Gå til innhold

Æljmækk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Æljmækk

Nylige profilbesøk

340 profilvisninger
 1. Æljmækk

  tur/friluftsbukse helår?

  Jeg bruker Keb og Vidda fra Fjällräven. Er glad i plagg som ventilerer og tørker fort. Greit med en størrelse der du kan ha noen lag ull under. De kan ikke anbefales i pissregn.
 2. Æljmækk

  Garmin Fenix 5x

  Jeg er godt fornøyd med frikart sine kart på garmin etrex 30. Kartet stemmer bra med terrenget så da er livet bra.
 3. Æljmækk

  Jervenduken - Oppskrytt eller uunværlig?

  Bruker huntern min til mye forskjellig. Har ligget under åpen himmel på høsten med en tynn sommerpose. Funker fint. Lettere å pakke sommerpose og huntern enn en vinterpose og det gir samme effekt. Tørker fortere enn vinterposen og. Piknik teppe Liggeunderlag Sitteunderlag for flere. Dagdupp for unga på tur. Stellematte Bruker posen den kommer med til sanking av ved. Har ikke hatt behov for synlighetsflagget enda, men er glad for at den er med. Hovedårsaken til at jeg tar den med på alle turer er at da vet jeg at livet smiler selv om været ikke gjør det! Den er en del av min hellige tur treenighet som består av kniv, tennstål og jervenduk. Hatt den i 8 år og den er fremdeles i god stand. Pleier bare å henge den opp etter fuktige turer. Skal nevnes at jeg trives best under tregrensa så jeg har lite erfaring med den på fjellet utenom som sitteunderlag på dagsturer.
 4. Æljmækk

  Fjellski med integrert fell

  Jeg har behov for ski som bærer litt som også går fint i spor. Tenk 2 milsturer med noen få km i terreng og resten i spor. Bør fungere greit i terrenget. Når det gjelder integrert fell så er jeg helfrelst. Derfor lurer jeg på om noen har erfaringer med disse: Åanes mountain race skin https://www.asnes.com/produkt/mountain-race-48-skin/ Eller noen andre ski med lignende egenskaper dere vil anbefale...
 5. Æljmækk

  øks til bålsesongen

  Veldig fornøyd med denne fra xxl. Snubla over den til 99 kroner og tenkte verdt ett forsøk. https://www.xxl.no/mackenzie-turoks-520/p/1074818_1_style Har brukt den til rajer, vedkløyving, som hammer, kvisting og felle juletre. Meget fornøyd. Finnes bedre kløyøkser men med tanke på størrelse og vekt synes jeg den er ett godt kompromiss. God balanse for hogging og grei lengde.
 6. Æljmækk

  Den ultimate turkniv finnes den

  Jeg er veldig fornøyd med brusletto femund. Fulltang med godt fingervern. http://www.brusletto.no/index.php?artikkelID=19935&ledd4=920818
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.