Gå til innhold

Oslo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Oslo vant dagen sist Oktober 23 2018

Oslo hadde mest likt innhold!

Om Oslo

Nylige profilbesøk

1 195 profilvisninger
 1. Oslo

  Hva har du kjøpt nå!

  Den forrige brenner døde litt i helgen... Måtte ha ny så det ble en msr dragonfly og en lyddemper fra berniedawgs. Håper jeg blir fornøyd, for jeg ønsker ikke å bruke mer penger på turutstyr med det første.
 2. Oslo

  Røverkjøp og gode tilbud

  Bisontelt har salg på blant annet gasslykt fra kovea. Best pris er det på kovea observer. Før 699, nå 129. Lykten lyser bra, og varmer fint i teltet hvis det ikke er for kaldt med sine 550 watt. Jeg kjøpte i tillegg varmenette til 49. Kjapp levering var det også! http://bisontelt.no/produkt/kovea-observer-gasslykt/
 3. Hei, Hiver meg inn i denne tråden og deler mitt førsteinntrykk. Jeg har aldri brukt lenger tid på å kjøpe meg et telt enn når jeg skulle kjøpe meg et vintertelt, og lenge var jeg sikker på at det skulle bli et Keron 3 gt eventuelt et Keron 4 gt. Hvorfor jeg gikk for et Spix er jeg litt usikker på, men noe er vel fordi jeg ville ha et telt ikke så mange har. Grunnene jeg sier til andre når de spør er: liggelengde, takhøyde og vindstabilitet (det med vindstabillitet kunne jeg ikke vite noe om siden jeg bare har sett det på youtube). Så siden det ikke er så mye info om teltet så deler jeg litt her. Tok med teltet på test til trønderlag, og etter en langhelg med rypejakt ved Hyllingen/Kjølifjellet og dette er kort om pluss/minus. Pluss: Bra størrelse, vi var to og teltet oppleves som meget romslig. Digg med takhøyde. Merket ikke noe til vinden, det var sikkert en eller annen type kuling i en periode, men det merket jeg ikke før jeg gikk ut en tur og jeg er helt sikker på at teltet tåler myyye vind. Gode detaljer på pluggfeste med en liten løkke som brukes til plugger og de massive festene til ski/snøplugger. Meget god ventilasjon, trengte ikke mye lufting og det ble ikke kondens. Minus: Dørene kunne vært større så jeg slapp og bøye meg så mye når jeg gikk ut. Forteltet kunne vært større, men som bruker av HB Unna så klipset jeg fort av litt av innerteltet. Da ble det god størrelse. Pakkposen er for liten som nevnt tidligere i tråden, stenger og plugger må pakkes utenom. Alt i alt så er jeg veldig godt fornøyd og ser frem til noen netter på Hardangervidda til vinteren. Ikke tar jeg særlig mye bilder på tur, så jeg legger ut de jeg har tatt av teltet.
 4. Oslo

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg har lenge tenkt på å kjøpe et vintertelt, og nå var det gjort. Siden det er lagertømming på Intersport så ble det et nytt nigor spix med hjem på 30 prosent. Nå kan vinteren bare komme 😁
 5. Jeg bytter til mesh på våren. Alltid. Det blir en helt annen luft i teltet med mesh når det er varmt. Kan virkelig anbefale det til HB Unna.
 6. Jeg bruker ikke bunnduk på solotelt eller når jeg ikke har behov for et tørt fortelt. På tur med familien i fjellheimen 4 er det utrolig deilig å ha bunnduk i forteltet til spilling og hygge når minsten sover. Så jeg synes bunnduk er bra når man trenger plassen, beskyttelsen tenker jeg ikke så mye på.
 7. Oslo

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  Jeg har noen telt i samlingen min, men jeg får aldri kjøpt meg det dedikerte vinterteltet... Soloteltetet mitt er Hilleberg Unna, kanskje det teltet jeg bruker mest. Enten alene eller med sønnen min. Nytt for i år er ny farge, byttet ut det røde til et i sand. Familieteltet er et Helsport Fjellheimen Superlight 4. Stort, fint og lett. Basecamp teltet mitt er Helsport Varanger dome 8-10.Ikke så mye å si om teltet, det er helt rått til sin bruk. Til alt annet er det for tungt. (Her ved siden av fjellheimen 4) Har også en eldre lavvo som ikke brukes så mye lenger etter jeg fikk domen. De jeg ikke har bilde av, men som jeg fortsatt har i garasjen er: - Helsport fjellheimen 3 double. Det er helsports svar på kaitum som aldri ble så populært, men som jeg synes er flott. - Mountain Hardwear Alcove 3 gt som egentlig bare samler støv. - Divers tarps og ticket to the moon hengekøyer.
 8. Eneste teltet jeg synes har check på alle punktene dine er husky fighter. Kanskje ikke det letteste, men jeg synes teltet ser ganske bra ut. Har aldri prøvd det da, så kan ikke si noe om kvaliteten.
 9. Hei, og takk for tilbakemeldinger. Jeg har egentlig bestemt meg for to alternativer nå. Helsport Svalbard high camp eller Helsport Spitsbergen pro camp. Heller mot den siste egentlig. Så da får jeg bare venter til etter jul og se etter tilbud og hvor mye penger som er igjen på kontoen... Er det noen som har erfaring med Spitsbergen pro camp?
 10. Jeg er egentlig ikke en fortelt type, men kanskje jeg burde vurdere noe med litt større fortelt. Blei litt kaldt i Unna'n med døra åpen når vi lagde frokost i 10 minus. Da er det i såfall keron 3 gt eller svalbard high 3 pro som gjelder. Vil ikke ha skrikende gule og røde telt fordi jeg har blitt sær. Så extrem teltene til helsport utgår. Men hvis noen har erfaring med reinsfjell pro 3 på vinteren så skriv gjerne noe ord.
 11. Hei. Jeg skal ha et vintertelt med plass til 2 personer som skal bæres i sekk for det meste. Kommer til å bli brukt mest av sønnen min og meg i lavlandet, men også noen turer i fjellet. Om det er tunnel eller kuppel er ikke så farlig, men teltet skal være grønt. Har lenge vurdert keron 3, og orion 3 extrem, men jeg kan jo få et reinsfjell pro til 4500 på outleten. Hvor bra vil det fungere med tanke på lufting og vindstabilitet? Noen som har prøvd det?
 12. Oslo

  Stone Glacier

  Jeg har en stone glacier et eller annet (ca 70 liter) Kjøpte den for ca fire år siden og solgte de andre storsekkene kort tid etter. Den begynner og bli litt slitt, spesielt i bunnen, men jeg sender den til reparasjon når jeg synes det blir nødvendig for sekken skal jeg ja så lenge jeg kan. Det tyngste jeg har bært er 25 kg og det gikk helt fint.
 13. Jeg liker veldig godt green cone. Skulle neste ha kjøpt det selv hvis det hadde vært behov. Du må gjerne fortelle om erfaringene dine hvis det blir handel.
 14. Oslo

  Sovepose vs Varmeflaske

  Jeg bruker heller håndvarmere fra xxl til 19 kroner. Jeg vet ikke hvor mye det varmer, men har aldri vært kald etter jeg begynte å bruke det de kaldeste nettene. De varer ca 10 timer og bveier nada.
 15. Oslo

  Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Jeg har akkurat kjøpt med et par støvler som kjennes veldig bra ut til nå. Ikke gått stort, men etter jaktsesongen er ferdig har jeg xx antall mil med erfaring. Støvlene heter haglöfs barken.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.