Gå til innhold
 • Bli medlem

Diger Jotne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Diger Jotne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ligge underlaget brukes vel som en strukturel del av køya? XL fjøl er 220 lang, om du da bruker et kortere underlag så blir dette tull i køya. Slik jeg har forstått dette.
 2. Sikker på at det var riktig nettsted? finner det ikke.
 3. Nrk hadde en sak for mange år siden om ei dame som måtte sitte med beina i bøtter med is vann for å holde tempraturen nede, eller kokte beina hennes og det var vist særs ubehagelig. En tur til legen er jo en mulighet. Ellers er jo å gå barbeint en mulighet. Hadde jo han tyskeren for noen år siden som gikk med eslet sitt i på tur i Norge, han gikk barbeint midtvinters her til lands.
 4. Noe slikt som dette vil jo fungere [Hidden Content] Du får jo fra andre produsenter også.
 5. Forskrift om lang/bred last og evt merking Så kan folket lese.
 6. Ser ikke på bildene, men med den typen er det viktig at "ørene" som man bruker for å huke de 4 veggene sammen er snudde på den ene siden. Når du kommer til å sette dem sammen trengs dette for at dem skal henge sammen. Er noen av disse asiatisk produsert som ikke låser seg sammen. Tåler da veldig liten påkjenning før dem detter fra hverandre. Ville kanskje også foretrekke hel bunnplate for å minske glo på bakken og økt brannfare.
 7. Dette med størrelser er nok herk. Det er nesten umulig å bare ta noe på gamal vane uten å prøve det først. Jeg har på magisk vis fått minimum en extra x på tøyet, noen ganger både 2 og 3. Har også gått opp når det kommer til nr størrelser også. Ikke har jeg vokst de siste åra og vekta er stabil. Dette er kanskje mest et problem for de som må ha noen for og en L eller er det slik den andre veien også?
 8. Jeg tok en kjapp titt på websia dems. Ser at det varierer fra plagg til plagg hva dem har i større størrelser.
 9. Sparkjøp har ull undertøy i store størrelser. Det kan være verdt å ta en titt.
 10. Dette med fjellreven og størrelser lurer jeg rett og slett er hvor store plagg skal være for å kunne brukes sammen med det fjellreven mener dem skal brukes sammen med. For jeg finner ingen annen logikk i det.
 11. Ei god strikkline vil avlaste innfestning i beltet også. Og ryggen ikke minst. Med god menes da med strikk som passer i forhold til kg hund og trekk kraft. Jeg ville ha brukt et glidene feste punkt om dette var mens du gikk med sekk. Så hunden ikke så lett kan dra sekk og hofte skakt.
 12. Hvordan holdt disse over tid?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.