Gå til innhold

Oslo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Oslo vant dagen sist Oktober 23 2018

Oslo hadde mest likt innhold!

Om Oslo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Litt spesielt her inne kanskje, men jeg er glad i å gå på tur i naturen. Både fjellet og skogen. Er også glad i jakt og fiske.

Nylige profilbesøk

1 275 profilvisninger
 1. Jeg kan anbefale norrøna recon. Den er uten tvil storm-tett, ganske romslig og jeg synes den ser ganske kul ut på. Dessverre alt for dyr da, men hvis du bruker den 150 dager i året i 3 år så blir ikke prisen spesielt høy pr time den er på Det hender at noen selger pent brukte på finn, ellers kan venners venner være lurt.
 2. Jeg tar jakka over fotenden på posen hvis det er veldig fuktig i tilfelle jeg sklir nedover iløpet av natten. Ligger stort sett i quilt i mitt unna telt så da blir jeg ikke våt i hode enden heller, men stort sett går det bra hvis jeg glemmer jakka uansett. På lange vinterturer bruker jeg et større telt.
 3. Nei jeg gjør ikke det. Orket ikke å styre med og finne en trakt så håpet det jeg gjorde var tilstrekkelig. Må nok nesten bare teste i teltet neste gang så blir det ihvertfall riktig.
 4. Jeg testet min i garasjen, som ikke blir en helt riktig måling, men med oppkok av ca snø til ca 1 l vann med min msr dragonfly fikk jeg 0 ppm ca 15 cm på skrå over brenneren. Mistenkte at det var noe feil med måleren, men den gikk i taket når jeg testet med en pappplate som "ulmet". Hvordan tester dere?
 5. Er det ikke plass til dobbelt stangsett i pro serien? Der var der før ihvertfall, men man måtte bytte endekoppen og det koster ikke mye med Helsport sin kundeservice.
 6. Som ivrig stisyklist og friluftsmann (alt er relativt #småbarnsfar) ønsker jeg all forskning på dette velkommen. Jeg klarer ikke helt ta et standpunkt til saken så jeg trenger litt seriøs informasjon, men inntil videre håper jeg ihvertfall elsyklene forblir i byen.
 7. Når jeg leser dette så tenker jeg at jeg er godt i gang med å bli en gretten gammel gubbe. Kommer en drone over hodet mitt som ikke tar hintet så havner den under myra hvis jeg får det til 😈
 8. Hei, Jeg rekker å klemme inn en helgetur på Hardangervidda om noen uker midt i pappapermisjonen, og ønsker en avslappende tur med telt, primus, lite mennesker og isfiske. Har ingen store behov for å gå langt på ski, men kan gjerne gå 4-5 timer hvis det er et bra vann å gå til. Så mine kriterier er at det er på vidda, lite/ingen folk og at jeg kan få fisk. Har noen en anbefaling i forhold til hvor jeg kan dra? Kjører helst bil btw, så skriv gjerne et egnet sted å parkere bil
 9. Jeg blir litt skuffa hver gang jeg kjøper noe, men jeg må jo ha en anorakk. Var 699 for Svalbard anorakken i outleten til norrøna ink frakt så det var vel et greit kjøp.
 10. Disse vindmølle planene får meg til å tenke på mitt favoritt sitat. "A society grows great when old men plant trees whose shade they know they shall never sit in." De som godkjenner dette får aldri oppleve at det ikke er mer urørt natur og oppdrive, men det gjør barnebarna deres.
 11. Signert. Ikke at det hjelper stort, men det er ihvertfall noe.
 12. Den forrige brenner døde litt i helgen... Måtte ha ny så det ble en msr dragonfly og en lyddemper fra berniedawgs. Håper jeg blir fornøyd, for jeg ønsker ikke å bruke mer penger på turutstyr med det første.
 13. Bisontelt har salg på blant annet gasslykt fra kovea. Best pris er det på kovea observer. Før 699, nå 129. Lykten lyser bra, og varmer fint i teltet hvis det ikke er for kaldt med sine 550 watt. Jeg kjøpte i tillegg varmenette til 49. Kjapp levering var det også! http://bisontelt.no/produkt/kovea-observer-gasslykt/
 14. Hei, Hiver meg inn i denne tråden og deler mitt førsteinntrykk. Jeg har aldri brukt lenger tid på å kjøpe meg et telt enn når jeg skulle kjøpe meg et vintertelt, og lenge var jeg sikker på at det skulle bli et Keron 3 gt eventuelt et Keron 4 gt. Hvorfor jeg gikk for et Spix er jeg litt usikker på, men noe er vel fordi jeg ville ha et telt ikke så mange har. Grunnene jeg sier til andre når de spør er: liggelengde, takhøyde og vindstabilitet (det med vindstabillitet kunne jeg ikke vite noe om siden jeg bare har sett det på youtube). Så siden det ikke er så mye info om teltet så deler jeg litt her. Tok med teltet på test til trønderlag, og etter en langhelg med rypejakt ved Hyllingen/Kjølifjellet og dette er kort om pluss/minus. Pluss: Bra størrelse, vi var to og teltet oppleves som meget romslig. Digg med takhøyde. Merket ikke noe til vinden, det var sikkert en eller annen type kuling i en periode, men det merket jeg ikke før jeg gikk ut en tur og jeg er helt sikker på at teltet tåler myyye vind. Gode detaljer på pluggfeste med en liten løkke som brukes til plugger og de massive festene til ski/snøplugger. Meget god ventilasjon, trengte ikke mye lufting og det ble ikke kondens. Minus: Dørene kunne vært større så jeg slapp og bøye meg så mye når jeg gikk ut. Forteltet kunne vært større, men som bruker av HB Unna så klipset jeg fort av litt av innerteltet. Da ble det god størrelse. Pakkposen er for liten som nevnt tidligere i tråden, stenger og plugger må pakkes utenom. Alt i alt så er jeg veldig godt fornøyd og ser frem til noen netter på Hardangervidda til vinteren. Ikke tar jeg særlig mye bilder på tur, så jeg legger ut de jeg har tatt av teltet.
 15. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe et vintertelt, og nå var det gjort. Siden det er lagertømming på Intersport så ble det et nytt nigor spix med hjem på 30 prosent. Nå kan vinteren bare komme 😁
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.