Gå til innhold
  • Bli medlem

Diger Jotne

Aktiv medlem
  • Innlegg

    243
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

149 Excellent

Om Diger Jotne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har en Norrøna Recon, en Fjellreven Helags (40l), Favoritt sekken så langt er sjokkerende nok en god gammel "Ludvig" Den blir brukt 9 av 10 ganger det trengs en sekk.
  2. Hva med å bruke noe eksternt drivstoff til en lunken brenner. En liten dært med slik gele noen bruker. Gir deg en trygg forvarming på en lunken brenner. En løsning på problemet, så får det være opp til folket om det er et problem.
  3. Jeg vurderte dem helt fram til jeg nå leste prisen. Blir fort mye annet gøy til slike priser.
  4. Det er samme pumpe til alle flaske størrelsen. Dette gjelder såvidt jeg vet for Primus, Optimus og MSR.
  5. Er vel ikke hverken helt enig eller uenig i dette. Det jeg vil poengtere er at om man tar stemmen til 5 mill nordmenn og setter opp mot 5 mill engelskmenn, så veier stemmene til de engelske mer, da disse er en del av et potensielt større marked. Hvor da det totale salgsvolum er stort nok til at det kanskje utgjør nok til å forandre ting. Jeg synes det er viktig at vi lever i et land hvor man kan la sin stemme bli hørt. Det betyr ikke at man har krav på å bli lyttet til. I den bransjen jeg jobber i så er det 5-6 leverandører av produkter. Den tredje største ble spurt om det var mulig å tilrettelegge litt bedre mot det norske markedet. Svaret som kom tilbake var enkelt. Det totale norske markedet er så lite at om man hadde hatt 100% av det så hadde det fremdeles ikke vært stort nok til å gjøre forandringer i produktet.
  6. Ville ikke si jeg var så veldig arrogant av meg. Mer at jeg hadde et realistisk syn på hvilken påvirkningskraft jeg faktisk jeg hadde ved mine kjøpsvalg. Den vanlige fabrikk arbeider sitter å masse produserer det produktet han/henne er sett til å gjøre. Om du eller alle i Norge velger å ikke kjøpe et produkt så kommer ikke det til å påvirke arbeidsdagen eller livet til en fabrikk arbeider i et østlig land. Til det er produksjons volumet for stort og det norsk innkjøps volumet for lite. Nå er det såklart unntak fra dette hvor det norske innkjøps volumet er stort nok til at det burde muligens kunne ha en påvirknings kraft. Men har det egentlig det? For om det totale norske markedet blir borte så er dette en så liten prosent del av totalen at det blir evt bare en omstilling av produksjon og så går livet videre. Om man skal ha en reel påvirknings kraft så må man handle av produsenter som er så små at nesten hvert salg/hver kunde er viktig for videre drift. Hvor mange velger egentlig å kjøpe av slike? Det er ikke mange.
  7. Detta er litt vel typisk norsk. Ut å redde verden fra fattigdom og alt annet som er fælt. Det totale norske markedet er så lite at det har tilnærmet null påvirkningskraft på arbeidsforholda til arbeidere i andre land.
  8. Hvor dårlig er pelsen til hunden din? Det hørtes da mye ut med både ull dekken og bobledress på en hund som skal ha underull og er i utgangspunktet en vannapporterende hund. Hunder svetter jo ikke, så enten går dem varme og smelter snøen som samles i/på dekken, eller så er det såpass mildt at snøen smelter og da er det for varmt med dekken. Prøver bare å forstå og evt lære noe nytt her.
  9. Det er trist når folk ikke klarer å skjønne slike enkle regler. Jeg har selv valgt å skaffe meg hund og da skal ikke andre folk lide for mine valg. Nå gjør jeg det enkelt. Er ikke hunden velkommen så er ikke jeg velkommen, man trenger ikke å lage noe styr ut av slikt.
  10. Nå har jeg sjekka litt med de setta jeg har. 2x25 og 1x27. Jeg hadde 2 av disse tallerkene, den ene har vært med en vinter før og bar merke av det. Den andre er helt ny. Alle settene passet dårligst på den som har vært brukt en vinterdag før. Mens dem satt fint på den helt nye. Vindskjermene legger seg riktignok ikke helt nedpå, men jevnt på den nyeste.
  11. Det ser ut som at den vindskjermen har fått seg en trøkk. Er det nok til at den ikke er helt rund?
  12. Hmm. Mine er ikke av nyeste dato dem heller. Men jeg skal dobbel sjekke senere i aften
  13. Den skal vel passe til både 25 og 27, Om jeg husker rett så passer den til 27 når du har den som en normal tallerken. Snur du den opp ned så passer den perfekt til 25.
  14. Jeg har en X2 fra Primus, den var ikke spesielt god til å fin justere varmen med syntes jeg. Den eldre X2 som har en Optimus Nova brenner er nok et bedre produkt om man vil lage mat og ikke kun varme vann og supper. Jeg endte opp med å bygge om til en omnilite brenner. Det fungerte helt utmerket.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.