Gå til innhold
 • Bli medlem

Mammutton

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mammutton

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei igjen, glemt helt dette innlegget! Men det endte altså opp med at jeg byttet 110 literen i 130 liter. Den koster bare et par hundrelapper mer og det var ikke så stor vektforskjell. Tenkte at det er like greit å ha en skikkelig storsekk så får jeg heller skaffe meg en liten mellomsekk til kortere turer. Men sekken i seg selv er megadigg. Sitter perfekt på ryggen og kvaliteten virker helt overlegen. Svær sekk med plass til det meste i, men den kan komprimeres en del så det er ikke nødvendig å fylle den. Hadde vært optimalt om sidelommer kunne taes av men det går greit. Har fak
 2. Ja har sett litt bilder fra orvassdalen nå og det ser det greit ut, men, jeg får kjøpe meg et telt. Dette hengekøye prosjektet samsvarer ikke bra med fjellørretfiske. Takk for svar for folkens
 3. Så lenge det er trær rundt vannene er jeg fornøyd!
 4. Spørs jo litt hvor lang du er? Men jeg tror om du vil ha en god pose til 1500 at du må følge med til noen komme på tilbud. Prisklassen for en dunpose på rundt kiloet ligger vel 2500 pluss ca. Kjøpte selv denne til 1500 for ikke så lenge siden. Blir jævla klamt inni der på varme kvelder og den har holdt meg varm i -5 grader i hengekøyen. [Hidden Content]
 5. Jeg har bestilt en v6 110 for ikke lenge siden, står å speider etter postmannen hver dag! Var egentlig på jakt etter Trollhetta 95 da jeg trodde dette skulle holde for mitt bruk men ble flere ganger anbefalt å heller gå for v6 110 som er mer solid og bare en bedre sekk fikk jeg inntrykk av, og vekten er ikke så stor forskjell (1 lite kilo ekstra)! Blir spennende å se hva andre svarer her siden vi har nøyaktig samme problemstilling. Har vært innom tanken på en liten og en stor sekk, men har troen på at denne v6 110 er en ganske optimal allround sekk!
 6. Noen som er godt kjent i området som kan si meg om det er noe å henge i, i Børgefjell? Finnes det noen gode ruter der det er mulig å slå leir i nærheten av noen gode fiskevann/elver under tregrensen og ta dagsturer derfra? Ut ifra det jeg har sett er det bjørkeskog langs elvene nedenfor fjellene, spørsmålet er jo hvordan det er å styre på nedi der og om det er bra fiskemuligheter.
 7. Ja sekken satt for nærme ryggen men det var også en irriterende utforming som satt rett bak nakken min. Virket egentlig som den sekken rett og slett var for liten for meg, altså om de lager den i XL kunne kanskje den passet meg. Har uansett ikke hatt dette problemet med de Bergans sekkene jeg har testet.
 8. Takk for alle svar. Prøvde en gregory sekk og kunne ikke bevege nakken bakover så den ble uaktuell. Likte Bergans Trollhetta skikkelig godt men virket litt pinglete Virker nå som valget faller på en Bergans alpinist 110liter, den veier bare 300 gram ish mer enn Trollhetta
 9. Hei! Den gamle sekken røk og må fikse meg en ny som må gåes inn før jeg skal til femundsmarka. Det står mellom Gregory Baltoro 95, Trollhetta 95l eller Osprey i samme størrelse. Noen som har noe veldig store pluss eller minus med noen av disse sekkene, eller kan anbefale andre i samme størrelse?
 10. Takk for tipsene! Tror ruten Truant76 beskriver blir planen for første turen! Har myggnetting på både hengekøye og hatt så tror vi skal klare oss men er forberedt på et lite mygghelvette... Nå ser det uansett ut som temperaturen skal synke betraktelig til neste uke så tror vi legger om til en tur i nordmarka istedet så drar vi direkte mot femunden når været, eller temperaturen, bedrer seg. Krysser fingrene for at Yr.no har ferievikarer på jobb og at vi kommer oss dit på søndag! Takk igjen for alle tips og svar!
 11. Morn alle sammen! Noen som har tips for til en 4-5-6 dagers tur til Femunden? Målet er hovedsakelig fiske og slappe av og ser for meg kanskje 2-3 forskjellige steder å overnatte, og det blir i hengekøye. Er det et sted det er bra å parkere bilen og starte turen fra? Har blitt anbefalt og dra til Roasten og at det der er mye muligheter for fiske ved forskjellige vann. Alle tips hjelper! Takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.