Gå til innhold
 • Bli medlem

Eivind.K

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eivind.K

Nylige profilbesøk

648 profilvisninger
 1. Har ikke fått noen større turer enda i år, men er blitt mange små i nærområdet. Årets første langtur blir vel om ei ukes tid hvis bålforbudet oppheves.
 2. Trafikkameraene fra yr/svv har jeg sjekket og ser det er stedvis snø og bart, men fikk ikke nok ut av det til å se om det er bart nok for sykkelen enda. Ut i fra dem så må jeg vel drøye enda noen uker tror jeg. Takk for tips om senorge.no forresten. Den var ny for meg. 👍
 3. Noen her som vet hvordan forholda er ved Hageseter i Dovre no? Mye snø igjen i stiene? Eventuelt når det begynner å bli bart der omkring?
 4. MSR Hubba Hubba NX 2. Orker ikke store familietelt så no får dama og de to minste ta Fjellheimen 3 SL mens jeg og størstemann tar Hubba Hubba´n.
 5. Ett par dager med regn og mildvær før minusgradene satte inn har asfaltert stiene i skogen og gjort det mulig å tråkke litt igjen.
 6. Exped comfort 600, er blitt så forelska i den posen at jeg velger den året rundt om det lar seg gjøre.
 7. Har brukt Fjellheimen SL 3 flere ganger om vinteren uten problemer, men har aldri opplevd store snøfall med det teltet.
 8. Eivind.K

  Vintertelt

  Jeg for min del er storfornøyd TNF VE25. Bra takhøyde. To fortelt så du kan lagre utstyr og lage mat på forskjellige plasser. Beste bunnduken jeg har vært borti, spesielt når det kommer til vinterbruk. Eneste negative er vekta, men lever fint med det. Bruker det teltet hele året rundt, egentlig ett 3-manns telt, men god plass til to voksne og to små barn samt ei gigantisk bikkje i forteltet.
 9. Har LENGE hatt lyst på ett hilleberg allak fordi det virker som mye av det samme som det gamle TNF VE25 teltet jeg har og elsker bortsett fra den enorme pakkstørrelsen og vekta. Men for noen år siden prøvde jeg og hive inner og ytterteltet i ned i en 10 liters kompresjonspose, stengene og plugger ligger i sekken. Det funka gull og dermed var pakkstørrelsen nærmest halvert. Vekta er den samme, men no som det ikke lenger tar så mye plass kan jeg leve med vekta. Sommer/høst/vinter/vår, like digg som en kald snus uansett det teltet. I fjor kjøpte jeg av en eller annen grunn Helsport sitt fje
 10. Verd å sjekke. [Hidden Content] Absolutt den beste og mest anvendelige posen jeg noen gang har brukt.
 11. Tenkte mye det samme. Jeg har helt sikkert mye og lære fra alle og en hver her inne, men når det blir skrevet slik så får jeg noen forventninger. Bet meg også merke i at du tidlig i videoen sier "the norwegian way" som for min del blir en veldig bastant setning som sier at "slik gjør VI det" Men verken jeg eller noen jeg kjenner gjør det slik... Uansett så kjør på, videoen er mye bedre enn hva jeg hadde fått til selv! Og ingenting er bedre enn at det kommer flere tursnutter ut på youtube. 👍
 12. Kort eller lang tur, vannfilteret og general løs. Alltid med, uansett.
 13. Simpsons Lego, O.P Anderson akevitt og boka Monsen krysser Alaska til fots redda jula for meg.
 14. Kjøpestopp i hele 2017 her i huset og jeg trenger en ny sovepose da den gamle er utslitt så idag bestilte jeg Exped sin comfort 600 pose. Må ut å lete opp TNF sine ultra endurance sko no i mellomjula så jeg har ett par i bakhånd når de jeg har no er utslitt og da er jeg vel stort sett klar for neste år.
 15. Takker, den linken der hadde jeg ikke funnet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.