Gå til innhold
  • Bli medlem

Kimball

Aktiv medlem
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

69 Good

Om Kimball

Nylige profilbesøk

1 978 profilvisninger
  1. Det stemmer, parkering der og ca 1km frakt via sti til startpunkt. Blir min plan såfremt det er farbart med kano rundt den 10 juni.
  2. Fjällvattnet camping som ligger på samme veien, men 7.9km lengre vekk er åpent hele året ifølge mailen deres. Det er verdt å forhøre seg med de som styrer med veien til kæringsjøen. Er veien fri for snø så er den fri for snø. Om isen har gått på Rogen da er en annen ting.
  3. Henger meg på her med ett spørsmål. Er veien til Kæringsjøan/Rogen åpne på tidspunktet Biff Drøvtygger nevner her (7-13juni)? Hadde tenkt meg på en Kanotur dit på ca samme tidspunkt hvis det er farbart, noe som slettes ikke er sikkert med tanke på den sene våren.
  4. Kommer til å gå for ny snelle på slukstanga og bruke den gamle Shimano Exage 2500 FD 2017 mod på markstanga🙂
  5. Takker for hjelpa alle sammen, da ble jeg mye klokere😄 her skal det læres markfiske!
  6. Noe sånt som denne her?: https://www.skittfiske.no/elbe/206680/eggedal-teleskop-ørret Eggedal teleskop ørret Spesifikkasjoner: Lengde: 15 fot Transportlengde: 76cm Slukvekt: 7-28g Ledd: 9 Vekt: 352g Størrelse på snella? 2500 som er veldig jack of all trades eller gå for noe mindre?
  7. Gjorde det før, men ble veldig lite markfiske og mye slukfiske. Bruker multi på sluk/spinner og hadde en egen spol for mono. Syntes det ble tungvint.
  8. Skal ha dedikert markstang ja som jeg kan fiske aktivt med eller bare ha ute mens jeg fisker med slukstanga. har du noen tips til lengde evt merke/stang jeg kan se nærmere på som ikke koster skjorta
  9. Aldri fisket aktivt med mark før og synes det er på tide å ta med seg en egen markstang på tur. Lurer fælt på hvilken stang jeg bør velge +snelle. Skal brukes både i fjellvann og i skogsvann +elver. Dette valget kom etter en fisketur i fjor der jeg ikke fikk napp på en uke med sluk og spinner. Kom 2 karer til vannet jeg var på og håva inn ørret etter ørret med mark. Hva har jeg gått glipp av tenkte jeg, før jeg slukkøret pakket sammen sakene mine og gikk en slagen mann tilbake til bilen 3 dager før tiden.
  10. Femundsmarka fra nord til sør for så å ta båten til nord igjen (Synnervika). Flott tur det:) Variert terreng. masse fiskevann og valgmuligheter for hvilken vei du skal ta.
  11. Hiver meg på denne tråden da jeg har en samekniv av ukjent knivmaker som mangler slire. Finner ikke noe på nett ved vanlig google søk. Noen som har peiling på dette? Helst ikke noe som koster skjorta, kun en slire som holder kniven på plass.
  12. hvordan i all verden får jeg dette over på gps'n?😱 Glem det. De små grå var bare midlertidig avslått, funker nå😆
  13. https://www.instagram.com/kimball83/?hl=nb For det meste tur
  14. Ble denne på meg https://www.outnorth.no/trangia/frypan-22-cm-alu-fh#Onecolour
  15. Isfritt var det, men kom meg ikke nærmere enn 536m fra Litlevatnet, dumme meg tenkte ikke på Vannføringa nå tidlig i juni. Elvekryssing var etter min mening litt for risky. Der ser du hvor stien går, elva var stri den gitt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.