Gå til innhold
 • Bli medlem

TMF

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TMF

 1. Ble til at jeg slo til på denne i høst, fungerer ypperlig på vinterturer med min cumulus panyam 600. Sov godt i -21 med denne komboen.
 2. Nå vet jeg ikke helt hva budsjettet ditt er, men hvis du har rom for å gå litt opp i pris så ville jeg ha tatt en titt på denne: [Hidden Content]
 3. Jeg er fornøyd med rab firewall buksen med 3/4 zipper langs siden. [Hidden Content] Nøkkelen som det blir nevnt over her er å gå med lufting fra start, gjerne fra hoften og ned til knærne allerede før oppstart hvis du skal opp et brattheng med tung oppakning. Så er det bare å justere luftingen underveis.
 4. Alt etter hvilken type tur -Helinox ground chair -God mat + et par kalde -Helsport bivuaksko -UCO candle lantern evnt Primus micron lantern -Bok -Utvidet slukboks
 5. Samme erfaring her etter 5 sesonger med kiting på vidda. Meldes det 10 m/s eller mer så tyder det på at du har vær systemer som er i bevegelse, da kan det fort bli en god del mer vind.
 6. Vår-Sommer-Høst: Robens Goshawk Et forholdsvis rimelig telt som jeg synes har overrasket stort de årene jeg har hatt det, mange smarte løsninger og gjennomført kvalitet på søm/duk og materialvalg. Tåler mye vind. Vinter: helsport fjellheimen x trem 3 camp
 7. Kan være greit å være klar over at i år, pga korona, så må flere av de selvbetjente hyttene leies i sin helhet hvis du har tenkt å overnatte der. Tror det vil gjelde Rauhelleren også. Ut.no har kontakt info til de fleste hyttene.
 8. Vi hadde nesten samme traseen for et par uker siden, da var det Dyranut - Sandhaug - Knutsbu ( åpen nødbu, delvis nedsnødd) - Dyranut. Været på vidda kan være lunefulllt på vinteren, men det gir også opplevelser som en lever lenge på.
 9. @uteturen Har du fått tatt noen målinger med varsleren din?
 10. Ja det er vel det greieste, har letet etter målinger jeg også uten å finne noe. Ble litt betenkt når jeg så hvor mye CO produksjonen økte med/uten kjele på f.eks MSR whisperlite. Den har i tillegg større avstand fra brenner hode til kjelestøtte enn Stormbreakeren, mener denne er rundt 14mm.
 11. Hei 😀 Jeg gikk til innkjøp av min første bensinbrenner nå i høst, en Soto Stormbreaker, jeg har brukt den på flere småturer frem til jul og senest på en overnattingstur på hardangervidda i -30 nå på nyåret. God fornøyd med både effekt og hvor enkelt den er i bruk. All matlaging og snøsmelting har til nå foregått utendørs. Fremover så har jeg lyst å prøve meg på vinterturer i høyfellet over flere dager, pulk og et tunneltelt er satt på innkjøpslisten denne sesongen. I denne sammenhengen så blir jo fyring i telt og innendørs snøsmelting noe en må få bygget erfaring med. Jeg har fulg
 12. Hei, Vurderer å kjøpe en Halite Overbag nå på intersport, ser at man kan få 25% rabatt på en vare om man er medlem. Skal brukes som sovepose forsterker på vinterturer. Er det noen som har erfaringer med denne?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.