Gå til innhold

Arntrooney

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Arntrooney

 • Bursdag 14. jan. 1977

Nylige profilbesøk

1 184 profilvisninger
 1. Arntrooney

  Lett telt 1-2/2

  Jeg har hatt både Freelite 1 og enan. Freelite smaler ganske mye inn i høyden, men ellers et fint telt. Enan opplevde jeg som mindre og lavere, men fint med stort fortelt. I dag bruker jeg Hubba Hubba nx, kanontelt. Men om valget står mellom Freelite og Enan, så tror jeg Enan hadde blitt foretrukket. Sjekket ut Hubba nx? Den har større bredde i høyden og ventil øverst. Og billigere enn Enan...
 2. Litt avsporing kanskje... Men er den panna den nye ceramic? Jeg har Windburner (eller windboiler som den først het) med den gamle panna, og den har en lei tendens til at maten festes i. Ikke at den brennes, men settes fast. Sikler litt på ceramicen, men skulle gjerne hørt om den er så bra som reklamen sier? Forresten kan windburner anbefales, fungerer utmerket i vind og med velkjent MSR kvalitet! Jeg har ingen erfaring med alternativene.
 3. Arntrooney

  Optimus Polaris - kraftig pulsering

  Har du prøvd å justere ned effekten på ventilen på flaska? Hadde samme lyden(dog svakere) på Dragonflyen min, og fant et tips på YouTube om å nesten slå av på ventilen på flaska. Funka bra det!
 4. Arntrooney

  Valg av bensinbrenner?

  Msr Dragonfly med demper fra Berniedawg, kjempekombinasjon! Utmerket flammejustering og god effekt.
 5. Arntrooney

  Norsk turmat

  Jeg mener sportsnett.no forhandler Lyo.
 6. Støtter den. Har samme jakke, og er strålende fornøyd.
 7. Arntrooney

  Jetboil Minimo?

  Støtter den! Meget fornøyd med min windburner, har oppgradert settet med stekepannen.
 8. Arntrooney

  Myggnetting i Hilleberg Keron 4 GT?

  Black label teltene til Hilleberg har myggnett i ventilene. Tunnelteltene har også myggnett i døråpningen. Så ja, Keron har myggnett.
 9. Arntrooney

  hvor mange grader "feil" er et kompass?

  De var ikke på Varangerhalvøya, men i nærheten av Kokelv, nærmere bestemt Russelvdalen. Om jeg ikke tar helt feil?
 10. Arntrooney

  Vinterbukse

  Jeg bruker Klättermusen Durin, med selene med det høye ryggstykket påmontert på vinteren. Vanligvis bruker jeg en HH warm stilongs under transport, og en tynn fleecebukse i tillegg i leir. Når det er riktig kaldt, trekker jeg over en varmebukse fra Helsport som jeg plukka opp fra outleten deres. Gode luftemuligheter, behagelig stretch i stoffet, slitesterk og vanntett. Når dette kombineres med en super passform, så konkluderer jeg med at jeg er svært fornøyd med buksa. Bruker den forresten hele året.
 11. Har samme brenner og demper, meget fornøyd. Komboen er kun brukt på vinterturer, ingen feil med forvarming lik en annen tråd på forumet. Anbefales!
 12. Arntrooney

  Støydemper til OmniLite Ti

  Kan trygt anbefale demper til Dragonflyen, kanon kombinasjon, bare å bestille @kjellis!
 13. Arntrooney

  Støydemper til OmniLite Ti

  Jeg har brukt MSR Dragonfly med Berniedawg sin demper i to sesonger, og forvarmer kun med bensin på vinteren. Hittil har jeg ikke hatt problemer med det @Kjellis nevner, men må alltid la bensinen brenne helt ut før jeg fyrer opp.
 14. Arntrooney

  Hjelp til haglevalg!

  Dersom ts skal ha hagle til isbjørnbeskyttelse bør han med andre ord velge o/u. Til ordinær jakt tror jeg at de fleste velrenommerte våpenprodusentene har tilfredsstillende driftsikkerhet, forutsatt godt vedlikehold. Når det er sagt, så er vedlikeholdet langt enklere på en o/u enn en halvauto.
 15. Arntrooney

  Hjelp til haglevalg!

  Jeg har hatt flere hagler gjennom årene, både o/u og halvauto. I dag har jeg ei Beretta Ultra Light og ei Browning Maxus halvauto. I fjor solgte jeg Silver Pigeon min til fordel for Browningen. Jeg har i alle år skutt bedre med halvauto enn med o/u. Dette vet jeg gjelder flere av jaktkompisene. I fjor byttet faktisk hele jaktlaget ut sine Beretta o/u til fordel for halvauto... Estetisk er det i mine øyne ikke i tvil om at o/u er penere enn en halvauto. Men fordelen med mindre rekyl og bedre skyting gjør at på jakt er det halvauto som gjelder for min del. Vekten på dagens moderne halvautoer (Franchi, Winchester, Beretta, Bennelli, Browning m.fl.) er lik o/u, så det bør ikke være et argument for o/u. Under fjorårets uke i Finnmark ble vi kontrollert av reinpolitiet, de sjekket bl.a. om haglene våre var plombert. Se sa klart at det kun var lovlig med 1 skudds kapasitet i magasinet. Heldigvis hadde samtlige av oss plomberingen montert, men vi leste i lokalavisen at reinpolitiet hadde beslaglagt en halvauto uten plombering. Trolig for å statuere et eksempel. Se om du får lånt noen forskjellige våpen med deg på skytebanen før kjøp. Mange forhandlere tilbyr deg å teste våpenet før handel. Så ser du hva du liker best.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.