Gå til innhold
 • Bli medlem

Barskekarsten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  626
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Barskekarsten vant dagen sist 10. juni 2015

Barskekarsten hadde mest likt innhold!

Om Barskekarsten

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du prøvd med Ally på taket før? Har du høyt nok takstativ får du kanskje opp dørene med kano på taket?
 2. Ja, om du vil bruke noen tusen. Jeg hadde gått for et par 2x4 og surra godt med lastestropper
 3. Har kjørt både to og tre Allyer på taket av bil, bare spørsmål om hvor bredt takststiv du har. Om du skal kjøre langt og har god trening på å slå de opp hadde jeg tatt de sammenslått på taket. Det er skikkelig drit med unger, mas, og den andre forelderen som pakket det som trengtes innerst samtidig som en ikke få opp bakluka på bilen fordi kanoen dekker over. Oppslått er det nok best å ta 16,5 foteren på hodet og 13,5 foteren på høykant ved siden av om du har liten bil. Eventuelt begge to på høykant om du har vertikale støtter. På større bil går de jo på hodet ved siden av hv
 4. Bruk ditt lokale bibliotek. De kan bestille den fra andre bibliotek i Norge om de ikke har den selv.
 5. Ekspedisjonsselen eller vanlig? På ekspedisjonsselen kan du feste det med borrelås mellom paddingen og selve stive beltet.
 6. Du er ikke avhengig av to mottakere. Om man tar den lette antakelsen at personen er i ro må en bare peile fra to forskjellige posisjoner. Jeg vet ikke hvor kontinuerlig en PLB sender, men vil tro at der fint skal gå å peile inn personen om en har en omtrentlig posisjon fra SARSAT først. Det er bare å trene radio peile orentering så får du fort peiling. 😀[Hidden Content]
 7. Jeg fikk først ny dyse, virka ikke. Så ny brenner. Det skyldes nok dårlig/feil maskinering av konen dysa tetter mot i bunnen v brenneren. Jeg gadd aldri sverte den for å sjekke eksakt når jeg fikk ny uansett.
 8. Stram til dysa, funker ikke det så reklamer. Jeg hadde en der dysa måtte strammes hver gang den skulle brukes, ellers fikk jeg biflamme. Reklamerte og måtte argumentere litt men fikk ny.
 9. Jeg har en tre orginale optimus flasker for salg om du trenger. To stk 450 ml og en 750ml.
 10. Gammel eller ny Nova? Den gamle CEJN koblingen er en standard vare. Jeg hadde brukt litt god tid på å finne en slange som er motstandsdyktig mot brennstoffet du tenker å bruke, varme og bøy og tøy. Jeg har tenkt tanken selv før men ikke fått gjennomført. Jeg ville gått for å lodde en slangestuss rett på 111 brennerhodet. Det er bare å dreie til rett diameter og lodde på.
 11. For de som ikke vet det er Tommy Hagg/Gnarlz Outdoors inportør av Silverbirch til USA så det er nok en viss bias i uttalelsene hans i videoene som er linket til over. Hvem bigyellowtractor er vet jeg ikke. Jeg har forøvrig ingen binding til Silverbirch selv, annet enn at jeg kjenner en del folk som representerer de.
 12. Et alternativ som du kan sjekke ut er jo også Firefly 14 : [Hidden Content] Du kan jo se Tommy Hagg padle den her:
 13. Hva er en fjordkano? Har aldri hørt det utrykket før.
 14. Silverbirch Broadland er i en helt annen liga enn Hasle, Femund og Vega når det kommer til padleegenskaper og finish på kanoen. Den oppfører seg som en kano skal og er lett å padle solo når du legger den på kant. Skal du ha en plastkano og har nok penger er det et enkelt førstevalg. Venture prospector er og gode kanoer så du kan jo sjekke de ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.