Gå til innhold
 • Bli medlem

olay

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om olay

Nylige profilbesøk

991 profilvisninger
 1. Takk for en flott turrapport, inspirerende!
 2. Jeg kan anbefale Arcteryx Alpha SV. Har hatt min i 6 år og det er desidert det beste Gore tex plagget jeg har eid. Ulemper er stiv pris og noe høy vekt, men du får en jakke som garantert holder deg tørr og tåler masse juling. Store lommer som er bra plassert og veldig bra hette! Regner med at jakken bare har blitt bedre de siste seks årene uten at jeg vet det.
 3. Mye bra info her! Det blir nok Sony på meg. Den størrelsen er jo helt rå.
 4. Jeg ønsker meg også en lett dab radio. Noen som vet hva de ulike forslagene veier? Og hvordan er lyden? Betaler gjerne litt ekstra for bedre lyd.
 5. Fyttikatta, for et Nordlys! Så helt rått ut! Så den på senga uten lyd desverre. Utrolig flott område!
 6. Frakten kom på ca 300kr når jeg handlet for ca 2000kr. Mva er 25% som vanlig. Tollgebyret var bare på 50kr. Tror tollgebyret vanligvis ligger på 200kr, men ikke denne gangen av en eller annen grunn. Frakten fra Tyskland er dyr selv om du handler lite da de ikke kan sende det som brev til Norge.
 7. Hei. Endte opp med å kjøpe 70D PU ripstopen som @Barskekarsten tipsa om. Veldig billig og ikke sett noen feil på stoffet så langt. Skal forsøke å ta noen bilder og legge ut når jeg kommer igang med pulkbagen. Ble nettopp ferdig med en pose/bedding til bikkja, så legger ut noen bilder av den. Erfaringen så langt er at mesteparten av tiden går med til å gruble og måle, selve syingen går fort når man først har funnet ut av hvordan man skal gjøre det. Særlig rundt starten og slutten på glidelåsen, men fant en bra løsning til slutt. PS Hundekurven som ligger oppi er bare for å teste størr
 8. olay

  I filmens tid

  Likte det teltet, ser veldig enkelt og ryddig ut, synd det ikke lages lenger. Minner om Keron, et telt jeg har sikla på i det siste.
 9. olay

  I filmens tid

  Stilig med litt old school bilder! Hvilket telt er det?
 10. Til dette med hund og stålkanter. Jeg er på tur med hund og stålkanter, men hunden går løs og det har til nå ikke vært noe problem (altså, ikke opplevd at jeg har vært i nærheten av å kjøre på/over hunden. Hunden holder stort sett avstand og passer seg hvis hun står i veien). Men jeg fikk jo litt skrekken nå. Denne "regelen", er det for folk som bruker hund til å trekke, eller har noen dårlig erfaring med dette, også når hunden går løs?
 11. Jeg har fjellski med stålkanter og mener jeg ofte har bruk for de med og uten pulk. De gangene jeg har hatt bruk for de med pulk, så sklir jo pulken ut/ned og da har det vært bra for meg å ha stålkanter for å holde igjen. Det er ikke særlig behagelig å gå sånn i lengden og kan sikkert unngås med bedre veivalg. Hva er fordelen med å ikke ha stålkant?
 12. Takk for fin turrapport! Var selv oppe i midten av januar (første tur til Blefjell) og da var det mer snø, men ikke mye. Håper snøen som faller nå monner litt.
 13. Har du vasket denne jakke før uten problemer? Hvis du ikke har sett fettflekker på andre plagg er det litt rart at det plutselig kommer så mye nå. Jeg har opplevd små fettflekker på enkelte plagg tidligere, uten at jeg forstod hva det var, men det var sikkert dårlig lager. Det her ser mer ut som en feil på jakken, med mindre du har sølt noe rart på den før (rødsprit, bensin eller noe) eller hatt noe rart i maskinen.
 14. @Daniel Oaland Fikk du noe tilbakemelding fra importøren? Syns selv at glippa er litt stor og vurderer å kutte stengene.
 15. Ville også tatt med et par tynne ullevanter. Og så ser jeg ikke brenner, kjeler og noe å spise med og fra på lista. ser nå at du skal bo på hytter, så det forklarer hvorfor kjøkkenet ikke er med.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.