Gå til innhold

Barskekarsten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  606
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Barskekarsten vant dagen sist 10. juni 2015

Barskekarsten hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ta to store nøkkelringer i samme stroppen som klipsen til feste av skulderstroppen foran på pultbeltet. Mye lettere å få av og på karabinkroker i en stor ring Et alternativ er strikk rundt ryggen nederkant av kartmappa. Da kan du løfte den nok ut til at du kan lese kartet og så strammer den seg inn mot magen etterpå.
 2. Barskekarsten

  Bikepacking

  Maaange flere grunner til at vi synes det var dritt. Smaken er forskjellig for alle, mange elsker jo sykkelturer. Vi fikk alltid opp teltet, men skulle jeg kjøpt et telt med sykkeltur som formål, da hadde jeg kjøpt selvstående.
 3. Barskekarsten

  Bikepacking

  Vi endte opp med å hate bikepacking etter to måneder på tur men gjorde noen erfaringer. Telt: vi hadde vanlig tunell, skulle hatt selvstående. Det var mange ganger det var dritt å få pluggfeste. Du er i praksis veldig begrenset i steder å sette opp teltet og da blir det flere dårlige teltplasser du må bruke.
 4. Kartmappa mye mer nå som hele Norge kan printes på vanlig papir. Perfekt i stedet for å kjøpe fire kart for å bruke fire små hjørner for å få med hele turen. Kartmappa fra Ortlieb er absolutt helt toppers. Du kan fint ha to kart i så når du må navigere over et kartskille har du et på hver side.
 5. https://www.eian.no/products/broadline-16-duralite Med Ask relling er du nede i 31,5 kg
 6. https://www.eian.no/products/broadline-16-duralite Om du spanderer på deg tre relling er du nok under 30kg med en broadline 16 i duralite.
 7. Tror ikke du vil få noe problemer med 15,5 foteren. Gitt at du sitter sånn setene er tenkt at man skal: i trapper stilling.
 8. For en nybegynner er det ikke lett å si hva som er "enklest" Med en 15' kan du gå på stein fordi du ikke greier å padle rett fram der du skal. Med en 15'5 foter kan du gå på stein fordi du ikke greier å manøvrere deg uanna. Velg selv Ser Matt har satt opp en del kano kurs: www.våttkort.no/Event/Dicipline/4 Har du ikke hatt opplæring i kanopadling før padlet før vil jeg anbefale å starte med grunnkurset for å få det enkle på plass først.
 9. Det er teknikken og forventningene som er forskjellen. Med rett teknikk, trimming, tolmodighet og forventning til oppførsel i vind går det helt fint å padle Ally 15’ solo. Jeg ville aldri startet med 15 foteren. 15,5 er vesentlig lettere å padle rett fram og oppfører seg enklere i vind. Du burde ikke padle heftigere stryk enn det 15,5 tillater den første tiden uansett. (Jeg har hatt 15,5 og 15 og padlet alle de andre bortsett fra 14)
 10. Parkere på skuterløypeparkeringa der du planlegger å komme ned og så taxi til bussen eller haike med noen? Jeg pleier å være veldig glad for å ha bilen klar når jeg kommer fram og ikke måtte styre med taxi etc når en er sliten og vil hjem.
 11. Padle kanoe er ikke noe han kan meget godt dessverre Men fin underholdning er det uansett. For en som er såpass oppegående er det rart at han ikke har satt seg mer inn i padleteknikk og sikkerhet i elv.
 12. Det letteste er å bruke gelcoatsparkel https://www.biltema.no/batutstyr/batpleie/polyester/gelcoatsparkel-2000017195 Art.nr. 36-079. Husk herder! Dette er sparkel utgaven av det hvite "malingen" på utsiden av pulken. Kjøp også inn gummisparkel for å legge på og fint pussepapir, eventuelt våtslipepapir for å få det slipt plant igjen etter sparkling. Det er flere videoer på youtube som viser dette bra. Søk på gelcoat repair så finner du masse fra båter. Det er akkurat det samme som å reparere en båt. Bunnstoff for båt er tull på en pulk. Bunnstoffet er giftig og det trenger du ikke smøre utover fjellet! Litt avhengig av type så er bunstoff normalt laget for å slites bort over tid for å få ny gift til overflaten av malingen så det ikke gror. Det vil slites mye fortere på snø og er ikke spesielt glatt heller.
 13. Jeg ville tydelig avklart dette med turfølget først! Det kommer helt ann på hva de ser for seg om du vil holde følge eller ikke. Sørg uansett for å ha staver med store trinser. Det blir mye mer styr med staver som ikke funker også.
 14. Jeg gikk på joggeplank i trikkeskinnene på lille Ble så jeg gravde ikke noe på søndag. Tipper det ligger noen lag etter regnværene som har vært men vil tro det henger lite snø på sidene i Langedalen så jeg ville ikke vært så bekymra. Du kan jo gå opp et annet sted om du er bekymra for at det skal komme noe ned.
 15. Hardt skareføre på vesle Ble i alle fall. Det bærer over alt så det er perfekt å gå utenfor løypene, men ikke noe fantastisk nedkjøring vil jeg tro.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.