. (Jeg spurte om dette på forhånd og ble forsikret om at teltet var 2018-modell. De hadde i ettertid ikke inne 2018-modell og kunne ikke sende nytt). Bare på disse dagene fikk jeg flere slitasjer (små revner) i veggene på innerteltet, spesielt på dørsidene i overgang mellom glidelås og netting, men også generelt på veggene. Dette gjør meg skeptisk til å kjøpe det igjen, og lurer på om jeg heller skal gå for extreme-varianten. Det har jo både sterkere yttertet, innertelt og bunnduk. Jeg har fra før et Fjellheimen Superlight, så jeg er godt vant med telt av UL-typen og behandlingen av disse. Ønsker heller ikke å gå over til Reinsfjell Superlight pga mindre fortelt og lavere takhøyde. Er det noen andre Exped UL-eiere som har opplevd slitasje på teltet sitt på en eller annen måte?
 10. Hei Noen som vet størrelsen på treblekrokene til en vanlig 12 g sluk, eks Sølvkroken Spesial? Tenker å skifte ut med Owner ST 36 BC og skulle gjerne likt å vite hvilken størrelse som matcher.
 11. puuse

  Orion III UL

  Ser ut som både addnature og outnorth har fått inn igjen.7995 hos førstnevnte.
 12. puuse

  Orion III UL

  Jeg spurte Fjellsport for en liten stund siden,de skulle få inn igjen i august sa de.Endte opp med å kjøpe fra Addnature,men ser at de også er utsolgt nå.
 13. Hvis du har bestemt deg for Fjellpulken: Jeg ville valgt enten 154 eller 168 fordi den har glidemeier som er lette å skifte. På 144 er glidemeiene festet med pop nagler. 154 og 168 har også 3 fester for draget fremme istedet for 2 på 144 Se forøvrig link nedenfor der jeg har skrevet om dette. http://trelangsnorge.com/etter-turen/tips-og-erfaringer/
 14. Sjekket akkurat tørkeren, og kan ikke se at det har rent noe nedi. Det er en metallplate over vifta som det går an å ta av hvis man vil rengjøre en gang i blant. Jeg steker kjøttdeigen ganske lenge for å få ut så mye fukt som mulig, på sterk varme og vender hele tiden slik at det ikke blir svidd. Har også prøvd med stekte biffstrimler, men fikk aldri blødt de opp skikkelig igjen, de forble ganske harde og seige samme hvor lenge jeg hadde de i varm vann. Har også tørket hvitløk, løk, sopp, chilli og mais på denne tørkeren.
 15. Jeg bruker denne tørkeren: http://www.jaktogfritid.no/shopelement.asp?aid=8079&pid=3747 Bruker da selvlagd kjøttdeig fra hjort/elg, dette er magert kjøtt og vanninnholdet er følgelig ikke så høyt som butikkkjøpt kjøttdeig. Steker på sterk varme i teflonpanne uten fett/smør, bare peprer og salter litt. Så er det rett i tørkeren. På vintertur så har jeg med en ekstra Nalgeneflaske. Noen timer før middag så heller jeg kjøttdeigen i flaska og tilsetter varmt vann slik at det blir oppblødt igjen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.