Gå til innhold

Oslo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Oslo

Nylige profilbesøk

790 profilvisninger
 1. Eneste teltet jeg synes har check på alle punktene dine er husky fighter. Kanskje ikke det letteste, men jeg synes teltet ser ganske bra ut. Har aldri prøvd det da, så kan ikke si noe om kvaliteten.
 2. Gir bort en brukt varmeovn. Brukt to ganger i lavvo. Har nå vedovn så den tar bare plass i garasjen. Kjøpt på seatronic for 400 kr. Må hentes i Oslo. NB, husk lufting i lavvo på lik inje med andre varmekilder når man bruker denne. Gir også bort et trangworld liggeunderlag.
 3. Hei, og takk for tilbakemeldinger. Jeg har egentlig bestemt meg for to alternativer nå. Helsport Svalbard high camp eller Helsport Spitsbergen pro camp. Heller mot den siste egentlig. Så da får jeg bare venter til etter jul og se etter tilbud og hvor mye penger som er igjen på kontoen... Er det noen som har erfaring med Spitsbergen pro camp?
 4. Jeg er egentlig ikke en fortelt type, men kanskje jeg burde vurdere noe med litt større fortelt. Blei litt kaldt i Unna'n med døra åpen når vi lagde frokost i 10 minus. Da er det i såfall keron 3 gt eller svalbard high 3 pro som gjelder. Vil ikke ha skrikende gule og røde telt fordi jeg har blitt sær. Så extrem teltene til helsport utgår. Men hvis noen har erfaring med reinsfjell pro 3 på vinteren så skriv gjerne noe ord.
 5. Hei. Jeg skal ha et vintertelt med plass til 2 personer som skal bæres i sekk for det meste. Kommer til å bli brukt mest av sønnen min og meg i lavlandet, men også noen turer i fjellet. Om det er tunnel eller kuppel er ikke så farlig, men teltet skal være grønt. Har lenge vurdert keron 3, og orion 3 extrem, men jeg kan jo få et reinsfjell pro til 4500 på outleten. Hvor bra vil det fungere med tanke på lufting og vindstabilitet? Noen som har prøvd det?
 6. Stone Glacier

  Jeg har en stone glacier et eller annet (ca 70 liter) Kjøpte den for ca fire år siden og solgte de andre storsekkene kort tid etter. Den begynner og bli litt slitt, spesielt i bunnen, men jeg sender den til reparasjon når jeg synes det blir nødvendig for sekken skal jeg ja så lenge jeg kan. Det tyngste jeg har bært er 25 kg og det gikk helt fint.
 7. Jeg liker veldig godt green cone. Skulle neste ha kjøpt det selv hvis det hadde vært behov. Du må gjerne fortelle om erfaringene dine hvis det blir handel.
 8. Sovepose vs Varmeflaske

  Jeg bruker heller håndvarmere fra xxl til 19 kroner. Jeg vet ikke hvor mye det varmer, men har aldri vært kald etter jeg begynte å bruke det de kaldeste nettene. De varer ca 10 timer og bveier nada.
 9. Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Jeg har akkurat kjøpt med et par støvler som kjennes veldig bra ut til nå. Ikke gått stort, men etter jaktsesongen er ferdig har jeg xx antall mil med erfaring. Støvlene heter haglöfs barken.
 10. Hva har du kjøpt nå!

  25 % på xxl gjorde meg 6000 fattigere. Kjøpte et Helsport fjellheim superlight camp 4 til familien. Håper det passer to voksne og to barn på 9 og 1 år. Blir gøy å teste ihvertfall.
 11. Hvordan ligge/sove behagelig?

  Jeg blir sliten i kroppen av å ligge på et glatt underlag og/eller i helling. Hvis jeg sklir om natta så slapper jeg ikke helt av og det tar ryggen min. En sovepose som er vid hjelper også siden jeg kan bevege meg mer og derfor ble det quilt som passet meg best.
 12. kjøpe rifle

  Hei. Det er ikke så mange gode halvautomatiske rifler å velge mellom i Norge dessverre. De tre beste alternativene på jakt til storvilt er i min menig. Sauer 303. Pluss, godt avtrekk og oppspenner. Minus ikke kryssmating på magasin. Browning bar. Pluss er enkel montering av demper og den nye har oppspenner. Kjenner til noen som har hatt problemer med mating pga demper, men ikke så mange minus. Benelli argo. Pluss enkel demontering og comfortech stokk som fjerner opplevd rekyl. Minus er litt tungt avtrekk, ikke oppspenner. Alle tar demper, men det kreves litt jobb på browning, mye på sauer og masse på benelli.
 13. Hei, Jeg har lenge tenkt på å dra til Kvisleflået en tur. Litt usikker på hvor lenge, men kanskje 4-5 dager med vandring i lav fart og god tid. Er det noen som har vært der og har noen tips? Jeg elsker å gå terreng med mye myr og gammel skog og tenker kanskje våren 2017 siden jeg nok ikke rekker i år. Er det ørret i vannene? Er det bra i forhold til fugleleik? Alle tips mottas med takk
 14. Telt for 3 som tåler en trøkk

  Jeg har aldri sett et nallo 4 (eller noen av de andre), men keron er det neste teltet jeg skal ha. Jeg er veldig fornøyd med mitt Unna og mitt kaitum 2 også. Jeg har heller aldri forstått behov for så store fortelt som man får på gt versjonene til hilleberg. Jeg vet det er mange som ikke klarer seg uten, men er det meldt masse regn så tar jeg heller med tarpen og koser meg under der med matlaging ol. Hvis du klarer deg uten fortelt så blir det ca 1.5 kg pr hode når dere er 3 hvis du kjøper keron 4.
 15. Telt for 3 som tåler en trøkk

  Hvis du trenger et telt til tre voksne menn så hadde jeg nok kjøpt et firemanns telt. Siden du frykter såpass mye vind også så tenker jeg først på hilleberg keron 4. Enten gt eller vanlig. Trur kanskje kaitum også kommer i firemanns versjon snart. Lykke til.
×