Gå til innhold
 • Bli medlem

ChristerL

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ChristerL

Nylige profilbesøk

1 734 profilvisninger
 1. Veiene åpner som oftest samme helg i Juni hvert år. Men terrenget er snøfritt før dette, da de venter på at veiene skal tørke opp pluss evt vedlikehold før de åpner de. De åpne buene har info om kto nummer hvor du kan sende en skjerv.
 2. Jeg hadde et gammelt telt som ble tatt frem etter 10 år (ikke usannsynlig pakket ned med fukt) prøvde alle råd uten hell, dvs vask og flere dager med lufting. Redning ble å legge det i vann og eddikblanding. Vær obs på at evt impregnering nok vil bli tatt av blandingen
 3. Ut fra bildet så skulle nok ikke bardunene hatt så mye vinkel, fest de i forlengelse av lengderetningen.
 4. Jeg er ikke uenig med deg, men også interessert i å vite mere om effektiviteteten til gel
 5. Og linken til Forsking.no i Prebb sin post fraråder ikke gel....
 6. Om du vil komme svar i forkjøpet: søk på "NPL" eller "Norge på langs" her på forumet- da får du veldig mange treff.
 7. Bildet i første post. Her er det kanskje en viss sannsynlighet for at det har vært snø slik at de første bålrestene ikke var synlige?
 8. Det er vel selger og ikke iNatur som bestemmer reglene i hvert tilfelle? Mener jeg har kjøpt både dato og tidspunkt varianter.
 9. Når et slik spørsmål stilles, så konkluderes det ofte med at sjøkanten er det beste.
 10. Synes det var en betydelig forskjell at danskene fikk velge å ha med garn. Og ja, fra den danske serien og hva jeg har sett av den amerikanske, så er det psyken som "tar" de aller fleste.
 11. Jeg har bestilt av denne typen. Var såpass fornøyd at jeg har bestilt opp flere. Lett å henge opp, lav vekt, 2 lysstyrker....og koster "ingenting"
 12. Så en post i Facebook gruppe for Østmarka i går. Der var det en som klaget på at de hadde kommet sist helg. [Hidden Content]
 13. I would be surprised if you didn't find any in Otta. Otta have several shops aswell as petrolstations.
 14. For å poengtere en ting fra den opprinnelige posten. Batteribank med integrert solcelle: solcellene er bare en dekorasjon, kan ikke lade batteriet i det hele tatt. Du må ha dedikert solcelle for å lade batteri. Dvs, du må ha solcellepanel på 7W eller mere pluss en batteripakke som panelet kan lade.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.