Gå til innhold
 • Bli medlem

Highfive

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Highfive

Nylige profilbesøk

663 profilvisninger
 1. Jeg har Cumulus panyam 450 og er meget fornøyd med denne. Får sikker poser med bedre finish, men for meg er den perfekt i forhold til størrelse og matrialer. Varm er den også, sover ute under åpen himmel i -10 med litt klær uten store problemer, men jeg er som en radiator i forhold til varmeutvikling =)
 2. Highfive

  Ull boxer

  Jeg har ett par Icebreaker anatomica boxere som jeg er meget fornøyd med. Veldig myk og glatt marino ull. [Hidden Content]
 3. Det finnes en annen utgave fra Karitek som er beregnet for høye biler. High Lift roof racks heter den. Thule leverer noe som heter Hullavator.
 4. Jeg har Garmin Fenix 3. Brukt den mye på tur og trening det siste året, meget fornøyd med den.
 5. Hei. Kommer litt ann på hva du vil legge i dette av penger. Men vis du ønsker en løsning som gjør at du kan ordne dette alene bør du sjekke ut følgende: [Hidden Content] [Hidden Content] Begge gjør at du enkelt kan ta med kajakken ut alene, men det koster litt...
 6. Allak er ett glimrende telt. Er vel av de teltene jeg har hatt det jeg er mest fornøyd med. Tåler juling, gode luftemuligheter og det er fantastisk digg å våkne en fin sommermorgen med dørene åpene, topphatten av og kun myggnett på langsidene! Har hatt noen vinternetter i snø, og da er mulighetene til god lufting veldig bra!
 7. Godt og høre. Jeg har ved reklamasjon til fjellsport bare gode erfaringer. Siste jeg hadde ordnet de såpass godt at jeg ble imponert. Exped synmat ul7 som lamineringen gikk på, undelaget var 2-3 år. Sente nytt med engang, skulle ikke ha det gamle i retur engang, kun bilde av skaden.
 8. Kan sjekke ut noen modeller her. [Hidden Content] Veldig god kvalitet! Vis du handler her, husk å be de trekke fra utenlandsk mva, siden du er utenfor EU.
 9. Veldig tydelig hvor Fjellreven har hentet inspirasjon fra med designed iallefall
 10. Personelig kan jeg anbefale disse. Bruker de mye på fjellet, og gjerne når jeg er ute med kameraet etc. Meget god og varm, med mange praktiske løsninger som passer bra for mitt bruk. [Hidden Content]
 11. Jeg har 450 og er meget fornøyd. Om sommeren har jeg den åpen, veldig digg og god lufting. Brukt den i sommer på Galdhøpiggen, hadde rundt 0 noen netter, og da hadde jeg den fortsatt litt åpen, men trakk den godt over kroppen. Kun boxer og silke liner på, men skal sies at jeg er relativt varmblods type:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.