Gå til innhold

puuse

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om puuse

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Vinstra

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det begynner å nærme seg! Kan være et tips å ta med Strike Pro Cyber i slukboksen, det var kodeknekkeren på forrige tur på vestvidda.
 2. Satser på start fra Hjølmo / Vivelid for tredje året på rad i slutten av juli. Ingenting å si på kvaliteten hvertfall:)
 3. Takk for svar alle sammen, jeg få se hva det blir til, er fortsatt en god stund til sommeren kommer :) Virker uansett som det er ganske tomt på markedet for Orion 3 UL.
 4. Takk for utfylldende og grundig svar a-aa. Slitasjen på bildene ligner mye på det som skjedde hos meg. At tekstiler og spesielt ting av UL utsettes for slitasje ved bruk er helt ok. Men jeg reagerer litt på at det skulle skje så fort etter bare kort tids bruk. Har ikke opplevd det samme på Helsport UL etter så kort tid. Hvis man ser bort fra en litt for stor glippe på det ene forteltet, så er teltet virkelig et bra telt for 2, og jeg kommer til å kjøpe det igjen. Men er virkelig i tenkeboksen om det blir UL eller Extreme versjonen.
 5. Hei Jeg brukte dette teltet på en ukestur sist sommer, men valgte å heve kjøpet da jeg fant ut at nettbutikken hadde sendt meg 2017-modell med kort liggelengde. (Jeg spurte om dette på forhånd og ble forsikret om at teltet var 2018-modell. De hadde i ettertid ikke inne 2018-modell og kunne ikke sende nytt). Bare på disse dagene fikk jeg flere slitasjer (små revner) i veggene på innerteltet, spesielt på dørsidene i overgang mellom glidelås og netting, men også generelt på veggene. Dette gjør meg skeptisk til å kjøpe det igjen, og lurer på om jeg heller skal gå for extreme-varianten. Det har jo både sterkere yttertet, innertelt og bunnduk. Jeg har fra før et Fjellheimen Superlight, så jeg er godt vant med telt av UL-typen og behandlingen av disse. Ønsker heller ikke å gå over til Reinsfjell Superlight pga mindre fortelt og lavere takhøyde. Er det noen andre Exped UL-eiere som har opplevd slitasje på teltet sitt på en eller annen måte?
 6. Hei Noen som vet størrelsen på treblekrokene til en vanlig 12 g sluk, eks Sølvkroken Spesial? Tenker å skifte ut med Owner ST 36 BC og skulle gjerne likt å vite hvilken størrelse som matcher.
 7. puuse

  Orion III UL

  Ser ut som både addnature og outnorth har fått inn igjen.7995 hos førstnevnte.
 8. puuse

  Orion III UL

  Jeg spurte Fjellsport for en liten stund siden,de skulle få inn igjen i august sa de.Endte opp med å kjøpe fra Addnature,men ser at de også er utsolgt nå.
 9. Hvis du har bestemt deg for Fjellpulken: Jeg ville valgt enten 154 eller 168 fordi den har glidemeier som er lette å skifte. På 144 er glidemeiene festet med pop nagler. 154 og 168 har også 3 fester for draget fremme istedet for 2 på 144 Se forøvrig link nedenfor der jeg har skrevet om dette. http://trelangsnorge.com/etter-turen/tips-og-erfaringer/
 10. Sjekket akkurat tørkeren, og kan ikke se at det har rent noe nedi. Det er en metallplate over vifta som det går an å ta av hvis man vil rengjøre en gang i blant. Jeg steker kjøttdeigen ganske lenge for å få ut så mye fukt som mulig, på sterk varme og vender hele tiden slik at det ikke blir svidd. Har også prøvd med stekte biffstrimler, men fikk aldri blødt de opp skikkelig igjen, de forble ganske harde og seige samme hvor lenge jeg hadde de i varm vann. Har også tørket hvitløk, løk, sopp, chilli og mais på denne tørkeren.
 11. Jeg bruker denne tørkeren: http://www.jaktogfritid.no/shopelement.asp?aid=8079&pid=3747 Bruker da selvlagd kjøttdeig fra hjort/elg, dette er magert kjøtt og vanninnholdet er følgelig ikke så høyt som butikkkjøpt kjøttdeig. Steker på sterk varme i teflonpanne uten fett/smør, bare peprer og salter litt. Så er det rett i tørkeren. På vintertur så har jeg med en ekstra Nalgeneflaske. Noen timer før middag så heller jeg kjøttdeigen i flaska og tilsetter varmt vann slik at det blir oppblødt igjen.
 12. puuse

  Hardangervidda Vest

  Ja, det blir nok uansett fra siste uka i juli eller første uka august. Får ta denne delen som turens wildcard, skal uansett nordvest for litlos etter hvert så treffer vel på fisk etterhvertt. Synd at boka du nevner over er utsolgt over hele landet, får se om biblioteket har den. Har lest "Naken over vidda", anbefaler den også.
 13. puuse

  Hardangervidda Vest

  Planlegger Hardangerviddatur til sommeren og er litt nysjerrig på området fra Kjølo /Reppo vest for Veivatnet, over Illakleivløkene, og ned mot Onkjelsvatnet. Har inntrykk av det er lite folk så langt vest på vidda. Noen som kan si noe om området med tanke på fiske?
 14. Kan det ha noe med personligheten å gjøre? Det sies at det finnes to hovedtyper: Ekstrovert: Utadvendt, tilføres energi ved å være sosial over tid Introvert: Tappes av energi ved å være sosial over tid. Ser på meg selv som introvert. Jeg er gjerne sosial og liker å være på tur med andre, men noen ganger føler jeg behovet av å være alene, for eksempel på tur.
 15. Hva mener du med " Skiene har fortsatt spenn, men er mye kortere" ? SYnes du at spennet i Gamme var like bra som hos Amundsen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.