Gå til innhold
 • Bli medlem

Redoran

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Redoran

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Oppblåsbar pute er et must ja. Skal kjøpe en thermarest compressible pillow i tillegg for ekstra luksus selv
 2. Tenker på utstyr som ikke er nødvendig men som gir ekstra komfort etc. Mitt er en helinox chair one. Den er alltid med på tur!
 3. Tenker på komfort og det syntetiske laget i fotenden de prater om. Ser veldig fin ut!
 4. Ser på noen bilder at reinsfjell har en mesh hylle i taket til tørking og oppbevaring. Mitt pro 2 kom ikke med dette og jeg lurer på om man får kjøpt dette en plass? Forøvrig et supert telt!
 5. Hei! Jeg bor i Lørenskog og er glad i å dra på telttur uten å måtte gå i flere timer. Jeg er ikke herfra så er ikke så veldig kjent. Har du et tips om fine teltplasser uten for mye trafikk med ca 1 til 1.5 timers gåing(gjerne kortere. Har en rygg som kan gå i lås og liker ikke tanken på å måtte gå veldig langt om uhellet skulle være ute) ? Har vært en del på ramstadsjøen i vinter og trives godt der, men nå når det blir varmere kommer folkemassene tilbake.
 6. Jeg er veldig fornøyd med naturehike star River 2. Så lenge du ikke er over 190cm er dette gull til sommer, høst og vår. Billig, lett og tett. Ingen kondens. Løp og kjøp.
 7. Jeg har selv et lite hull i innerteltet. Har gått til innkjøp av stormsure lim, tear-aid og disse: [Hidden Content] Hva har dere mest troa på? Moa hvilke av disse burde jeg prøve? Hullet er lite og fra en glo.
 8. Ja jeg har en slik liggende. Har også ytterposen til helsport tempelfjorden som jeg skal prøve å ha utenpå. Tror rago winder down og ytterposen til tempelfjorden vil bli en bra combo som tar lite plass. Det var Ikke meningen å tråkke noen på tærne og som sagt er jeg die hard helsport tilhenger selv.
 9. Jeg brukte thermarest Xtherm og skum under der igjen. Skal ut igjen å prøve når det blir kaldt igjen i mitt nye helsport reinsfjell pro 2 telt
 10. Enig i at takhøyde er fint, men å få plass på langs har prioritet. Syns jeg mister så mye areal av å ligge diagonalt. Håper noen i samme lengde kan dele sine erfaringer.
 11. Noen her på 190cm som har prøvd begge teltene? Hadde bestemt meg for reinsfjell men Orion ser spennende ut. Noen sier at den kortere liggelengden i orion ikke spiller så stor rolle da den er mer skrå. Hvis noen på 190 har prøvd kun et av de er det selvfølgelig også interessant å høre om. Er redd for å være for lang for teltet. Edit: ser at orion er like langt som naturehike star River 2 og der tok jeg borti i begge ender selv med rette vegger. Da blir vel valget reinsfjell 2. Skulle vært 180cm så hadde teltlivet vært mye lettere.
 12. "har ikke noe erfaring med Ajungilak og mulig dem har veldig "posetiv" temp så man er veldig varm i den vs helsport sine grader (skal ikke gå ut og si noe negativt om helsport men dem har vel kanskje helsport grader akuratt som dem har helsport gram på telt dvs ofte litt tyngre enn det som står på siden demes)" Dette er et av sitatene jeg fant her på forumet. Men jeg har ikke noen interesse av å lage dårlig pr for helsport eller spre konspirasjoner. Som sagt kjøper jeg slavisk helsport poser og telt selv og er fornøyd. Ber moderator slette tråden hvis jeg har gjort noe dumt i å stille det
 13. Eneste kilden er et par poster jeg så her på forumet. Men siden begrepet "helsport grader" ble brukt som en selvfølge så lurte jeg på om det var noe jeg hadde gått glipp av. Selv eier jeg kun helsport telt og soveposer og er fornøyd. Kanskje et dumt tema men jeg ville bare høre med dere mer erfarne fjellfolk. Jeg starter min første vintersesong i marka og på lørdag skal jeg slepe med meg helsport tempelfjorden for å prøve ut den. Jeg har en helsport rago winter down som jeg hadde med ut sist helg og jeg merket kulden selv med fullt ullundertøy og ullgenser på. Mulig jeg er en frysepinn men har
 14. Det vet jeg. Men ser at folk sier feks "det er en 0 graders sovepose men det er i helsport grader" som det vsr allmen kjent at de merket posene varmere enn de er.
 15. Ser mange her på forumet mener helsport sin temp rating er for optimistisk. Er du enig i det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.