Gå til innhold

Ahorn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ahorn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen som kjenner forholdene i Barnas naturverden? Er hyttene godt besøkt, slik at vi bør ta med telt, og hvordan er forholdene mht. insekt?
 2. Hei. Skal en tur til Hjerkinn i august. Noen som kjenner til fiskevann i området? Satser på å ta med barna på 2 og 6 år, så det kan ikke være veldig langt fra vei.
 3. Takker for utdypende svar :-). Bestilte en Silva Ninox 2x idag. Den skal være bitteliten uten ekstra batteripakke, men gir ikke like mye lys Nitecorelykta.
 4. Noen som har erfaring med hodelykten Silva Cross Trail 3X? Min gamle Led Lenser H7 har tatt kvelden og jeg er på jakt etter en erstatter som tar liten plass i sekk og lommer. Den skal primært brukes til kortere turer i skogen om høsten og vinteren. Er Silvalykten egnet til formålet?
 5. Beskrivelsen passer svært bra :-). Da satser jeg på at dette er en god vinterpose som bør beholdes. Takker for svar.
 6. Vi har «arvet» en ajungilak 4000-nanok sovepose, men finner ingen informasjon om den. Er det noen som har kjennskap til hvilke temperaturer den egner seg i?
 7. Noen som kjenner til barnevennlige teltplasser ved Trondheimsfjorden? Er primært på jakt etter plasser på sørsiden av fjorden, men tar også i mot andre tips
 8. Ahorn

  Knott

  Supert. Merket ikke knott i lavvoen.
 9. Ahorn

  Knott

  Takker for svar. Det er tydeligvis delte erfaringer. Vi har hytte i området der lavvoen skal settes opp, og har aldri vært plaget med at knotten kommer inn. Slår opp lavvoen i kveld, og ser om knotten liker teltlivet :-).
 10. Ahorn

  Knott

  Planlegger en natt i lavvo i et område med mye knott. Det sies at knotten ikke går under tak. Har dere noen erfaring med dette? Risikerer vi å bli spist opp av den?
 11. Jeg bruker denne på kløyveøksa: http://www.fiskars.no/Produkter/hagearbeid/reservedeler-vedlikehold/fiskars-xsharp-oeks-og-knivsliper-1000601 Funker for min del.
 12. Litt underlig egentlig. Skittfisk og Fjellsport skriver i epost at bag er ekstrautstyr som ikke følger med. Helsport skriver i epost at de leverer ovn med bag.
 13. Venter i spenning på erfaringer. Vet du om det følger med bag? Har kikket litt på ovnen til Helsport, og der virker det som bag er tilleggsutstyr.
 14. ah. Leste ikke hele tråden før jeg postet
 15. Ser du fyrer i ovnen uten å åpne bunnduken. Går det greit?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.