Gå til innhold
 • Bli medlem

Heidi

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Heidi

 • Bursdag 26. aug. 1992

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

922 profilvisninger
 1. Hvor kjøpte dere ullkartanker fra?
 2. Heidi

  Bladet

  Ser ut til at det er varierende svar ang hva man trenger av kiler/kamkiler. Er det noen som har vært der nylig? Holder det er et kilesett (eller kan noen si ca str?) og en kamkile str 2? Og selvfølgelig slynge til å legge igjen på toppen?
 3. Forresten, brukte du stegjern utenpå Mont Blanc med Yeti? Hvordan gikk det?
 4. Hei, hvordan gikk det med Yeti utenpå Scarpa Mont Blanc? Passet de? Har samme sko og tenker å kjøpe Yeti til de.
 5. Tenker en tur til Elbrus, og har akkurat slike sko fra før av, Scarpa Mont Blanc GTX. Tenkte å bruke de med Berghaus Yeti Extreme. Hvordan synes det var å gå med Scarpa sine? Var de varme nok? Når på året gikk du Elbrus?
 6. Tenker på å bestige Elbrus på ski. Er det noen her som har gjort det før som vil fortelle? Lurer på hva slags ski og skistøvler som er best. Vil "vanlige randostøver" være varme nok? Og blir det en del gåing innimellom? I såfall, vil man kunne bruke Millet Everest støvler? For ser det er anbefalt plastikksko, er redd Millet Everest vil bli våte og ikke tørke i da. Og kunne det vært en ide å ta Berghaus Yeti Extreme utenpå Scarpa Mont Blanc GTX, sånn at de får et ekstra lag isolasjon pluss blir mer vannavstøtende?
 7. Noen som vet hvordan det pleier å være i midten av juni? Kan man gå opp, eller gå på ski?
 8. Jeg har noen spørsmål ang. farge på skibrilleglass. Jeg har gule glass, og var på fjellet i helgen. Når det var sol så var det ingen problemer, men når det ble overskyet (eller mørkt) så så jeg nesten ingen konturer eller noe. Kan annen farge på glassene hjelpe?
 9. Hvilke turopperatører har turer til Mont Blanc? Vet Jarle Trå, Hvitserk og Bre og Fjell har. Er det flere operatører? Noen som har erfaringer å dele?
 10. Jeg ser og etter sovepose som tåler mange minusgrader (kaldere enn minus 10). Har sett RAB Andes Women 800. Der står det: "Rab sleep limit: -22°C (-8°F)" Men hvis jeg sammenligner med en annen RAB-sovepose, f.eks. RAB Neutrino Endurance 600 Women´s, så står det: "Comfort -3°C Limit of Comfort -9.5°C Extreme -28°C" Så på den første soveposen (Andes), der er Sleep Limiten på -22 grader, tilsvarer det Extreme-limiten elelr Comfort-limiten på andre soveposer?
 11. Skal ikke campe helt oppi hyttene, men i rimelig avstand. Men det finner vi sikkert ut av, må uansett være der det er gress. Helt grønne er vi ikke, har ridd fra Bergen til Voss på 5 dager. Selv har jeg jobbet med hest i Rondane, så tenker det går greit. Er vel heller det at ingen av oss har vært i området Stjørdal/Tydal, så vi lurte litt på hvordan det var der
 12. Haha, okei, tittelen ble rar... Jeg og en venninne tenker oss på langtur med hest til sommeren, og det er mange plasser i Norge vi kunne tenkt oss å ri, men det største problemet er vel tilgang til gress, da det blir litt drøyt å dra med seg høy. Tenker en hest hver, pluss en pakkhest, så får den bære ekstra kraftfôr. Ser her ([Hidden Content]) at man kan gå fra Stjørdal til Tydal. Noen som har vært der, eller vet hvordan terrenget der er? Ser det går fra 0 til rett over 1000 høydemeter. Tenker vi må sette opp camp ikke så langt fra hyttene, står de på barfjell eller er d
 13. Oi, da lærte jeg noe nytt, takk! Nå har jeg ikke brukte sentrifuge eller tørketrommel, bare latt det drypptørre. Så tenkte jeg å stryke plaggene, for å få de mer vannavisende. Får bare håper jeg ikke klare å smelte noen av plastdelene, er plast over alt jo
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.