Jump to content

Arntrooney

+Sponsor
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

About Arntrooney

 • Birthday 01/14/1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø

Recent Profile Visitors

2,424 profile views

Arntrooney's Achievements

 1. Sjekk ut Lundhags Makke Pro. Anbefales. Dog ikke Goretex, men et annet membran.
 2. Jeg ville ikke vært urolig. Du vil oppleve noe kondens, men for min del var det ikke på et plagsomt nivå. Det var på omtrent samme nivå som i et tunneltelt. Sånn cirka. Om mulig lar du en liten glipe i døra være åpen, og kondensen er nesten fraværende.
 3. Dragonfly med silencer. Har hatt kombien i vel 6 år, aldri hatt noen problemer med den. Svært god flammejustering, god nok effekt for vinterbruk, og driftsikker. Har ingen erfaring med de andre alternativene.
 4. Jeg har hatt Windburner siden den ble lansert og hette Windboiler. Den har helt klart litt den brenneren jeg bruker mest. Årsaken er enkel i bruk, stabil, upåvirket av vind og alt i et kompakt system. Har også gått til innkjøp av stekepanna. Enig i at den nok ikke er helt tilpasset finsteking og kokkelering, men til en og annen ørret, egg, bacon og evt karbis, er den super. Den sitter som et skudd på brenneren, og er også nesten ikke påvirket av vind. Det finnes lettere brennere med bedre justering, men ingen med samme totalpakka etter mitt skjønn 🙂
 5. Jeg bruker Dragonfly, og har ikke dette problemet. Før jeg monterer pumpen på flasken, passer jeg på at "innsugsslangen" har rett vinkel, dvs at den ikke har vridd seg i oppbevaringsposen. Og så passer jeg på å ha godt trykk på flasken.
 6. Alta. Nært vidda, fjellet, kysten, elva, havet. Og i tillegg så er det en trivelig by med trivelige folk.
 7. Kokiro-plate til primusen. Enkel og billig sak som er et must på vinterturene.
 8. Jeg bruker L i Norrøna, Arcteryx, Bergans osv. Keben måtte jeg ha i xl.
 9. Jeg har ennå ikke truffet stein med borret, trolig derfor jeg ikke har hatt behov for reservekrona. Mener at det er mulig å få slipt opp krona, men har aldri forsket videre på dette. Alltid godt å ha en backup når du er på tur, kjipt å få turen ødelagt grunnet skadet isbor
 10. Kjempevalg av borr, samme som jeg bruker (før de skiftet navn). Jeg har hatt en reservekrone liggende ubrukt siden jeg kjøpte borret, men helt klart plunder om det skal skiftes. Har også et 3 år gammelt rappala ur evo 155 (?) med komposittkrone. Der er det allerede slark i overgangen. Det borret har jeg montert forlenger på, mye styr med det så det har vært på borret siden det ble montert. Men det er 155en som er med på isen i Indre Troms. 115en brukes på lokale småfiskvann hvor jeg ikke regner med fisk over 1,5 kg (nå er det egentlig sjelden den grensen passeres, men det hender seg :-))
 11. Jeg har den gamle 3 delte utgaven, har hatt det i 10 år. Ingen problemer så langt, ingen "slark", og kan trygt anbefales.
 12. Soltindvatnet og Grønlivannene på Ringvassøy er gode alternativer. Krokvatnet på andre siden. Fine ørretvann, lett tilgjengelig og ikke for mye folk (de gangene jeg har vært der i allefall). Merk at bål blir vanskelig rundt Krokvatnet, ingen skog.
 13. Veldig bra, takk! Og samtidig litt irriterende at jeg ikke har tenkt på dette tidligere (eller hadde lest brukermanualen)
 14. Nei, har alltid brukt bagen til å blåse opp underlaget. Det kan virke som om at den kun samler seg i en ende, og ikke har klumpet seg. Med litt (par minutt) risting/banking får jeg duna sånn høvelig ok fordelt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy