Gå til innhold

Fomle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fomle

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hmm, ser for meg tittelen "Juleteltet" nå.
 2. Nå også testet utendørs. Fornøyd. Den satt godt på under hele turen. Ikke like god støtte som vanlige BH'er, men helt greit. Holdt meg varm hele turen. Av naturlige grunner så byttet jeg jo da jeg kom hjem igjen så jeg fikk ikke sjekket hvor varm den er når den er fuktig og man sitter i ro, men alt i alt er jeg fornøyd. (Og glidelåsen var enklere å håndtere denne gangen. )
 3. Egentlig er vel alle glidelåser sånn?🤔I allfall var de det "før i tida". Da var det en bitteliten splint som låste glideren når hempa lå helt ned.
 4. Jepp, det var det jeg også tenkte men da "gikk jeg meg vill" i den 😂 . Uansett så var det den siste glidelåsen som var litt krøkkete å få igjen, for da er det jo strekk i stoffet og dermed mer plundrete å få glidelåsen til å begynne å gli. Men det gikk uten alt for mye trøbbel, så med trening blir det sikkert noe enklere.
 5. "Northern Playground" er ankommet og prøvd på og jeg er litt usikker. Stoffet virker forholdsvis fast til ull å være så det er bra. Jeg endte med XL og er ikke helt enig med meg selv om valget. Syntes den ble litt trang over selve puppene og litt vid under, men jeg slett ikke sikker på at L ville vært særlig mye lurere. Glidelåsene kjennes greie ut selv om glidelås "nr 2" er litt klønete å lukke. Hvis noen ser for seg hvordan man enkelt klarer å holde to BH halvdeler sammen på samme tid som man får glidelåsen til å "ta gjengene" og begynne å gli, så fortell meg. Jeg har åpenbart en hånd for lite... Men det gikk, med litt lirking og uten alt for mye banning. Det jeg derimot ble en anelse skeptisk til var at da glidelås "nr 2" var pent og pyntelig lukket så var glidelås nr. 1 på full fart til å åpne seg. Mulig det var jeg som ikke hadde trukket den langt nok opp i starten. Totalbedømmelse: Skal prøves i praksis i løpet av helga så får jeg se om det var suksess eller "katta i sekken".
 6. Mine er Casall, -med hekte i ryggen. Jeg er alt for stiv i skuldrene til at sånne "smette over hodet" BH'er er en god idé. Får dem alltids på, men av igjen - når jeg er svett? Nope. Jeg er for gammel til å stryke med av raserianfall fordi jeg ikke får av sportsBH'en . Casall er gode på, men de er så tykke i stoffet at blir man først svett så tørker de jo aldri. Greit nok etter trening der man hopper rett i dusjen, men ikke fullt så bra på flere timers tur. Tilbakemelding kommer når BH er i hus og jeg har bannet ferdig over den glidelåsen i siden. Jeg mistenker den kommer til å være vrang i starten til man blir vant til den.
 7. Uæ, ser ut som jeg får gi XL en sjanse ut fra den tabellen. Vil gjerne puste når jeg går tur. Bestilling lempet inn så får jeg bare se når den kommer. I verste fall får jeg bare bytte. Ser fram til å få ull "øverst" også når jeg er ute. Til nå har jeg brukt vanlige sportsBH'er for turer som er mer enn vanlig søndagsrusletur men blir jeg svett (og det skjer jo gjerne) så blir de heller våte og kalde. Satser på at ulla holder tempen noe bedre.
 8. Hvordan er de der fra Northern playground i størrelsen? Har sett etter ull-BH med støtte i flere år og den der så faktisk ut som den var litt fast i fisken. Men størrelsesguiden virker som den er mer laget for andre typer tøy. Noen som vet sånn ca. hvilken omkrets/skål str. Large vil tilsvare? Jeg er ikke akkurat spinkel, men XL høres litt voldsomt ut.
 9. @Terka, stemmer , det er slike som vist i det øverste bildet ditt. Og det ser ut fra bildet under som at flate stropper er lurt. Det var nesten det jeg så for meg ja. Jeg snur meg en del i løpet av natta så det ser ut som et lurt konsept for meg. Får se meg om etter noen lette, litt brede stropper (eller strikk) og teste litt når sommeren kommer.
 10. Neida, de er tydeligvis for å feste den til underlaget. De bare sier ikke med hva. Muligens gode, gammeldagse litt brede strikk kunne funke🤔😃
 11. Da jeg teltet i sommer la jeg merke til at soveposen (Northface Blue Kazoo) hadde noen små hemper på sidene. Jeg antar dette er for å feste den til liggeunderlaget så den ikke sklir alle veier. Ser smart ut men jo mer jeg tenkte på det, jo mer ble jeg i tvil om hva jeg i så fall skal feste den med? Det enkleste er selvsagt et snøre, men jeg antar det vil slite på underlaget og jeg har ikke spesielt lyst til å gnage hull på det i nattens løp. Regner med mange soveposer har noe liknende, men er det noen som har prøvd å feste pose til underlag og med hva?
 12. Fomle

  Footprint?

  Blanke siden skal ned, men det er faktisk merket. Det oppdaget jeg etter jeg hadde brukt footprinten feil vei. Rettelse - nå ble jeg skikkelig i tvil etter å ha lest de andre svarene, men det står i allfall merket på mitt Helsport
 13. Artig system. Da jeg kom over Sierradesign sin backcountry bed så ble jeg fascinert av prinsippet. Exped sin synes å ha tatt den logikken et hakk videre og jeg kan se at slike løsninger kan ha noe for seg i varmere klima enn det jeg ferdes i (eller for folk som er mer "varmblodige" enn jeg).
 14. Min tresesongs dekker fint tidlig sen vår og tidlig høst. Litt vel varm for midtsommeren med sin komforttemp på -3, men da er det jo bare å åpne den eller bruke lakenpose med soveposen løst over. Jeg har innsett jeg får trøbbel i andre enden hvis jeg får somlet meg til hengekøyecamping. Siden køye er kaldere enn telt etter det jeg har lest så kommer nok posen min ganske fort til å bli i kjøligste laget der. Kommer ikke til å løpe avsted på jakt etter vinterpose før behovet blir reelt, men tanken har slått meg at jeg burde ha en "varm" og en "lunken" pose.
 15. Me juksar litt - turen var egentlig i går. Opprinnelig plan var hengekøyetur litt inn i landet, men værgudene (representert ved yr) satte en stopper for det prosjektet. Det så rett og slett litt for vått og utrivelig ut. Plan ble justert til "frisk spasertur langs strendene" (været var bedre her enn dit vi hadde tenkt oss - her var det bare bygevær og bildet er tatt mellom to byger).
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.