Gå til innhold

Anonsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anonsen

 • Rang
  Anonssen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Av sikkerhetsgrunner så skal det neste teltet mitt bli rødt. Dette for at letemannskap og luftambulanse skal lettere se teltet. Er ikke slik at jeg planlegger å hentes ut av fjellheimen, men har vært med på redningsoppdrag og vet hvor mye dette kan hjelpe for å lokalisere noen. 😊
 2. Leste at Bjørn J mener skriver I primussamletråd at 3/8 x 9/16 o-ringer fra Biltema fungere hvis det er snakk om o-ring varianten. Pleide å kjøpe nye lærpakninger av en Tyrker på spiritburner.com hvis det ikke fungerte å mykne opp de gamle.
 3. Støtter pakkpose. Putter mitt Helsport Fjellheimen Superlight 3 Camp I en 16L pakkpose fra Biltema, og har stenger og slikt for seg selv. Føler det er mye enklere å pakke som dette enn med original pose.
 4. Testet nylig ut min egen Optimus Nova med (Dawg-A-Nova C.5) bare for å se hvordan det gikk. Vil bare si at med parafin så klarer jeg å få bra sterk blå flamme uten problemer, men jeg klarer også ikke å unngå at Dawganovaen begynner å gløde. Forvarmer så rødspriten brenner I ca 50 sekunder, så tenner jeg den ikke med full guffe men kun litt åpning av ventilen. Pumper på forhånd godt med trykk før jeg tenner på. Skal se om ikke jeg får karret meg til å fyre opp min Primus Omnifuel som også har en Berniedawg stillebrenner, for å se om den også gløder på samme måte.
 5. Hvis man ønsker å beskytte bunnen I kassa, så går det an å klippe opp en aluminiumsboks og bruke den som underlag. Er litt usikker på hvor mye det sparer lakken, men ser Ihvertfall bra ut og hjelper en del hvis man skulle søle litt rødsprit som senere tar fyr. 😊
 6. @ketilring Ville bare takke for at du lagde denne tråden, har selv slitt med å finne løpesko I evigheter og brukt mange mange tusener på sko som ikke passer. 👍 Har omsider endt opp med å kun bruke Alfa M77 til tur-bruk, men selv de kan være litt trange i midten av sålen på sidene samt at formen for tærne kunne vært bedre sammenlignet med Altra.
 7. Har selv gått til innkjøp med Tomshoo sin 750ml kopp som rommer en 100g gassboks, titanskje og en kompakt brenner. Er egentlig den samme som Tom Eirik postet, bare et annet merke. Brenneren er en BRS-3000T og er egentlig kun med i tilfelle jeg ikke kan fyre med bål. Kjøpte alt sammen fra Aliexpress hvor man også kan kjøpe pakkeløsninger med kopp og noe annet samlet. Tipper hvis lite vekt er viktig, så kan denne løsningen også være egnet. Husk å vaske koppen grundig før bruk siden det er et belegg fra produksjonen som sikkert ikke er helt godt å få i seg. Edit - Primus produserer 100g gassbokser, måtte lete litt for å finne dette. Kan garantere at de passer perfekt nedi koppen.
 8. Prøv å forrvarm litt mere enn vanlig, gjerne med rødsprit og glassfiberveke. Berniedawger trenger en god del mer forrvarming enn vanlige originale flammespredere.
 9. Det planlegges også å elektrifisere busser, vogntog, skip, fly og sikkert alt annet som er stort og trenger enorme mengder elektrisk kraft og ladekapasitet.
 10. Mulig litt OT, men stusser på hvor fort det gikk å få montert alle de nye vindmøllene i forhold til nye skoler, veier, sykehus, togskinner, infrastruktur for drikkevann og så videre.
 11. Ville nå tro det er bedre å fjerne sporene etter forrige lovbrudd så andre ikke blir fristet til å gjøre det samme. Muligens hjelper det også litt å få fjernet stokkene for å bevare litt inntrykk av "urørt" natur.
 12. Litt OT, pleide ikke Fjellsport å selge Amok, hvorfor eventuelt sluttet de med dette?
 13. Ville også tippe sau, men den skallen mangler noe som er muligens gnagd av. Store deler av nesepartiet er borte. Ser dette når jeg titter på bilder av rester etter Julemiddagen som bestod av smalahove.
 14. Selve kjelen på Koke Willyen ser faktisk ut til å være ganske lik den som hører til riskokeren min som er kjøpt på Clasohlson. 😛 https://m.clasohlson.com/no/Riskoker-1,5-liter/34-9719
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.