Gå til innhold

fjellkaren

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  67
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om fjellkaren

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. fjellkaren

  Solotelt: Unna, Soulo eller Nallo 2?

  Synes det er viktig med yttertelt (har Soulo) så jeg kan legge fra meg sko etc i ytterteltet og slippe å ha alt i innertelt. Greit å ha et bislag. I tillegg bruker jeg ofte bunnduk som er solid og kraftig (men øker vekta). Men savner 2 innganger pga god lufting, som flere har vært inne på.
 2. fjellkaren

  Lettpakktur over vidda

  Oppfølgingsspørsmål om sekken - har du prøvd den på tur? - bærekomfort?
 3. fjellkaren

  Lettpakktur over vidda

  Hei, ble imponert over lista @Thomas E! Ble nysgjerrig på sekken - den var veldig lett! Volum? Link?
 4. fjellkaren

  Sette opp Ringstind i forhold til vind?

  Noe av samme erfaring som @Tor-Erik-L-77, så jeg prøver å unngå sidevind - mye blafring.
 5. Takk for svar ang mesh/solid. Blir vel da et spørsmål om varme/lufting vs vær. @virrma, ville tenkt meg nøye om før jeg valgte mesh til fjellturer der været er usikkert. Tenker da i første reke på trekk, men det vil også avhenge av hva slags telt du tenker å bruke. Jeg blir fort forkjøla av for mye trekk, så jeg foretrekker moderat gjennomlufting.
 6. Tenker at en fordel med mesh er å spare vekt på varme dager. Har soulo og mesh innertelt veier 660 g (https://www.fjellsport.no/hilleberg-soulo-mesh-inner-tent.html). Men hvor mye vekt spares egentlig - hvor mye veier originalt innerteltet til soulo (fant det ikke på nett, men kan jo egentlig veie selv).
 7. fjellkaren

  Gå Tyrifjorden rundt 12 mil - Dag for dag

  Flott tur, og kjekt å følge deg. Takk for at du delte.
 8. fjellkaren

  Gå Tyrifjorden rundt 12 mil - Dag for dag

  Håper det blir noe fisk snart - traurig at det ikke biter, særlig i lengden. Skitt fiske!
 9. fjellkaren

  Gå Tyrifjorden rundt 12 mil - Dag for dag

  Digg turrapport, følger deg
 10. fjellkaren

  Sveising av stålkant

  Hei, har hatt samme problemet på mine nansen som er mer enn 5-6 år, men under 10 år gamle. Dette skjedde på tur og jeg så ingen annen utvei enn å rive av hele stålkanten - kanten som stod ut fra skien skrapte ned i snøen og stod mer og mer ut fra skien. Etter dette tullet har jeg i grunn avskrevet Åsnes ski. Nå har jeg ikke noen kvittering på kjøpet. Er det sjans å få reklamert og få nye med å sende inn bilder eller må man gå via forhandler? Noen som har gjort noen erfaringer med reklamasjon?
 11. Ja, har du vinterstøvler slipper du å kjøpe sandaler til sommerbruk.....
 12. fjellkaren

  Turkart på mobiltelefon

  Har testa NaVida litt nå og ser ut som en grei app. Laster kart ned for bruk offline funker bra. Fortsatt problemer med at .gpx filene må konverters for å lastes inn i Garmins basecamp som jeg bruker som base. http://www.gpsvisualizer.com/convert?output (fra @Tor-Erik-L-77). Blir litt tungvin arbeidsflyt, noen som har funnet noe bedre?
 13. fjellkaren

  126 cm bred foldbar paraply (sort)

  Takk @Epletre. Kanskje litt kort stang ja. Kan kanskje kombinere med et tynt rør for å forlenge stanga. Er det mulig å ta av håndtaket slik at diameteren på røret kan reduseres?
 14. fjellkaren

  126 cm bred foldbar paraply (sort)

  Se der ja @Terka - nå snakker vi!!! Genialt! Den var jo skikkelig kul Den er dyr, men man kan jo mekke til noe slikt relativt greit selv også ville jeg tro. @KimH, kjempemessig med festesystem, kanskje den kan festes på sekken også? Eller i magebeltet med en strips som støtte ved skuldra. Kult @Kjell Iver, bra når en har med stativ. Sant, en blir ikke flau av den.. Med den brede paraplyen fra Clas og selvmekka festesystem ala Alpin-Basis baner dette vei for et sukessprosjekt 1000takk for tipsene.
 15. fjellkaren

  126 cm bred foldbar paraply (sort)

  Utrolig mange bra ideer her, takk for det. Likte ideen til @Gittiamo - noen som melder seg? Den var ny for meg @Terka, men ser ganske tung ut til å dra innover fjellheimen... en lightversjon kunne vært fint. Tenker at det må bli en løsning med et tynt rør langs ryggen som en setter paraplyen oppi. Vel, får tenke litt på det... vanskelig å finne gode løsninger på dette.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.