Gå til innhold
 • Bli medlem

Rakkeren

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Interessant lesning! Leste bloggen, med flotte bilder, en inspirasjon til oss som ikke har tatt denne turen ennå.
 2. Heisann. Jeg har ikke tatt denne turen selv, men den står på min "to-do"-liste. Båt: Bergen - Flåm Tog: Flåm - Myrdal - Bergen Dette er riktignok ingen telttur, men det er en tur som jeg tror viser frem det ypperste av vestlandsk natur, og det er bare en dagstur. [Hidden Content] [Hidden Content]
 3. Mon tro om det går an å lage en vanntett "tetningslist" på denne? F.eks. bruke silikon av typen man bruker på badet? Noen innspill?
 4. Hva er det man alltid savner i en kano? Jo, en kopp(flaske/boks)holder! Er det noen som har en idè om hvordan man kan feste en slik [Hidden Content] i Ally'en?
 5. Jeg har nettopp hentet min Ally på posten, den ligger fortsatt i bilen i pappesken. Jeg tenkte jeg skulle bruke to av Forsvarets pakksekker (skipssekker) til transport og oppbevaring av kanoen.
 6. Jeg vet ikke hva slags kano dette er, men hold oss gjerne oppdatert etterhvert som oppussingen skrider frem. Det kan være andre som tenker i samme baner, og da kan det være inspirerende å se hvordan du gjør det. Lykke til!
 7. Det var jo en mye hyggeligere pris på denne. Mon tro om det går an å montere større hjul på den?
 8. Er det noen som har erfaring med å bruke kanotralle, f. eks. en slik: [Hidden Content] på Allykano? Er det realistisk å bruke en slik på Hardangervidda?
 9. Er det noen som vet hvordan det pleier å ligge an med snøsmelting og vannføring i bekker og elver på Hardangervidda i uke 23 og 24 (6-19 juni)? Hvordan er fisket på denne tiden?
 10. Jeg vurderer å ta denne turen i år. Har du en tilbakemelding på hvordan det gikk eller en turrapport?
 11. Du kan prøve en tynnere mikrofleece. Finnes i mange merker og varianter, både uten, med halv, og hel, glidelås.
 12. Vi fikk for noen år siden utlevert den nye membranuniformen, på folkemunne kalt goretex, i Heimevernet. Uniformen, M-02 feltuniform, kommer fra mange ulike produsenter. Norrøna, Bergans, og Helly Hansen har alle levert uniformer i ulike kvaliteter, men de fleste av oss sliter med membranuniformer levert av Cato Ringstad. Jeg regner med at det er mange her på forumet som har avtjent førstegangstjenesten og som har stiftet bekjentskap med Cato Ringstad sine prdukter. Jeg regner også med at det er mange som er enige med meg i at den gamle feltuniformen i bomull, er en svært bra feltuniform
 13. Rakkeren

  GPS

  Jeg har selv en Garmin eTrex (den gule) og en Garmin Foretrex 101, og jeg er svært godt fornøyd med begge. Min holdning til gps er at det er et svært godt hjelpemiddel i tillegg til kart og kompass. Jeg mistenker at dersom man har en avansert gps med kart installert, så er det fort gjort at kart og kompass blir liggende hjemme og kunnskapen går i glemmeboka.
 14. Rakkeren

  Rifla iser ned...

  Et gammelt jungeltriks fra Forsvaret er å blande ut litt våpenolje med rødsprit (50/50) og smøre våpenet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.