Gå til innhold
 • Bli medlem

Boye

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Boye

Nylige profilbesøk

1 609 profilvisninger
 1. Og sånn ble det : [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] Funker veldig bra. Må bare lakke eller male det.
 2. Boye

  Ally sete

  Custom made
 3. Ja, fikk kanoen igår og fant da ut at det var enkelt å skru av selve skålsete fra festemekanismen til bena. Da blir det enkelt å lage et flatt sete selv av f.eks. kryssfiner og bore to hull til skruene og bytte ut dette med skålsete. Deretter går det nok greit å feste på litt gode seterygger alla "Old Town" eller "Sit backer".
 4. Poenget for meg er at jeg trenger god og stabil støtte i korsryggen da jeg har operert inn skruer i ryggen og sliter med å sitte "rett" uten støtte i lengre perioder. Knestående er dessverre uaktuelt for meg da jeg får kramper i bena etter 2 min (som følge av opr. i rygg). Enig med deg at Bergans sin ser litt skrall ut og liggeunderlag med stoltrekk har jeg allerede prøvd uten suksess Takk for svar allikevel.
 5. Hei, Er det noen som kan gi noen tips eller råd angående ekstra seterygg som passer til det justerbare skålsete som følger med Ally kanoen?. Fungerer de bra slik at de gir bra støtte til ryggen eller bare sånn delvis? Eventuelt om de er lette å montere på og av. Tenker ikke så mye på om det hindrer god padleteknikk og fart, men mer på om det er komfortabelt når jeg fisker/dorger etter kanoen i sakte fart . Eksempler: Ally ekstra ryggstøtte til sete: [Hidden Content] Høyt DeLuxe sete til kano og Kajakk: [Hidden Content] OLD TOWN LUXUS KANOSETE
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.