Gå til innhold

Fersk fjellgeit

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fersk fjellgeit

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Bergen
 1. Kjøpte du 25 eller 27 bunndel? Har sjølv ein Easyfuel II og vurderer sterkt å gå for den same kombinasjonen.
 2. Takk for tilbudet, men jeg har kjøpt meg et telt allerede.
 3. Da er jeg den veldig lykkelige eier av et Bergans Trysil-telt. Fikk se det oppslått i butikken og ble faktisk positivt overrasket over størrelsen i forhold til hva jeg hadde forventet, så dette tror jeg blir helt perfekt. Nå kan ikke sommerferien (og godværet) komme fort nok! Igjen, tusen takk for alle innspill!
 4. Tusen takk for innspill og god hjelp! Valget faller på teltet fra Bergans og så oppgraderer jeg heller når jeg har fått mer erfaring med teltlivet og bedre råd. Inntil videre kommer det nok kun til å bli korte helgeturer dersom værmeldingene er relativt gode, så jeg satser på at jeg kan sitte ute frem til leggetid og ikke kommer til å merke noe særlig til lav takhøyde. Forhåpentligvis kommer dette til å bli et bra hus i sommer og så krysser jeg fingrene for like bra vær som i fjor.
 5. Hei! Jeg trenger hjelp til mitt første kjøp av telt. Jeg er helt uerfaren når det gjelder friluftsliv og overnatting ute. Jeg har aldri satt opp et telt og jeg har kun ligget i telt som ung speider én natt for 15 år siden (med unntak av noen netter i billigtelt i hagen som barn). Grunnen til at jeg ønsker meg et telt er et sterkt og brennende ønske om å være mer ute og nyte naturen. Dette ønsket har ulmet i meg i mange, mange år og det blir bare sterkere for hver sommer som går. Jeg kjenner at i år er året for å "bli" et friluftsmenneske. Men da trenger jeg altså et telt jeg kan sove i. Som tittelen sier er jeg student og midt i utdannelsen, så jeg har begrenset med penger. Jeg tenker et budsjett på 1500 kroner - er det realistisk at jeg får et telt for denne prisen? Jeg har sett på dette teltet som er på tilbud til 799,- hos xxl http://www.xxl.no/villmark/telt-og-lavvo/telt/bergans-trysil-2-pers-telt/p/1088460_1_style, er det et greit telt? Jeg er alene for tiden, men jeg ønsker likevel et tomannstelt hvis jeg på sikt finner meg en turkompis. Teltet skal brukes i skog og litt på fjellet over skoggrensen (type de bergenske byfjellene), i vår-, sommer- og tidlig høstsesong. Jeg tenker at det kun blir en eller to netter ute om gangen. Siden jeg aldri har satt opp et telt før er det en fordel om det er enkelt å installere for ett menneske. Jeg har lest litt her inne i forskjellige telttråder og tror jeg har kommet frem til at jeg ønsker grei innerhøyde, så jeg kan sitte (172 cm høy) og et fortelt hvor jeg kan oppbevare sekk og våte klær. Er dette i det hele tatt mulig med mitt stramme budsjett? Er det noe annet jeg bør ta hensyn til? Håper på gode svar og innspill Jeg gleder meg virkelig til å komme ut i naturen!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.