Gå til innhold
 • Bli medlem

Redoran

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Redoran

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. "har ikke noe erfaring med Ajungilak og mulig dem har veldig "posetiv" temp så man er veldig varm i den vs helsport sine grader (skal ikke gå ut og si noe negativt om helsport men dem har vel kanskje helsport grader akuratt som dem har helsport gram på telt dvs ofte litt tyngre enn det som står på siden demes)" Dette er et av sitatene jeg fant her på forumet. Men jeg har ikke noen interesse av å lage dårlig pr for helsport eller spre konspirasjoner. Som sagt kjøper jeg slavisk helsport poser og telt selv og er fornøyd. Ber moderator slette tråden hvis jeg har gjort noe dumt i å stille det
 2. Eneste kilden er et par poster jeg så her på forumet. Men siden begrepet "helsport grader" ble brukt som en selvfølge så lurte jeg på om det var noe jeg hadde gått glipp av. Selv eier jeg kun helsport telt og soveposer og er fornøyd. Kanskje et dumt tema men jeg ville bare høre med dere mer erfarne fjellfolk. Jeg starter min første vintersesong i marka og på lørdag skal jeg slepe med meg helsport tempelfjorden for å prøve ut den. Jeg har en helsport rago winter down som jeg hadde med ut sist helg og jeg merket kulden selv med fullt ullundertøy og ullgenser på. Mulig jeg er en frysepinn men har
 3. Det vet jeg. Men ser at folk sier feks "det er en 0 graders sovepose men det er i helsport grader" som det vsr allmen kjent at de merket posene varmere enn de er.
 4. Ser mange her på forumet mener helsport sin temp rating er for optimistisk. Er du enig i det?
 5. De er litt store I størrelsen. Men jeg ble rådet til min vanlige xl. Han på butikken mente at litt luft mellom lagene var bra. Funka gjorde det hvertfall. Eneste minuset er at den ikke har stramming i ermene men strikk. Men til prisen var den gull. Ikke like fjong som bergans sin dunjakke men varmere ifølge de på XXL.
 6. Kjøpte en mountain hardware phantom parka på XXL. Satt ned fra 4500 til 1800. Var på telttur I helga og den hold meg varm. Lett er den også.
 7. Tror nok jeg må gå for en tykkere dunjakke da ja. Jeg er glad i camp livet så det blir noen timer i ro. Skal sjekke ut tipsene jeg har fått og setter pris på om det kommer flere.
 8. Har prøvd å søke men finner lite info. Hva mener du er den beste dunjakke til bruk under skalljakke på vinterstid? Tenker -10 grader og kanskje litt under. Jeg har to ullundertøy fra devold der ene er i expedition serien. Så har jeg ullvang genser (ikke de fra XXL men tykkere versjon og en skalljakke. Jeg vil ha en dunjakke som mellomlang jeg kan bruke i camp når jeg sitter stille. All hjelp mottas med takk Pris rundt 2000
 9. Takk! Jeg regner med temperaturer oppgitt her er for begge posene sammenslått? Jeg er nysgjerrig på vekt og temp på posene hver for seg. Mulig det står der men jeg er ikke skarpeste teltpluggen i skogen.
 10. Helsport fjellheimen 3 SL, helsport svea camp 4 extreme, helsport Fonnfjell pro 2.
 11. Vil anbefale thermarest x-therm selv om det ikke er helt det du spør etter. Gull på både sommer og vinter.
 12. Hei! Jeg har en rago winter down sovepose jeg er veldig fornøyd med. Men min far har spurt om jeg vil bytte den mot hans tempelfjorden som han kjøpte i 2016. Er det en god ide? Jeg finner ikke temperatur rating og vekt på hver enkelt pose. Noen som kan hjelpe med det? Jeg tenker at hvis dette skal være aktuelt for meg må den varmeste posen matche ragoen temperaturmessig alene. All hjelp mottas med stor takk
 13. Det ble et Helsport Fonnfjell pro 2. Det lå på finn til 3500 så slo til. Håper jeg ikke vil angre på det
 14. Noen som har tanker om Fonnfjell 2 pro?
 15. Noen som har noen tanker om hvordan helsport fjellheimen superlight og naturehike star River vil klare seg på tur i fint vintervær?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.