Gå til innhold
  • Bli medlem

EliO

Aktiv medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om EliO

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Det med stempel var neste ting på "lista" som eg ville finne ut av, ja😉 Folk går jo ruta vinterstid? Det er kanskje ei ordning for det. Vel, i fyrste gang er det no ekstremværet "Hans" som ein må prøve å kome seg heilskinna gjennom, her i Innlandet..
  2. Dersom eg nokon gong skal gå Massiv-ruta, so vil eg ha stempel frå kvar hytte, so ruta blir komplett. Det kan hende at det innebærer at ruta bør gåast innanfor sesongen for breføring over Fanaråkbreen (når det er snakk om til fots, ikkje på ski).
  3. Ja, det er nok ein grei sti. Men då blir ruta Sognefjellshytta - Skogadalsbøen - Fanaråken - Skogadalsbøen, og så vidare. Men, det er kanskje berre slik det må bli, når ein ikkje kan ta ruta over breen.
  4. SignaTUR MASSIV, frå nord til sør. Tankar om å gå den til fots frå ca midten av september? Ein kan vel forvente alt frå fint vær til vind og sludd og snø. Men konkret: etappen frå Sognefjellshytta til Fanaråken. Då er hytta stengt og breføringa over. Det er ikkje akkurat nokon sti rundt breen heller? Via Skogadalsbøen, då. Erfaringar?
  5. Takk for tips! Eg skal sjekke den ut, og halde augene opne etter salg 😉
  6. Takk for svar! Eg skal prøve den jakka når eg er forbi ein Sport Outlet neste veke 👌
  7. Takk for det tipset også 😀 Det merket har eg sett har vore nevnt i liknande trådar tidlegare, skal sjekke det ut!
  8. Takk for godt tips! Den er innafor i pris - kan godt vere det blir eit kjøp, rett og slett 😄
  9. Har de nokon gode tips til regn-/vanntett jakke til fjelltur/friluftsbruk? Som også er nokså lett, og som ikkje nødvendigvis kostar skjorta?
  10. Og Gregory Baltoro i str S vart det! Den minste størrelsen som var å velge. Den sat mykje betre på ryggen. Og vart den beste til min rygg av dei eg prøvde, som i tillegg til denne var Osprey Ariel plus 100 og Lowe Alpine Cerro Torre 100:120. Altså - den var ikkje berre best for meg av desse tre, den var knallgod 😉 Dessutan rager den ikkje so veldig høgt, som nok er ein fordel med tanke på å bruke den på skitur. Og slepp det med foroverlent hovud, som eg erfarte med Osprey.
  11. Den køya du nemner har fått berre gode omtalar, den ja! Og takk for tips om salg på den 😊 Noko å tenke på der.. Du brukar underquilt til den? Eller (og) liggeunderlag oppi køya? Forøvrig so skal eg no også gi Amok-køya ein god del fleire forsøk, har veldig lyst til å like/mestre den 😊
  12. Nettopp ja - ja eg kan jo legge til at eg ikkje har fått prøvd den so veldig mange ganger, og slit fortsatt med å finne roen/søvnen. Men det kan også vere sjølve utesovinga (aleine) eller konseptet hengekøye som eg ikkje er heilt vant med endå. Tenker på å prøve ei Haven Tent-køye, for samanlikning. Og for avklaring om eg kanskje også er ein bakke-sovar 😅🤷‍♀️
  13. To år gamalt spørsmål, du har sikkert gjort deg mange erfaringar sidan då 😊 Men mitt 'heite' tips til Amok Draumr når det er kaldt på vinteren: intet mindre enn to skumunderlag i tillegg til Vinterfjøl. Éitt underlag under og éitt over.
  14. Takk for svar! Det er noko å tenke på (spare til..) altså. Einaste er at den underdelen/"lakenet", vil ikkje fungere å feste til liggeunderlag i feks Amok Draumr-køye, som eg har. Der liggeunderlaget ligg inni ei lomme i køya. Men i ei Haven Tent-køye, vil den nok kunne funke 🤔🤔🤔 Som sagt, noko å tenke på, dette 😊 Eg er ikkje heilt fan av sovepose.
  15. Hei! Har du fått prøvd ut Zenbivy-dyna/posen? Gjort deg nokon erfaringar? Denne er eg sjølv nysgjerrig på!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.