Chrisp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  125
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Chrisp vant dagen sist Mai 8 2016

Chrisp hadde mest likt innhold!

Om Chrisp

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/langsvei1

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hvaler

Nylige profilbesøk

1 106 profilvisninger
 1. Har du hyttene også som gprx fil?
 2. Prosjekt pulk til hele familien

  Tar du imot bestillinger? 😀
 3. Jeg skal gå denne med en på 10 og en på 12 i uke 40 https://www.ut.no/tur/2.1973/ Den bør funke bra med barn på 7 og 8 år.
 4. Røverkjøp og gode tilbud

  Speider-sport.no har Mammut Kompakt Down Winter til 2999,- det er nesten halv pris. https://speider-sport.no/mammut-kompakt-down-winter.html
 5. Vaske kløv

  Hva med å spørre de som har laget kløven? Non-stop dogwear
 6. Knott

  Du har helt rett. Knotten går ikke under tak. Myggen derimot....
 7. Samme erfaring som @renzir
 8. Kom over denne siden, http://friluftsmeny.se/, flere oppskrifter her.
 9. Hvordan pakke sekken kompakt?

  Klarer ikke og finne denne tråden. Noen som kan legge inn en link?
 10. Sommer pose i dun

  Støttes, har hatt denne et par år, og er veldig fornøyd. Bare for å gni det litt inn... Jeg kjøpte min, den gangen, for 1800 på Gmax
 11. Rimelig dehydrator - nå på tilbud

  Nei, men den er utsolgt fra ditt varehus (Stavanger)...
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Endelig, varmt i været og stille. I løpet av noen få strakser på lørdags kveld, ble sekken pakket for en liten topptur i mitt nærområde. Med en overivrig hund i front, ble de nesten to km unnagjort i en feil. Rakk akkurat og få opp hengekøya før solen forsvant. I horisontal avslapping nøt jeg kveldshimmelen mens hunden nøt tørre pinner. Så helt stille ble det ikke. Vi sovnet etterhvert, jeg i hengekøye innsvøp i dun, og hunden i Jervenhiet sitt. Utpå morgen kvisten var det en liten som ikke lenger var fornøyd med Jervenhiet sitt. Så de siste timene ble felles kos i køya.
 13. Hei og velkommen til forumet. Er litt usikker på hva du er ute etter, men her er noe.... Ser at du spør om noen har erfaringer med og egen turmat. Du finner flere poster angående det på forumet. Samletråd for oppskrifter til hjemmetørket turmat Mat på tur Fra Treriksrøysa og sør over gir boka GRENSESØMMEN deg god beskrivelse av ruta sørover. Jeg anbefaler deg ikke å følge grensegata, Grensegata er ofte tung og gå, da den ikke følger terrenget. Godt tur. Nyt livet før arbeidslivet og rutinene tar deg.
 14. Toro og andre daglivare retter

  Jeg pleier å lage gryte eller lapskaus av Suppeposer. Koker opp suppa som som det står på pakka, Tilsetter smaksrik pølse feks pepperoni. Så tilsetter jeg enten potetmospulver eller hurtigris. Jeg har som regel tørket pølsa på forhånd, derfor har jeg denne oppi før karbohydratene.
 15. Tips til kanotur

  Kanotur på Børtevann Fint sted å padle. Under to timer fra Oslo. Kanoutleie.