Gå til innhold

Barskekarsten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  548
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Barskekarsten vant dagen sist Juni 10 2015

Barskekarsten hadde mest likt innhold!

Om Barskekarsten

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg ville ikke vært betenkt med det. Jeg bruker ridgerest og bamse og det holder for meg.
 2. https://www.extremtextil.de/en/ https://www.strapworks.com
 3. Høres ut som om kroppen din går tom for mat utpå natta. Spis en stripe sjokolade når du alikevel er våken så kan det hende det blir bedre
 4. Har 1200 utgaven og er fornøyd, men har ikke noe sammenligningsgrunnlag på så tykke dunposer. Jeg sover fint i netting ned til ca - 15 (utenfor teltet, men med god lufting)
 5. 243 får du fint frahverandre igjen med håndmakt men sitter greit. Om kunden betaler for der kan du jo sette i helicoil.
 6. Kan du padle elv grad 2-3 i havkajakk går det greit uten for mye bæring. Har du ikke padla elv før burde du styre unna store deler av elva. Alt går i lang kajakk, bare en et god nok: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eqVCMs4UklQ
 7. Jeg prøvde Alpina Alaska for to år siden og gikk for Andrew Artico. Alpina støvelen var kjempemyk i forhold til Andrew sine! Skaftet på Alpina'ene var bra, men sålen vrenger seg kjapt når du vrei sålen. Eneste jeg har å utsette på Andrew støvlene er at gummikanten over sålen har stertet å løsne.
 8. Kjenner ikke de fra Ludo men du kan prøve www.nansensport.no Jeg var innom den fysiske butikken og ble veldig positivt overrasket over hvor god kvaliteten var og hvor bra det passet på meg med lange armer. Anorakkene var gode og lange over rumpa og ganske slanke i XL.
 9. Om du får behov for det eller ikke er jo også et resultat av hvor lenge du er på tur av gangen. Alle reparasjoner du gjør hjemme etter korte helgeturer må du ta underveis om du går noen måneder. Den skiskoen som fikk en liten sprekk i sålen og du bytter før neste helg må du plutelig sy med ståltråd etc. Da er de veldig greit å ha et multiverktøy og litt stæsj å reparere med.
 10. Woolpower er gode og tykke om du vil ha fabrikkstrikket.
 11. Det er Den er vattert så for min del er det helt uaktuelt til å bruke på tur.
 12. Har prøvd å sende en mail til MSR men ikke fått svar. Hadde det vært o-ringer i en roterende kobling inni aluklossene på EGK burde de vært mulige å åpne forå bytte tenker jeg. Om de snurrer lett eller ikke tror jeg har med hvor hardt koblingen er presset bare.
 13. Det oppførte seg sånn du beskrev (likt som bruksforvirringen), men med et helt annet resultat. Flust med bensin i slangen.
 14. Det har du fanden meg rett i! Når jeg bikka på det mens det var montert så jeg at slangen tilsynelatende svivlet mot den firkantede klossen i enden. Jeg tenkte selvsakt at den var satt sammen så slangen og messingstussen roterte fritt i den firkantede aluminiumsklossen. Da ville den roterende tettingen vært mot den radielle o-ringen i pumpehuset og det ville vært OK. Men aluminiumsklossen er jo fanden meg fast til messingstussen. For at dette skal henge sammen sånn må jo messingstussen være presset i aluklossen og så satt fast i slangens innerdel før stålflettingen er presset løst rundt det igjen. Da vrenger en jo innerslangen om en bikker på det! Dårlig løsning på noe som kunne vært gjort mye bedre på en enkel måte. Hadde jeg visst dette når jeg kjøpte den så hadde det blitt en annen brenner gitt! Dette må jo være gjennomgående på MSR.
 15. Ny MSR EGK EX ble testbrent i helga. Fulgte bruksannvisningen til punkt og prikke i stedet for gammel vane. Er det noe spesielt med MSR pumpa som gjør at en ikke burde vippe flaska over og tømme slangen for bensin? Det rant jo en god del bensin ut av slangen når jeg koblet fra og det er ikke så kult med brenneren oppi kaffekjelen. Jeg ser ingen grunn til at den ikke burde funke å flippe flaska og stenge krana når det blåser luft som vanlig eller er det noe magisk støpt inn i plasten jeg ikke skjønner.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.