Jump to content

Diger Jotne

Aktiv medlem
 • Posts

  234
 • Joined

 • Last visited

Reputation

141 Excellent

About Diger Jotne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er trist når folk ikke klarer å skjønne slike enkle regler. Jeg har selv valgt å skaffe meg hund og da skal ikke andre folk lide for mine valg. Nå gjør jeg det enkelt. Er ikke hunden velkommen så er ikke jeg velkommen, man trenger ikke å lage noe styr ut av slikt.
 2. Nå har jeg sjekka litt med de setta jeg har. 2x25 og 1x27. Jeg hadde 2 av disse tallerkene, den ene har vært med en vinter før og bar merke av det. Den andre er helt ny. Alle settene passet dårligst på den som har vært brukt en vinterdag før. Mens dem satt fint på den helt nye. Vindskjermene legger seg riktignok ikke helt nedpå, men jevnt på den nyeste.
 3. Det ser ut som at den vindskjermen har fått seg en trøkk. Er det nok til at den ikke er helt rund?
 4. Hmm. Mine er ikke av nyeste dato dem heller. Men jeg skal dobbel sjekke senere i aften
 5. Den skal vel passe til både 25 og 27, Om jeg husker rett så passer den til 27 når du har den som en normal tallerken. Snur du den opp ned så passer den perfekt til 25.
 6. Jeg har en X2 fra Primus, den var ikke spesielt god til å fin justere varmen med syntes jeg. Den eldre X2 som har en Optimus Nova brenner er nok et bedre produkt om man vil lage mat og ikke kun varme vann og supper. Jeg endte opp med å bygge om til en omnilite brenner. Det fungerte helt utmerket.
 7. bitte liten OT, er det noen som vet hvor jeg får tak på de "gode gamle" feste stroppene som er røde, hvite og blå? ofte brukt på ski i før i tiden. Er vel laga av bomull kanskje?
 8. Jeg kjøpte opp en hel haug med merino ull sokker på et konkurs salg for noen år siden. Både liners og vanlige mellom vekt sokker. Dem er vel det som kalles tekniske sokker, med lit forsterkninger her og der og med noen tynnere partier osv. Uansett disse begynner nå å synge på siste verset og når jeg sjekka ny prisen på dem så var det i grunn ikke aktuelt å bruke så mye på et par sokker. Er det noen som har forslag til steder hvor man kan kjøpe sokker til en fornuftig pris i forhold til kvaliteten?
 9. ut.no for å sjekke over potensielle turer. Om turen heter noe eller går til en plass, så sjekk instagram (sosiale medier med # funksjon) få tags eller lenge siden sist senker oddsene drastisk for å møte noen. Også verdt å tenke over er hvor "vanskelig" det er å komme seg til dere turen starter, er det et stykke unna det vanlige veiene folk uansett kjører synker igjen oddsene for å treffe folk.
 10. Synes denne ser litt snasen ut, om man først skal bruke gass. Det åpner jo opp noen alternativer. https://www.msrgear.com/ie/stoves/stove-accessories/lowdown-remote-stove-adapter/11582.html
 11. Da er jo bukser i Ventile kjekt, Sasta har 2
 12. Etter å ha fått bytta pumpelær, og andre pakninger var skuffelsen stor ved første prøve fyring. Selve brenneren lekker noe jævlig. Det drypper bensin fra den. Se vedlagt bilde på hvor. Dette er vel egentlig en del av forvarminga. Det store spørsmålet da er. Kan dette fikses? Eller må jeg ha meg en ny brenner? Det svetter litt oppi skåla også, men ikke så mye.
 13. Sånn ca hvor på høyde skalaen er du? og hvor mye plass synes du at du har inni der?
 14. Sånn ca hvor på høyde skalaen er du? og hvor mye plass synes du at du har inni der?
 15. I grunn som tittel sier. Er dette rester av en underburn? Kan det fikses? Må jeg gjøre noe med det? Kjøpte den brukt og har først nå hatt tid til å se på saken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy