Gå til innhold

Diger Jotne

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Diger Jotne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jogge "trusa" til non stop ville jo her fungere. Google non-stop comfort belt. Evt canicross, går under flere navn der ute.
  2. Tror nok heller ikke at mitt ønske i sekk hverken er det letteste eller billigste. Jeg har ikke lyst på en moderne lettvekter sekk. En ludvig på ei litt bedre ramme hadde fungert. Jeg finner nok en løsning. Takk for de innspill som kom.
  3. Har ikke prøvd den DD bergen sekken, men regner med at det ikke er en suksess. Den har ingen justering i rygg lengden og da blir den for liten. Er jo dette som er grunnen til at jeg ser etter en ramme sekk, hvor jeg kan ha ei ramme som passer meg og en sekk som er litt mindre. Er en viss forskjell på 120l og 40l
  4. Hei. Jeg prøver å finne en forholdsvis spesifikk type sekk. En sekk med et stort rom og 2 side lommer. Ca størrelse på 40L. Et veldig tidløst og typisk design av en sekk. Problemet er at jeg finner ingen som passer eller sitter godt på ryggen. Har prøvd diverse sekker de siste måneder, tilogmed kjøpt noen. Men altså ingen som sitter godt på ryggen. Har fra før en recon og den sitter som et skudd når jeg fikk justert den inn. Kjøpte meg en fjellreven helags, dette en sekk som eksteriørmessig er veldig fin, men den er for liten. Altså sekken er 40l men den passer ikke på ryggen. Kjøpte en finsk jakt sekk noe av det samme utseende men 35l og igjen altfor liten på ryggen. Halti moosepack het den. Jeg kunne ha brukt recon hele tia, men den er litt stor for ut i skogen og fyre et kaffe bål tur. Finnes det noen små/mellom store ramme sekker? Da med store nok rammer til at dem passer på ryggen min. Målte rygglengden og den er 50cm. Skulle da finnes en sekk der ute.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.