Gå til innhold

masturbatomaximus

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om masturbatomaximus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, Leif Takk for tips! Ångående det å stille fortelt mot vinden har jeg faktisk gjort det stikk motsatt så lenge jeg har hatt dette teltet her. Rett og slett pga at jeg opplever at det da står mer aerodynamisk med laveste ende mot vind. De gangene vinden har snudd og jeg får vinden inn mot forteltet mener jeg at teltet rykker og gynger noe mer, men godt mulig det bare er på grunn av slurvete bardunering på antatt leside... I skikkelig regnvær ser jeg dog poenget med tanke på vanninndriv gjennom ventiler etc.
  2. Innerteltet kan jeg slakke helt ut uten at det hjelper nevneverdig. Takk for svar, får se om jeg kommer på noe spenstig til helga.
  3. Takk for svar. I sterk vind er det faktisk helt uproblematisk, da luftingen blir så god at all fukt fordufter. Fikk testa det i 17 m/s i fjor høst, fullbardunert. Mye bevegelse og bråk, men tålte det helt fint. Her ser du hvordan innerteltet presses mot ytterteltet. Bilde:
  4. Hei Kjøpte meg for noen år siden et Fjellheimen x-trem 3 camp. Er i grunn svært svært fornøyd med det og bruker det også flittig på sommeren til tross for at det blir en 2-3 kilo med «dødvekt». Mitt eneste problem er at jeg ikke evner å få avstand mellom ytter- og innerduk innerst i teltet. I finvær og på kortere turer spiller det liten rolle, men vinterstid og i fuktig vær så er det full fuktfest inne ved fotenden. Ser at på nyere modeller er takhøyden i enden hevet en god del - usikker på om dette er korreksjon av problemet? Uansett: Er det noen som har vært borti denne utfordringen og eventuelt har en løsning?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.