Gå til innhold
 • Bli medlem

ÅshildE

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ÅshildE

Nylige profilbesøk

795 profilvisninger
 1. Bra akademi!! 😊 Er ny i hengekøyegamet. Har testet med oppblåsbart liggeunderlag i dobbeltbunnet hengekøye. Erfarte kalde sider som du skriver, og selvfølgelig at underlaget forskjøv seg noe. Lurer derfor på- vil en underquilt erstatte liggeunderlag helt?
 2. Jeg vurderer også hengekøye. Den kommer nok ikke til å bli brukt veldig "hard-core", men tenker at det er greit både med myggnetting og tarp. Kom over disse: [Hidden Content] og lurer på om det er noen som har testet de? Synes det var litt lite info å hente, feks kan myggnetting tas av evt, hengekøye snues dersom man ikke ønsker å bruke myggnett. Vannsøyle på tarp (tenker det er viktigere å vite enn om den skygger for solen- ihvertfall i Nord-Norge). Er størrelsen på køya stor nok til at man kan ha liggeunderlag i osv osv.... Noen innspill?
 3. Tusen takk! Mener du salting fra 2 til 12 timer alt etter størrelse? (Du har skrevet 2-2) 😊 Enn selve tørkingen? Hva er stikkordene her? Er det kanskje greiest å gjøre det på vinterstid ute? Kommer ikke på at jeg har noen supre plasser å henge de inne.. 😬
 4. Giggiwiggi.... litt ymse på min profil. 😊
 5. Denne tråden handler ikke så mye om mat til tur, men mat hentet på tur (eventuelt begge deler) 😊 Første elghjerte og tunge er kommet i hus og jeg er en smule usikker på hva jeg skal gjøre med det. Er det noen som har gode oppskrifter og tilberedningsmetoder å dele?
 6. Noen som vet om exped synmat tåler fukt/vann? Vurderes brukt under åpen himmel, og i tilfelle det skulle komme regn er det greit å vite at utstyret holder. 😊
 7. Det hender iblant at jeg kjøper bokser med meitemark på sportsbutikk. Hele boksen blir sjeldent brukt, og da tenker jeg at det er aktuelt å ta vare på resten av "gjengen" frem til neste fisketur som godt kan være mange uker frem i tid. Regner med at dette ikke bare gjelder meg. Hvordan tar dere vare på makken over lang tid? 😊
 8. Mulig jeg kommer til å bli buet ut av forumet nå, men her går det i fireball. "Whiskey" med chili og kanelsmak. Godt for seg selv, men også om man har med litt baileys. Lag kaffebaileys og ha i en skvett fireball - da er det jul i munnen.
 9. ÅshildE

  ÅshildE

 10. Jeg bestemte meg plutselig for å bestille flere greier selv, og da ble en trekker med i handlekurven, så da får jeg testet den selv. Men om det ikke er verdt å pakke den opp engang får du lov til å gi et pip.
 11. Hei! Du kjøpte en sånn som dette?: [Hidden Content] Du har vel ikke rukket å få den i posten og testet den ut ennå?
 12. ÅshildE

  Flått

  Håper ikke du bruker exspot på katten, da permetrin som er virkestoffet i exspot er giftig for katter. Les forsiktighetsregler: [Hidden Content]
 13. ÅshildE

  Flått

  Frontline og bravecto påflekkingsvæske kan gis til katter.
 14. Både jeg og mannen har exped synmat og har nå fått noen netter på disse i løpet av det siste året. Han er ingen liten kar med sine 195cm og 120 kg, men begge underlagene har holdt veldig godt til tross for at vi ikke akkurat har vært veldig påpasselig med underlag bestandig. Det eneste er at vi synes at de er glatte, og da spesielt mot teltbunnen, noe som gjør at vi sklir litt rundt i løpet av natta. (her er det sikkert forskjell fra telt til telt) Vi tenker at vi går til innkjøp av exped evazote etter anbefalning her på forumet for å legge under slik at vi ligger mer stabilt.
 15. Ja, jeg har vurdert det, men har vært litt i tvil om det er mulig siden settet er så gammelt. Er det kun en type brenner som passer til alle sett?? 🤓 Synes vel også at det brennes litt lett både i stekepanne og kasseroller... (stekepanna er kanskje det største problemet..)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.