Gå til innhold
  • Bli medlem

Sørauren

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Sørauren

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for alle tips! Vi kommet frem til at vi tar oss et par ekstra dager for å unngå at det kun blir lange transportetapper. Jeg har studert kartene en del mer og har nå i utgangspunktet to ruter som vi vurderer. Rute 1. Som flere har nevnt, starte fra svensk side og padle oss et godt stykke innover. Helst til Styggsjøan eller Revsjøen og samme vei tilbake, men det å padle et såpass langt strekk på Rogen er vi noe skeptiske til (i følge kartet). Jeg har padlet en del, men kameraten som skal være med har lite erfaring med kano. Er det her folk "pleier" å ta seg til Revsjøen, eller er det på nordsiden av Rogen og bære via vannene der? Rute 2. Båttaxi til Storvika (om mulig?). Bæring opp til Røvolltjønnan. Videre bæring/ padling til Nedre Roasten. Deretter ta oss til Styggsjøan via Litlsjøen for å så padle rundt via Storrundhåen og ende opp i Nedre Roasten igjen (litt usikker på avslutning her). Eventuelt padle opp til Revsjøen og ta en lengre runde via Reva. På den ruta mistenker jeg vi trenger mer tid. Vi ønsker gjerne å få det til å bli en rundtur og er forberedt på at dag 1 og 2 vil gå på å komme oss lengst mulig inn/ opp. For å så ta det litt roligere rundt med kortere bæringer. Er rute 2 veldig ambisiøs for rundt 6 dager?
  2. Takk for tips! Når jeg ser på antall km og gå-tempo er det rundt dette jeg har kommet frem til (+ en del ekstra tid om vi må bære i flere etapper). Det å dra inn fra svensk side er kanskje ikke så dumt og skal absolutt vurderes.
  3. Hei, Jeg og en kamerat planlegger en 4-dagers kanotur til Femundsmarka i midten av juli. Planen er å ta Femund II til Røsanden og starte med bæring opp til Nedre Roasten. Deretter skal vi bare padle og fiske oss innover og ta samme rute tilbake igjen når vi må snu (mulig det blir en dag ekstra). Spørsmålet er om noen som har gått strekningen fra Røsanden til Røvollen kan si noe om hvor lang tid en bruker på denne etappen? På forumet leste jeg at noen hadde brukt 1 1/2 dag på strekningen, andre jeg har prata med sier at de har brukt rundt halvannen time opp. Andre tips settes og stor pris på😊
  4. Høres bra ut! Takk for svar😊
  5. Vurderer å kjøpe en slik selv!😊 Jeg har ikke fått sett den "in person" enda, men hvor romslig er oppvaringen bak? Vil jeg få plass til en 40L sekk eller pakkpose til enkle overnattinger? Opplever du at du blir veldig våt på bena og baken av å bruke den?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.