Gå til innhold

haakonae

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Mitt første turinnlegg her på siden, satser på at det blir flere etterhvert 😀 Tok meg en overnattingstur ved Glimvatnet på Ringvassøy forrige uke. Hovedformålet var å ta første natt i nytt telt, Helsport Reinsfjell Superlight 2, i en flott lilla utgave, samt å teste nytt fiskesett, Fenwick Ironfeather 4-22 g med Mitchell Avocet 2000 snelle og 0.10 Fireline. Må si meg fornøyd med både telt og fiskeutstyr. Det teltet jeg har benyttet meg av så langt var altfor lavt og klaustrofobisk, Reinsfjell ga en annen opplevelse. Slukene ble også kastet langt avgårde med det nye utstyret og jeg fikk kjørt en liten steikørret og konstatert at det var morro selv med liten fisk på denne stangen.
 2. Skulle egentlig bare ha ny, rimelig fiskesnelle til havfiske fra land, men ble en del annet også, typisk https://www.skittfiske.no/exped/201985/exped-multimat-uno Greit underlag til å ha under deg oppblåsbare, samt til å ligge/sitte på utenfor teltet tenker jeg. https://www.skittfiske.no/mitchell/183267/mitchell-avocet-rzt-7000-fd-7-plus-1-kulelager-4-1-1-utveksling-539g Tenker denne snella skal gå greit med Abu Vendetta stangen min på 20-55 gram slukvekt tror jeg det var. https://www.skittfiske.no/berkley/103494/trilene-maxx-clear-300m-0-18mm Greit snøre tenker jeg, har også 0.38mm Trilene i tilfelle det blir for tynt. Kjøpte også en masse fluer og sluker, så nå håper jeg godværet kommer seg nordover snart!
 3. https://www.xxl.no/exofficio-bugsaway-breez-r-mens-l-s-bone/p/1105014_2_style Jeg kjøpte en slik skjorte på onsdag. I fjor hadde jeg en tur på vidda i Nord Troms med 25 grader og knallsol, og en masse mygg og knott hele døgnet rundt. Jeg håper at denne skjorten kan hjelpe mot dyrene siden det var varmt å gå rundt med skallklær i fjor.
 4. Det høres ut som en fin rute! Vi hadde både mygg, klegg og knott i skjønn forening, men litt kaldere vær kan sikkert redusere aktiviteten deres. Det vurderes å gå fra Guolas neste gang vi skal inn i området, så si gjerne fra hvordan turen ble
 5. Heisann, Jeg har ikke vært i områdene du vil gå gjennom om du følger den skisserte ruta di, men har akkurat kommet fra tur i området rundt Saravann (Carajavri). Vi gikk da opp fra veienden i Reisadalen, å gå fra Guolasjavri sparer deg jo for mange høydemeter så det kan være en god plan. Det skal være mulig å gå inn i området rundt Saravann fra Guolasjavri. Vi hadde et bra fiske her, og det er en OK sti/firehjulingvei man kan følge fra nordenden av Saravann. Men vet det går skogsvei opp til Gahperus, så det kan hende det er en enklere rute. Det er et flott område, men det var enormt med mygg og andre flygende skapninger, samt veldig varmt, slik at turen ble mer strabasiøs enn planlagt.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.