Jump to content

Redoran

Aktiv medlem
 • Posts

  49
 • Joined

 • Last visited

About Redoran

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Redoran's Achievements

 1. [Hidden Content] Billig bunbukse på salg
 2. Takk for alle svar! Jeg endte med brynje Expedition 2.0 og et par kneputer fra fjellreven. Spent på om buksa møter forventningene.
 3. Noen som har prøvde Nansen sin vatterte bukse? [Hidden Content]
 4. Brynje Expedition 2.0 som ble brukt i tv serien mina og meg ser jo veldig fin ut. Det er den type bruk jeg ser for meg(ikke over like lang tid) men buksa koster jo flesk.
 5. Mente svalbard ja. Telttur på vinterstid blir vel maks to netter på rad vinterstid. Type telttur er å rusle inn i skogen (vurderer truger), sette opp telt og fyre litt bål. Brukte fjellreven keb I fjor og den funka men ble litt vår på knærne når jeg holdt på. Føler meningene er så delte på membran og ikke membran.
 6. Hei! Jeg er på jakt etter en bukse som jeg kan bruke på telttur og til basing I snøen med ungen. Jeg har sett på norrøna Lofoten heavy duty bib, bergans antartic i mikrofiber og i derimax. Har også vært inne på tanken og bare kjøpe en fjellreven vidda pro som kan brukes hele året men den duger vel ikke på vintertid i samme grad som de andre der? Først tenkte jeg at jeg måtte ha membran men har skjønt at det ikke er så viktig i minusgrader? Vil de uten membran holde meg tørr når jeg krabber rundt teltet og er i snøen med ungen? Jeg bor på Østlandet så har ganske stabil og kald vinter.
 7. Kjøpte en Mountain Equipment redline i går. Har selvfølgelig ikke fått prøvd den i varmen med kvaliteten og finish er upåklagelig.
 8. Oppblåsbar pute er et must ja. Skal kjøpe en thermarest compressible pillow i tillegg for ekstra luksus selv
 9. Tenker på utstyr som ikke er nødvendig men som gir ekstra komfort etc. Mitt er en helinox chair one. Den er alltid med på tur!
 10. Tenker på komfort og det syntetiske laget i fotenden de prater om. Ser veldig fin ut!
 11. Ser på noen bilder at reinsfjell har en mesh hylle i taket til tørking og oppbevaring. Mitt pro 2 kom ikke med dette og jeg lurer på om man får kjøpt dette en plass? Forøvrig et supert telt!
 12. Hei! Jeg bor i Lørenskog og er glad i å dra på telttur uten å måtte gå i flere timer. Jeg er ikke herfra så er ikke så veldig kjent. Har du et tips om fine teltplasser uten for mye trafikk med ca 1 til 1.5 timers gåing(gjerne kortere. Har en rygg som kan gå i lås og liker ikke tanken på å måtte gå veldig langt om uhellet skulle være ute) ? Har vært en del på ramstadsjøen i vinter og trives godt der, men nå når det blir varmere kommer folkemassene tilbake.
 13. Jeg er veldig fornøyd med naturehike star River 2. Så lenge du ikke er over 190cm er dette gull til sommer, høst og vår. Billig, lett og tett. Ingen kondens. Løp og kjøp.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy