Gå til innhold
 • Bli medlem

puuse

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om puuse

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vinstra

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Følger spent med på snøsmeltingen i år jeg også siden planen er å gå like høyt i terrenget som ifjor på vestvidda. Håper på flere middager som denne:
 2. Støtter opp om Lundhags her også etter x antall år med alfa. Første paret var Professional High og nå Jaure Light High,er vel ikke mange høye sko som slår sistnevnte på vekt. Tørker også mye fortere i felt enn sko med gtx. Mine Jaure lekker litt i overgang mellom gummi og lær,men ikke så mye at det utgjør et problem så lenge man smører og steller med de.
 3. Flott tråd som jeg vil følge med på. Driver selv å skal ta noen grep med sekken beregnet på en uke på fisketur. Kommer også som regel rundt 20 tallet og ønsker sekken ned et par kilo. For min del så handler det både om å bytte ut litt av småutstyret, droppe noe, og se hva jeg kan ta med mindre av. Eks ikke putte tuben med solkrem i sekken, men ta med akkurat det jeg trenger i en mindre beholder. Men å bytte ut småutstyr som gassbrenneren, reserveulltrøya og kjelen gir jo også dårlig samvittighet. En ting er at det koster, en annen ting er at det gir litt dårlig samvittighet på forbrukssiden.
 4. Tror jeg fortsetter å å ligge som før jeg også,altså motsatt av tegningen.Hodet mot vinden når det er rolig vær,og fortelt med minst glippe mot vinden når det drar seg til.
 5. 1.Jeg ligger motsatt vei enn de som på tegningen,da har jeg tilgang til utstyret mitt som lagres i den delen av forteltet som ikke kan åpnes,samt at det er bare å vippe ut beina i åpningen når jeg skal ut.Noen som ligger som på tegningen og kan svare på hvorfor? 2. Ut fra videoen av vindtest så er det ikke såå store forskjellen hvor vinden kommer fra,men det optimale er det forteltet med minst glipe MOT vindretningen?Er dette riktig?Forøvrig så liker jeg best å ha vinden mot hodet på den måten jeg ligger (motsatt av tegningen),da har begge god utsikt utover fiskevannet som vi ligger ved.
 6. Enig i at fisket var bra i dette området,kom ned igår etter en uke på vestvidda.Persa med en fin ørret på 2kg (2045gram) samt 1.2 og 1.3! Var helt skjelven etterpå...
 7. Det begynner å nærme seg! Kan være et tips å ta med Strike Pro Cyber i slukboksen, det var kodeknekkeren på forrige tur på vestvidda.
 8. Satser på start fra Hjølmo / Vivelid for tredje året på rad i slutten av juli. Ingenting å si på kvaliteten hvertfall:)
 9. Takk for svar alle sammen, jeg få se hva det blir til, er fortsatt en god stund til sommeren kommer :) Virker uansett som det er ganske tomt på markedet for Orion 3 UL.
 10. Takk for utfylldende og grundig svar a-aa. Slitasjen på bildene ligner mye på det som skjedde hos meg. At tekstiler og spesielt ting av UL utsettes for slitasje ved bruk er helt ok. Men jeg reagerer litt på at det skulle skje så fort etter bare kort tids bruk. Har ikke opplevd det samme på Helsport UL etter så kort tid. Hvis man ser bort fra en litt for stor glippe på det ene forteltet, så er teltet virkelig et bra telt for 2, og jeg kommer til å kjøpe det igjen. Men er virkelig i tenkeboksen om det blir UL eller Extreme versjonen.
 11. Hei Jeg brukte dette teltet på en ukestur sist sommer, men valgte å heve kjøpet da jeg fant ut at nettbutikken hadde sendt meg 2017-modell med kort liggelengde. (Jeg spurte om dette på forhånd og ble forsikret om at teltet var 2018-modell. De hadde i ettertid ikke inne 2018-modell og kunne ikke sende nytt). Bare på disse dagene fikk jeg flere slitasjer (små revner) i veggene på innerteltet, spesielt på dørsidene i overgang mellom glidelås og netting, men også generelt på veggene. Dette gjør meg skeptisk til å kjøpe det igjen, og lurer på om jeg heller skal gå for extreme-varianten.
 12. Hei Noen som vet størrelsen på treblekrokene til en vanlig 12 g sluk, eks Sølvkroken Spesial? Tenker å skifte ut med Owner ST 36 BC og skulle gjerne likt å vite hvilken størrelse som matcher.
 13. puuse

  Orion III UL

  Ser ut som både addnature og outnorth har fått inn igjen.7995 hos førstnevnte.
 14. puuse

  Orion III UL

  Jeg spurte Fjellsport for en liten stund siden,de skulle få inn igjen i august sa de.Endte opp med å kjøpe fra Addnature,men ser at de også er utsolgt nå.
 15. puuse

  puuse

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.