Gå til innhold

Daniel Oaland

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Daniel Oaland

Nylige profilbesøk

936 profilvisninger
 1. Daniel Oaland

  Rette vegger

  kaster meg på bjørn J, svea er et kjempe telt
 2. Daniel Oaland

  Klatring på halvtau

  Sikker på at tauet som mammut nevner ikke er tvillingtau? Disse skal faktisk klippes i samme sikring, da dem alene ikke er sterke nok til å ta et fall.
 3. Daniel Oaland

  Hva har du kjøpt nå!

  klattermusen freke buksa håper denne svarer til all forventning.
 4. Daniel Oaland

  Isklatring og vinteralpinisme, klatrepartner

  jeg holder til på østlandet, nermere bestemt hedmark, ikke det beste fjell eldoradoet men jeg er ganske mobil
 5. Daniel Oaland

  Isklatring og vinteralpinisme, klatrepartner

  hvor holder du til petter ? er litt i samme båt selv.
 6. Daniel Oaland

  teknisk "aid" klatring

  nei ikke nødvendigvis.. liker å klatre naturlig... tenker mer plasser som har fine riss slik at det er mulig å klatre med egne sikringer, men klatre på stiger, og gjerne flere taulengder slik at du får trent inn all taurutiner osv.
 7. Daniel Oaland

  teknisk "aid" klatring

  hei, er det noen som har noen erfaring med dette ? og som evt vet om noen plass i landet som egner seg spesielt godt til å tillegne seg erfaringer ? tenker da på bratte partier, men med gode sikringsmuligheter.
 8. Daniel Oaland

  Drag til Paris-pulk

  nja, fikk en liten tur, ser ut som dette kommer til å fungere helt ok, merker den velter litt i skrått terreng. men tenker å prøve den litt til før jeg gjør noen flere modifiseringer.
 9. Daniel Oaland

  Nytt telt : svea3 vs fjellheimen

  Takk for svar, @Espen Ørud hvor mye ekstra plass har dere i 4? Prøvde å måle opp i stua hjemme, og da var det jo et haaav av plass, men hvordan er egentli dette i praksis? Og om noen vet, hvorfor får du ikke 3 i rød og gul farge?
 10. Daniel Oaland

  Nytt telt : svea3 vs fjellheimen

  Hmm gode poeng der altså, vekt har ikke så veldig mye å si da det i hovedsak skal bli brukt sammen med pulk. Teltet skal somregel kun bli brukt av 2 så tenker å gå for 3 persons utgaven, er det noe gunn for at jeg skal velge 4 utgaven ?
 11. Daniel Oaland

  Nytt telt : svea3 vs fjellheimen

  Hei, skal ha nytt vinter telt da mitt exped orion 2 blir litt for lite mtp matlaging og "velferd" på vinterstid. har kikket på både helsport svea 3 og fjellheimen xtreme 3. såvidt jeg klarer å se er den største forsjellen kun at svea har et ekstra bagasje rom. Dama er meget intresert i dette, men jeg er noe usikker på om dette vil bli brukt no særlig, av erfaring så er det jo slik at jo større plass du har, mer mer drit drar du med inn noen som har prøvd begge kansje, og har noen erfaringer de vil dele? Det setter stor pris på
 12. Daniel Oaland

  Drag til Paris-pulk

  Fikk pulken min i går ble sittende en stund å mekke litt på den. Løsningen ble som følger: 7mm statisk tau rund alle sidehull for å lage festeløkker, bunnet med enkel knute på hver side av hullet for å holde løkka på plass, og lagde ett enkelt taudrag av samme tau, med bilstrikk i midten for å ta de værste rykka. Aldri gått med pulk før, så blir spennende å få noen erfaringer.
 13. Daniel Oaland

  Artic bedding

  Nice spørs om det ikke må bli en slik en da aldri gått med pulk før, så det blir spennende å prøve.
 14. Daniel Oaland

  Artic bedding

  Hei, vurderer å gå til innkjøp av artic bedding men lurer på følgende: passer exped 9LW liggeunderlag inni? har sjekket målene og liggeunderlager blir et par cm for bred, men tenker kansje det går å presse det inn. noen som har erfaring med dette ? takk for svar. mvh Daniel
 15. Daniel Oaland

  Rasletind

  Noen som vet snøforholdene i jotunheimen nå? Nærmere bestemt rasletind ved valdresflya. fikk foresten årets første topptur på haukelifjell i dag. Og det vær plenty med snø.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.