Gå til innhold
  • Bli medlem

Perkristian

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

23 Neutral

Om Perkristian

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. 2 cm firkantstål og 5cm rundstål og litt sveis måtte til ja. verktøy må man ha...😇
  2. Stekepanna har alltid vært noe som ikke holder mål. Prøvd mange men kombinasjon bålbruk - primus dreper alle. Og mange er dyre. Ikea har stekepanne til 49,- En kort tur i verksted for å bli kvitt plasthåndtaket. Kosteskaft til håndtak. Så var det tur stekepanne til 49,- som jeg ikke trenger å være redd for. Når håntaket er brent opp er det bare å spikke ett nytt. Når panna har gjort sitt kan den bli spiker uten at jeg irriterer meg over det. En skrue så er holderen med til neste panne. Kjøpte flere.. Passer sånn nogenlunde over stormkjøkkenet også. vekt 400 gr. Stormkjøkkenpanna veier 250gr. Tid brukt med dette inlegget 1time. Og da glemmer jeg tiden på Ikea.
  3. Det tar litt for mye tid. Som jeg ikke har. Men tar det som et komplimang😄. Bare å begynne selv. Selvgjort er morro.
  4. Hei legger ut noen bilder av mitt pulk prosjekt. jeg har solgt en storpulk som ble for stor da jeg ikke har så mye hunder lenger. da må vi jo ha en hver i familien. jeg hadde en gammel barnepulk liggende og fant to ubrukte tvilling pulk skall på finn. så var det bare og begynne å male den gamle og kjøpe bevernylon og div strammebønd og klips og begynne å sy. fant nye drag på tilbud. totalkost for alle tre ferdig med drag er rundt 4000,- og noen timer da...
  5. Jeg ville gått for Varanger. Og ikke fall for fristelsen for 4-6 manns. Den blir for liten. jeg foretrekker lavvo på tur og bruker helsport Finnmark. Har også et Svalbard 5 mannstelt men det blir for trangt på vintertur når man ikke bare skal sove i teltet og er 3 voksne 2 hunder.
  6. Fjelltur på Vestlandet = steinete tur. Jeg ville aldri valgt lette sko med bæring av sekk til dette formålet. bruker Alfa walk king selv og er fornøyd. har med et par superlette joggesko som leirsko. Begge de du nevner er gode sko så jeg hadde valgt den som passer foren best.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.