Gå til innhold

Redoran

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Redoran

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. https://www.fjellsport.no/urberg-2-person-dome-tent-g3-windsor-wine.html?q=urberg 2-person dome https://pakklett.no/products/mongar-ultralight-2?variant=12393252323406&currency=NOK&gclid=EAIaIQobChMImMPM-Oum6AIVwsAYCh1U-w2tEAQYASABEgIqhPD_BwE Hei! Kan noen som har litt peiling på telt se på disse to og komme med noen tanker? Skal ha et solotelt som veier minst mulig og har mest mulig plass. Vanskelig oppgave men tror en av disse to kan være det jeg leter etter. Eventuelt om noen har noen bedre tips? Under 2000kr.
 2. Har lyst på en sovepose jeg kan bruke ned til 5 pluss som tar mindre plass og veier Minde enn fiberposen min. Noen som har prøvd denne? Takker for svar.
 3. Takker for god hjelp! Valget endte på et Helsport camp 4 x-treme. Det koster veø rundt 12.000 men det lå ute til halv pris på finn uåpnet fra 2013. Da har jeg telt som er klar for poltur selv om eieren ille er det hehe. Har alltid hatt lyst på et gult og rødt telt fra helsport sin x-trem serie så da ble drømmen oppfylt. Regner med dette er et telt som holdet mål. Med firkantet innertelt slipper jeg å belymre meg for fotenden.
 4. Fikk et skår i gleden her nå og håper noen med fjellheimen camp 3 kan berolige meg. Leser noen plasser her på forumet at for lange folk kan teltet bli litt kort og siden det skrår slik ved fotenden kan soveposen presse dukene sammen. Jeg håper ikke dette stemmer. Håper jeg ikke har nedgradert fra mitt ringstind 2 nå. Det er fasan meg ikke lett å være lang og kjøpe telt.
 5. Jeg endte med å kjøpe et helsport hjellheimen 3 camp til fire tusen. Jeg har også hørt mye bra om helsport sin kundeservice selv om jeg aldri har brukt den. Har gapahuk også fra helsport og den er helmaks hehe. Men siden det går an å sende inn telt for oppgraderinger: er det noen oppgraderinger jeg burde få til dette teltet? Trenger ikke snøflapper da jeg helst telter i plussgrader.
 6. Takk for svar! Har også fått tilbud om å kjøpe et helsport fjellheimen 3 camp til 4000 nå. Noen som har erfaringer med dette?
 7. Jeg har et helsport ringstind 2 og har vært veldig fornøyd med dette teltet. Jeg har brukt det som et enmannstelt og har satt pris på den høye sittehøyden og lengden på innerteltet da jeg er 193cm lang. Jeg har også aldri opplevd vannlekasje eller kondens. Krav jeg har til teltet er at jeg må kunne sitte i teltet mtp skifting av tøy uten at det blir for lavt. Teltet må også være langt nok inni til at jeg ikke dytter innerteltet inn i ytterduken når jeg ligger. Det siste kravet er at det må være vanntett. Jeg er for gammel til å våkne gjennomvåt hehe. Prisen bør ikke overskride 10.000 men helst ligge rundt 5000. Det skal virkelig være verdt det for at jeg skal bevege meg opp mot 10.000.Grunnen til at jeg nå skal ha nytt telt er at jeg har fått meg kone. Det vil hovedsaklig bli oss to i teltet men hennes datter på 9 vil kanskje være med av og til. Hovedsaklig for to voksne altså men med mulighet for en sneip i midten. Akka shape r/s 3 (har funnet et til 3000kr) Bergans trollhetta 3 Helsport sarek 4 camp Dette er tre telt jeg har tittet på som jeg lurer på om dere har noen tanker rundt. Hilleberg kaitum 3 er også et telt som har dukket opp men dette er jo et veldig dyrt telt. Er det verdt det? Har dere noen tips? Setter pris på kvalitet og gjerne et greit fortelt da ringstind mangler dette og jeg merker at det gir en del utfordringer. Mvh Erik
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.