Jump to content

Bakken1982

Aktiv medlem
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

About Bakken1982

 • Birthday 01/26/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Strømmen

Recent Profile Visitors

1,119 profile views

Bakken1982's Achievements

 1. Kaffemengdene man tar med seg på tur er veldig individuelt. En pose kokekaffe holder for meg til 4 kjeler, men kjelen jeg bruker er ikke av det største slaget. Pulverkaffe er mye drøyere i bruken, men kan jo selfølgelig ikke måle seg på smak med Evergood kokekaffe Jeg vil tro dere kommer langt med 3 - 4 poser kokekaffe og et glass pulverkaffe. Ekstra snøre til snella di er strengt tatt unødvendig hvis den er relativt full på spolen og ikke råtten. Kjekt å ha med seg 5 - 10 m hvis du trenger fortom. Kom nylig hjem fra Femundsmarka og kan melde om en kjempetur Vanntemperaturen i Rogen var ikke mange plussgradene. Jeg fikk vite i går at isen hadde gått der 5. juni. Uansett klarte jeg å lure en kilosørret God tur!
 2. Midlertidig ute av drift Jeg tittet på den tidligere i dag...ser delvis bart ut. Problemet er at jeg helst skal opp til 400 moh Frykter at isen fortsatt ligger der selv om det er godt med varmegrader på dagen der fremover. Takk for svar uansett
 3. Hei Jeg tenker å ta meg en ukes tur i området på Sennalandet 18 - 27 juni. Er en tanke skeptisk med tanke på snø...og ikke minst is på vannene. Planen er å fiske MYE. Er det noen der ute som vet hvordan det generelt er der oppe nå 250 - 400 moh?
 4. Bakken1982

  Bakken1982

 5. Jeg har ved flere anledninger opplevd at det siver ut gass når man monterer brenneren av og på. Det er jo minimalt...men irriterende. Er det flere der ute som opplever det samme? Kan ikke tenke meg at det skal være sånn.
 6. Legger denne linken her. Fyldigere turrapport fra vårt eventyr i Øvre Anarjokha nasjonalpark kommer senere [Hidden Content]
 7. Kan anbefale deg Stabbursdalen nasjonalpark. Fottur fra Lakselv til Alta bør være en flott tur for dere. Lettgått spesielt om du følger postruta. Med god tid bruker dere nok 10-12 dager
 8. Er det noen her inne som har erfaring med knallskudd til signalpenn pakket ned i innsjekket bagasje? Ringte Avinor og forhørte meg litt....han jeg snakket med sa det var forbudt, og det står det jo også på reglene til luftfartstilsynet. Noe jeg stusset på når jeg leste disse reglene var at fyrstikker verken er lov i håndbagasje eller innsjekket bagasje. Fyrstikker har jeg hatt i innsjekket bagasje flere ganger uten at de har blitt fratatt meg....eller at det har blitt noe annet plunder med bagasjen.
 9. Har med en pakke på så og si samtlige turer på over 2-3 dager. Kjapp og enkel renhold som brenner lett om man lar de tørke opp litt etter bruk. Om du har med et kvinnemenneske på tur scorer du høyt med en slik pakke i sekken
 10. Jeg har planer om å ta meg en tur inn til Øvre Anarjokha nasjonalpark i juli. Vurderer sterkt å leie satelitttelefon for å ha en ekstra sikkerhet....både for min egen del og mine nærmeste. Hvilke erfaringer har dere med batterikapasitet på en satelitttelefon i avslått modus i normale temperaturer ?
 11. . Send meg en pm så skal jeg gi deg et tips
 12. Bæringen ned til Storrundhåen er bratt og relativt krevende som nevnt ovenfor. Her gjelder det å ta det med ro og sette bena på riktig sted Jeg var i dette området selv i fjor sommer....overkommelige bæringer. Om du velger å ta deg ned til Femunden via Røa kan du regne med en relativt lang bæring...1.5 -2 km. Flere flotte leirplasser rundt Revsjøen....samt fine sandstrender ( se profilbilde) .
 13. Kan på det varmeste anbefale deg Trollveggen dri3. Selv bruker jeg den året rundt, men den blir selvsagt litt i varmeste laget på hete sommerdager. Genialt glidelåssystem som gjør det enkelt å regulere temperaturen, samt at det gjør toalettbesøk mer komfortabelt i ruskevær.
 14. Leter jeg etter potensielle gode fiskevann på et kart før jeg skal ut på tur setter jeg ofte en ring rundt de som ligger kronglete til og lengst mulig unna sivilisasjon. Flere vann som ligger tett med gode gytebekker imellom har jeg ofte fått gode fangsten. Man må selvfølgelig da gå lenger og bruke mer krefter......men ofte får man betalt for strevet I Finnmark derimot.....har jeg fått erfare at suverene fiskevann med mye fisk og bra størrelse ligger ved traffikert vei Det skal sies at jeg synes det er mye mer spennende med urørte vann uten bålplasser og nedtråkkede stier.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy