Gå til innhold

Barskekarsten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  557
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Barskekarsten vant dagen sist Juni 10 2015

Barskekarsten hadde mest likt innhold!

Om Barskekarsten

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skruer er mer enn stål. Jeg synes kvaliteten på gjengene ofte er langt dårligere på Biltema sine skruer enn det jeg får fra fks. Tingstad(Tess).
 2. https://no.m.wikipedia.org/wiki/Schengen-avtalen Litt verre i resten av verden. Da må du sjekke hvert enkelt land, som regel må du nok innom en grensestasjon/overgang.
 3. Anbefaler deg å gå på en ordentlig butikk og kjøpe rustfrie skruer til bruk på Ally. En velassortert jernvareforretning har skruer i løsvekt og du kan kjøpe akkurat så mange du trenger. Skruer fra Biltema har generelt lav kvalitet. Tess og AEO med flere har ofte gode skruer på selvplukk.
 4. Her går det i Cebe, med og uten styrke i glassene. Jeg er fornøyd med de, men dugge det gjør briller uansett under noen forhold.
 5. 17 er mye lettere å padle solo enn 18,5. Du kan fort føle du har mindre plass i 17 enn 16,5 siden 17 er slankere. For å virkelig få god plass er nok 18,5 best.
 6. Fordi dynatec lager lefsemaskiner? http://www.dynatec.no/ Mens Dyneema er en UHMWPE fiber?
 7. Jeg har en del hundrede km med både FP 168 og AP Scandic tour 150. Begge legger seg på siden i dype skispor, men FP glir mye dårligere på siden pga stroppeløsningen og lavere skrog på sidene.
 8. 168 går akkurat bak i en Ford Focus om du tar passasjersetet fram og legger ned baksetene. Skal du ha noe som ikke velter og får med seg mye er det verdt å se på Acapulka sine siden en del av de er mer "stutt-kjukke". Jeg føler jeg får mye mer med meg i en Scandic Tour 150 enn i en Xplorer 168 og da trenger jeg ikke ta passasjersetet fram i bilen...
 9. Jeg ville ikke vært betenkt med det. Jeg bruker ridgerest og bamse og det holder for meg.
 10. https://www.extremtextil.de/en/ https://www.strapworks.com
 11. Høres ut som om kroppen din går tom for mat utpå natta. Spis en stripe sjokolade når du alikevel er våken så kan det hende det blir bedre
 12. Har 1200 utgaven og er fornøyd, men har ikke noe sammenligningsgrunnlag på så tykke dunposer. Jeg sover fint i netting ned til ca - 15 (utenfor teltet, men med god lufting)
 13. 243 får du fint frahverandre igjen med håndmakt men sitter greit. Om kunden betaler for der kan du jo sette i helicoil.
 14. Kan du padle elv grad 2-3 i havkajakk går det greit uten for mye bæring. Har du ikke padla elv før burde du styre unna store deler av elva. Alt går i lang kajakk, bare en et god nok: https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=eqVCMs4UklQ
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.