Gå til innhold
 • Bli medlem

RolvS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om RolvS

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Litt off topic, men skyter inn et spørsmål her siden kvistbrennere er med: regnes disse som bål, og dermed egentlig ikke kan brukes i sommerhalvåret, eller regnes disse i samme kategori som en gassbrenner?
 2. Snugpack SF Bivybag for lettvektsturene. Fordi Paul Kirtley.
 3. Grom serie altså! Hadde ikke funnet den, hadde det ikke vært for forumet. Episode 4 i sesong 1 var litt av en oppvisning i turglede!
 4. Hele greia uten gass, med en packbag jeg hadde liggende og en fot for gassboksen, veier 387 gram. Vekt var ikke primær-caset her, ettersom det mest avanserte bruksområdet er primært solo fisketurer med maks to overnattinger og hvor jeg bare ønsker bøye meg ned fra hengekøya (eller ut av tarpåpningen) og sette over vann til kaffe og havregrøt... For høyere brenner-effektivitet funderer jeg på å kjøpe en Optimus vindskjerm - stanley kjelen passer fint inni. Brenneren er litt tilfeldig - det var den de hadde. Kan sikkert optimaliseres!
 5. I sommer ble jeg litt misunnelig på jetboilkitet til en turkamerat - superpraktiskt for å lage en kopp kaffe ved en liten dagstur. Jeg syns det var mye penger for en one-trick-pony, så jeg kjøpte et alternativ: Stanleys Adventure cook kit, og en brenner fra eagle som passer oppi sammen med en liten propanboks: Testes i helga tenker jeg.
 6. Om du vil ha noe «enkelt for å komme i gang»: Skålsjøen i Østmarka, Øyungen/gåslungen/rottungen nord for Maridalsvannet. Disse er lett tilgjengelige, og ganske mye besøkt - men det er et sted på lista! Som andre sier lengre oppe; rett sted til rett tid er avgjørende. Og for å være der når det skjer, må man være der mye! Lengre unna allfarvei = bedre fiske. Bruk for all del Ofas nettsider (link lengre oppe) og kjøp for all del ofas fiskekartbok! Halve moroa er å se på kart og teste ut et nytt terreng. God tur!
 7. Hei! Første post på forumet dette, hei sann! Jeg funderer på å ta med eldstemann på åtte på en fem-sju dagers tur på Hardangervidda i sommer. Jeg har aldri vært der selv, så jeg har ikke noe utgangspunkt å planlegge ut i fra. Turen i seg selv er selvsagt viktig, men det er og viktig å fiske (og få fisk) underveis. Det eneste jeg har klart for meg, er at vi kommer til å starte turen fra Oslo, så innmarsj fra østsiden er nok mest sannsynlig. Tips mottas med takk her altså!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.