Gå til innhold

may89

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om may89

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei Søker turforslag og erfaring til enkle/middels krevende vinterturer - der en kan gå alene og bare med 1 overnatting. Både med mulighet for å gå til en enkel køye/hytte for overnatting og turer med telt. Bor i Tromsø men tenker forslag til vinterturer rundt Tromsø og inntil 2-timers kjøreavstand ifra Tromsø. Tenker med vanlige fjellski/bortoverski og ryggsekk/telt. Plasser der en ikke trenger bekymre seg for skredfare. Kan være litt alene og kose seg med hund, bål, hytte/telt og kanskje litt fiske uten å treffe på så mye folk. Hører gjerne erfaringer og tips :-).
  2. Takk for alle svarene. Det er en stor hjelp i planleggingen!:-)
  3. Takk for svaret, vil undersøke områdene. Skogstærreng er nok å foretrekke da jeg ikke føler meg spesielt tryg i fjell i forhold til skredfare (vant med Finnmarksvidda).
  4. Hei. Jeg tenker meg en alenetur i starten av januar på en ukes varighet i Troms. Jeg er ikke så kjent i Troms enda på vinterstid spesielt da jeg flyttet til Harstad i sommeren. Er kjent med nord-norsk vintervær og har boet en del år i Finnmark. Så har stor respekt for sikkerhet og skiftende vær. Noen som kan anbefale noen plasser som kan være fine å gå med telt, pulk og hund på denne tid? Råd om hvor jeg eventuelt må være forsiktig eller kan stole på frosne vann m.m. Eventuelt hvor en kan parkere og starte turen og ikke risikere å være snøet fast en plass etter en uke:-)! Bor i Harstad men åpen for områder i hele Troms. Jeg ønsker å gå i terreng med mulighet for å fyre meg bål, ikke for kupert med bratte fjell / fare for snøskred da jeg som sakt ikke er kjent hvor jeg må være forsiktig og hvor jeg kan gå. Forbindelse på telefon kan være greit om noen kjenner området og vet om det er aktuelt. Er vant med å være ute året rundt, både alene. Overnatte og på ski, og føler meg sikker på de grunnleggende kunnskaper. Nå har jeg lyst å prøve meg på alenetur over litt flere dager på vinterstid. Håper på noen gode anbefalinger.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.