Gå til innhold
 • Bli medlem

masturbatomaximus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om masturbatomaximus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Slik gjør jeg det også. Dersom man ikke bruker mange minutter over holder det merkelig nok vannet ute, om buksa så er av billigste bomull/polyester.
 2. Jeg har litt middels erfaringer med tarp i vind. Et par ganger har har jeg slitt med å finne le, noe som har resultert i mye styr med stramming og fiksing, barduner som ryker osv. Lykkes best når man får brukt greiner, staver og satt den opp i V-form, med lukket side mot vind. Da har jeg egentlig bare lurt på hvorfor jeg ikke sitter i teltet 🧐 Samtidig ser jeg mange som får til flotte oppsett, som sikkert står av en kuling. Stikkord er nok skikkelige barduner, stokker/staver og gunstig plassering i forhold til vind.
 3. Hei Jeg har dette teltet. Bruker det året rundt! I motsetning til han over sverger jeg til innertelt på vinter, men dropper det gjerne sommertid, med mindre det er ekstremt med mygg. Yttertelt har forøvrig egen myggnetting i hovedåpning, men det slipper selvsagt en og annen inn under duken. + Enkelt oppsett + Solid bygd, med god bardunering sover du trygt selv i drøye vindkast. + God ventilasjon. + Teltåpning på begge langsider + Det er unektelig et pent telt. + Gode vinterdetaljer - Litt lite tørkeloft - De eldre modellene har problemer med kondens
 4. Hahaha, fantastisk 😊 Skal aldri velte en kald brenner
 5. Håper virkelig ingen forsøker å lette på silent cap-en. Dette er vel også en av de større farene med denne kontra original flammespreder, at bensinstrålen vil stå rett ut som en flammekaster dersom den skulle falle av. (Original flammespreder er «clipset» på).
 6. Det er også det jeg har hørt. Paradoksalt nok er det da den der ut som den brenner renest, men helt blå flamme. Det er først når du guffer på litt at det blir litt stikkflammer og gulskjær.
 7. Bruk av kasserolle og stekepanne kjører jeg konsekvent i forteltet med ihvertfall en av åpningene oppe. Litt seigt er det, kanskje spesielt morgenkaffen 😊 Takk for gode svar 👍🏼
 8. Bånnstødig plate i bunn og føler jeg har kontroll på selve brannfaren. Det jeg ble uggen av var at jeg ikke hadde vurdert lyddemperen som en kilde til CO-produksjon. Takk for svar.
 9. Hei Ja, det var litt gøy. Samtidig tror jeg nok det er ganske særnorsk! Da får jeg se om jeg får kjøpt eller lånt meg en CO måler...
 10. Hei Kjøpte meg for noen år tilbake en Polarisbrenner. Etter noen måneder med ulevelig bråk fikk jeg tak e BernieDawgs lyddemper. Ufattelig forskjell med tanke på lyd og jeg synes også det ser ut som om den brenner mye renere. Så over til problemet. Ettersom jeg etterhvert har begynt å telte endel på vinteren, gjerne i 20 blå, så har teltfyring blitt fast rutine. Spesielt på dager med drittvær, der brenneren blir med inn i innerteltet for å slippe å kjøre på full styrke i fortelt, samt få tørket klær / innerduk. Teltet mitt er et av Helsports klassiske vintertelt, 3-manns camp, m
 11. Hei, Leif Takk for tips! Ångående det å stille fortelt mot vinden har jeg faktisk gjort det stikk motsatt så lenge jeg har hatt dette teltet her. Rett og slett pga at jeg opplever at det da står mer aerodynamisk med laveste ende mot vind. De gangene vinden har snudd og jeg får vinden inn mot forteltet mener jeg at teltet rykker og gynger noe mer, men godt mulig det bare er på grunn av slurvete bardunering på antatt leside... I skikkelig regnvær ser jeg dog poenget med tanke på vanninndriv gjennom ventiler etc.
 12. Innerteltet kan jeg slakke helt ut uten at det hjelper nevneverdig. Takk for svar, får se om jeg kommer på noe spenstig til helga.
 13. Takk for svar. I sterk vind er det faktisk helt uproblematisk, da luftingen blir så god at all fukt fordufter. Fikk testa det i 17 m/s i fjor høst, fullbardunert. Mye bevegelse og bråk, men tålte det helt fint. Her ser du hvordan innerteltet presses mot ytterteltet. Bilde:
 14. Hei Kjøpte meg for noen år siden et Fjellheimen x-trem 3 camp. Er i grunn svært svært fornøyd med det og bruker det også flittig på sommeren til tross for at det blir en 2-3 kilo med «dødvekt». Mitt eneste problem er at jeg ikke evner å få avstand mellom ytter- og innerduk innerst i teltet. I finvær og på kortere turer spiller det liten rolle, men vinterstid og i fuktig vær så er det full fuktfest inne ved fotenden. Ser at på nyere modeller er takhøyden i enden hevet en god del - usikker på om dette er korreksjon av problemet? Uansett: Er det noen som har vært borti de
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.