Gå til innhold

Arntrooney

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Arntrooney

 • Bursdag 14. jan. 1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Tromsø

Nylige profilbesøk

1 842 profilvisninger
 1. Alta. Nært vidda, fjellet, kysten, elva, havet. Og i tillegg så er det en trivelig by med trivelige folk.
 2. Kokiro-plate til primusen. Enkel og billig sak som er et must på vinterturene.
 3. Jeg bruker L i Norrøna, Arcteryx, Bergans osv. Keben måtte jeg ha i xl.
 4. Jeg har ennå ikke truffet stein med borret, trolig derfor jeg ikke har hatt behov for reservekrona. Mener at det er mulig å få slipt opp krona, men har aldri forsket videre på dette. Alltid godt å ha en backup når du er på tur, kjipt å få turen ødelagt grunnet skadet isbor
 5. Kjempevalg av borr, samme som jeg bruker (før de skiftet navn). Jeg har hatt en reservekrone liggende ubrukt siden jeg kjøpte borret, men helt klart plunder om det skal skiftes. Har også et 3 år gammelt rappala ur evo 155 (?) med komposittkrone. Der er det allerede slark i overgangen. Det borret har jeg montert forlenger på, mye styr med det så det har vært på borret siden det ble montert. Men det er 155en som er med på isen i Indre Troms. 115en brukes på lokale småfiskvann hvor jeg ikke regner med fisk over 1,5 kg (nå er det egentlig sjelden den grensen passeres, men det hender seg :-))
 6. Jeg har den gamle 3 delte utgaven, har hatt det i 10 år. Ingen problemer så langt, ingen "slark", og kan trygt anbefales.
 7. Soltindvatnet og Grønlivannene på Ringvassøy er gode alternativer. Krokvatnet på andre siden. Fine ørretvann, lett tilgjengelig og ikke for mye folk (de gangene jeg har vært der i allefall). Merk at bål blir vanskelig rundt Krokvatnet, ingen skog.
 8. Veldig bra, takk! Og samtidig litt irriterende at jeg ikke har tenkt på dette tidligere (eller hadde lest brukermanualen)
 9. Jepp. Og nå tror jeg vi har avdekket brukerfeilen?
 10. Nei, har alltid brukt bagen til å blåse opp underlaget. Det kan virke som om at den kun samler seg i en ende, og ikke har klumpet seg. Med litt (par minutt) risting/banking får jeg duna sånn høvelig ok fordelt.
 11. Jeg har Downmat UL 7M, og opplever det samme som knuthakon, et evig styr for å få duna fordelt rett. Mulig det er brukerfeil som er årsaken, men duna samles i hodeenden. Har skaffet meg meg thermarest xtherm som erstatning for downmaten...
 12. Vi padlet Valjohka juli 2016. Sommeren i Finnmark var sen, og vannstanden var svært høy. Vi hadde med andre ord god fart med packraftene. Det ble bæring forbi et stryk på ca 150 meter og en foss, ellers padlet vi hele elva. Temperaturen og vannstanden gjorde sitt til at fisket ikke ble det beste. En liten laks og noen harrer ble resultatet. Det skal ikke være noen problem å finne overnattingsplasser langs elva, og 4 dager er passe med mindre du ønsker å bruke mye tid på fisket.
 13. Stemmer at ikke alle bardunene er tatt med i regnestykket. Jeg har satt på 4 doble hillebergbarduner, og satt opp tørkesnor i innerteltet. Vekta stoppet på 3953 gram, med andre ord under 4 kg, jeg er fornøyd Jeg har ikke lagt til plugger, men tar alltid med "en neve" snøplugger uavhengig av telt når jeg pakker for vintertur. Kuppel, tunnel, eller ytter først var tidligere viktig for meg når jeg skulle velge telt. Men etter å ha brukt diverse amerikanske kuppeltelt med inner først i noen år, så veier de andre egenskapene (som vekt, 2 innganger osv) opp for min del. Pris på Hillebergs varianter (Saivo og Saitaris) har gjort at de aldri har blitt handlet inn. Helsport har jeg egentlig aldri vurdert, uvisst av hvilken grunn. Har hatt Nammatj 2 GT tidligere, flott telt. Men jeg touchet soveposen i fotenden, på tross av mine beskjedne 180 cm. Så det ble det solgt. Dette problemet har jeg ikke hatt i kuppelteltene jeg har brukt. Lykke til med teltvalget
 14. Stemmer, inner først opp. Ser at det kan være litt mer plunder med oppsettet enn et tunneltelt, men for min del vekter vekt (...) og plass opp for dette. Mangel på høy ventil er der, men det kan løses med en liten glipe i hver dør åpen. Jeg har ikke fått testet 3manns versjonen ennå, men har hatt 2manns versjonen tidligere , og om jeg ikke spadde snø langt opp langs veggene og hadde en liten glipe i dørene åpen, så var ventilasjonen god nok. Her vil nok kuppelteltene til Hilleberg og TNF VE25 ha bedre ventilasjon med toppventil. Ser forresten at 2 og 3 manns versjonen kom godt ut i test i Jakt & Fiske. De nye stengene til MSR virker å være bombesikker, og med svært lav vekt. Prisen er høy her hjemme, men jeg fikk kjøpt 3manns versjonen for ca kr 7000 fra England, inkl mva og fortolling.
 15. Avsporing er påbegynt, jeg fortsetter Hva med MSR remote 3? 2 innganger, god plass i fortelt, god sittehøyde, enkelt oppsett i vind alene og vekt på 3,9 kg komplett?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.