Gå til innhold
 • Bli medlem

Diger Jotne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  91
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Diger Jotne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. [Hidden Content] Må jo ikke glemme en annen god sag. Bare pass på at saga brukes riktig. De japanske og det som er bygd på samme lest, skal kun brukes med krefter mot deg, dvs trekkende bevegelse. Eagle sin tur sag er bygd på samme prinsipp. Ei god gamal bue sag og Bacho saga jeg linka til er lagd for at du skal bruke krefter begge veier i sage bevegelsen. Sammenleggbar bue sag også en sammenleggbar bue sag
 2. Der opplevde sønnen din den største grunnen til at underquilt er tingen i køye.
 3. Kajakk er ikke min greie, men jeg setter alltid pris på godt håndtverk. Et vakkert eksemplar ble det på deg.
 4. Hundeloven paragraf 4 Dette er tiden utenfor båndtvangen. Det er ikke frislipp på bikja de for det.
 5. Som et side notat: Om du ikke fester forvarmeren i hakket som den skal, så passer den ikke lengre lett nedi hullet på vindskjermen . Nå vet ikke jeg hvor mye det er å gå på i trianglet.
 6. Osprey har vel også en app som viser hvordan du skal måle rygg lengden. Jeg er av den typen at det er bedre med litt plass til overs enn for liten plass.
 7. Merker du en såpass liten hund så godt? Jeg har ingen erfaring å bygge på, men ble straks litt skeptisk for min egen del da det hadde vært snakk om en ca 40kg hund.
 8. Dette var vel muligens den mest lærerike posten jeg har lest her på forumet så langt.
 9. Kommer jo veldig ann på hvor mye den aktuelle hunden faktisk trekker. Jeg har en bruksschæfer hanne på 40 kg, som trekker som om det sto om livet. De fleste løsninger har vært mindre enn optimale slik sett. Meg og mine 110 kg må lene meg bakover for å bremse framdriften. Løsningen til @elgen er grovt sett den jeg også har kommet fram til er det som gir mest behagelig trekk. Må ha muligheten til å sideveis flytte dra punktet. Med mindre hund i kg og eller dra kraft hadde jeg fremdeles brukt denne løsningen. Jo mer hunden trekker jo tykkere strikk må det være i lina. Alt jeg har sett a
 10. Galvanisert stål avgir farlig gass når det varmes. Det er sink som er festet ved hjelp av elektrolyse.
 11. Hvordan er det med de buksene som leveres med rå lengde? Både fjellreven og harkila har slike bukser.
 12. Jeg bruker også disse synes dem er veldig fine til sitt bruk. Dem må riktignok være "store" nok så du får dem høyt nok på skoen til at dem blir stramme under. Har også hatt litt problemer med klabbing i kram snø, men ikke mer enn at det går greit. Jeg har brukt mine på Crispi og Haglofs, Bruker Chainsen pro xl på str 46 sko.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.