Gå til innhold

Torbjørn Tobiassen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Torbjørn Tobiassen vant dagen sist Desember 13 2016

Torbjørn Tobiassen hadde mest likt innhold!

Om Torbjørn Tobiassen

Nylige profilbesøk

298 profilvisninger
 1. Torbjørn Tobiassen

  Sko til barn for bruk under isfiske

  Skal sjekke😊
 2. Torbjørn Tobiassen

  Sko til barn for bruk under isfiske

  Takk for tipset😊
 3. Torbjørn Tobiassen

  Sko til barn for bruk under isfiske

  Det er 3 året de er med på vintertur😊. Vi startet i hagen og nå i januar var vi 3 dager på fjellet. De er noen tøffe jenter. 😊. Godt poeng med store sko, de skal primært benyttes rundt teltet.
 4. Torbjørn Tobiassen

  Sko til barn for bruk under isfiske

  Da skal jeg sjekke opp litt mere om disse 😊
 5. Torbjørn Tobiassen

  Sko til barn for bruk under isfiske

  Har prøvd vanlige Sorel til jentene og de blir ikke varm nok (de fryser lett på føttene), mener det er ullfilt i innersålen? eller er det flere varianter av Sorel?
 6. Torbjørn Tobiassen

  Sko til barn for bruk under isfiske

  Jeg har to jenter på 9 og 12 år som bruker å være med på telttur og isfiske. De synes det er supert å være på tur, men de blir veldig fort kalde på føttene. I den forbindelse lurer jeg på hvilke sko dere bruker til barna på tur og da spesielt når det ikke er så mye aktivitet (isfiske), eller bruker dere andre løsninger, fotposer, kartanker ......? innspill mottas med takk
 7. Torbjørn Tobiassen

  Feste av telt til is

  Da skal teste de ut FØR jeg drar på tur, gir tilbakemelding på om de fungerer!
 8. Torbjørn Tobiassen

  Feste av telt til is

  Har du bilde av de som ikke fungerte? vil ikke dra med meg noe på tur som ikke fungerer
 9. Torbjørn Tobiassen

  Feste av telt til is

  Høres bra ut, skal teste de til helgen!
 10. Torbjørn Tobiassen

  Feste av telt til is

  Hei da har jeg mottatt disse i posten, virker bra de men kanskje ikke så skarp som jeg hadde forventet. Jeg har ikke testet de enda, men hvilken erfaring ar du med dem, må disse gjøres skarpere før bruk?
 11. Torbjørn Tobiassen

  Telt! HJELP!

  Hei Jeg har et Fjellheimen superlight 4 camp. jeg benytter det når vi er 2 stk og når jeg har med meg mine 2 jenter. Fungere helt supert. jeg synes faktisk at teltet er så lett at jeg kan bære det med meg når jeg er alene. Jeg har vært på lang tur hvor været har vært dårlig og da har det var det greit å ha veldig god plass inne i teltet til 2 stk, tørking av klær og kunne sitte godt. Egner seg ikke til vinter, men jeg har benyttet det i overgangen mellom vinter og høst/vår. Teltet veier ca 2,3 kilo og tar liten plass i ryggsekken. Et flott telt med god plass.
 12. Torbjørn Tobiassen

  Feste av telt til is

  Ser jo bra ut, er litt lik de som jeg fant på aliexpress: https://www.aliexpress.com/item/2015-New-Ice-Fish-fixed-ice-pitons-4-pcs-Lot-screw-tent-pegs-nail-tent-aluminium/32537867058.html?spm=2114.13010308.0.0.0XPHCx Hvor lange er disse? de du viser til ser også kanskje mer solid ut!
 13. Torbjørn Tobiassen

  Feste av telt til is

  Fant disse på aliexpress, var ikke så dyr og så ut som de kan fungere: https://www.aliexpress.com/item/2015-New-Ice-Fish-fixed-ice-pitons-4-pcs-Lot-screw-tent-pegs-nail-tent-aluminium/32537867058.html?spm=2114.13010308.0.0.0XPHCx
 14. Torbjørn Tobiassen

  Feste av telt til is

  Enig at isklatreskruer er dyrt, har en som jeg benytter men kan ikke ha til alle festene på teltet. synes de fra Aliexpress ser mest egnet ut.
 15. Torbjørn Tobiassen

  Feste av telt til is

  Hei Ville høre med folket hva de benytter for å feste teltet sitt til is. Tenker da mest primært når en camper ute på isen i forbindelse med isfiske Jeg har en "isbor" som fjellklatrere benytter, så setter jeg kvister/greiner (alternativt veistikker, men har ikke lyst å levne rester av dette når de fryser fast i hullene) i hullene eller så bruker jeg store treskruver (er litt tungvint, da jeg må ha med verktøy for å få de løs). Jeg har lettet etter noen som kan skrus for hånd men har ikke funnet enda. Noen tips?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.