Gå til innhold

Wilderness

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Wilderness vant dagen sist Juli 24 2012

Wilderness hadde mest likt innhold!

Om Wilderness

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Wilderness

  Kanotur i Vassfaret

  Er jo en del bomveier i området. Er kanskje derfor alle har valgt å padle "oppover"? Er det slik at man er nødt til å parkere i Skrukkefylla området (ref en post jeg leste her om noen andre som hadde vært i området som parkerte her).
 2. Wilderness

  Kanotur i Vassfaret

  Hei, Vi har tenkt oss på en kanotur i Vassfaret og lurer på om noen har padlet, eller om det er mulig å padle fra Suluvatnet til Øvre Grunntjern: https://www.ut.no/kart/?lat=60.55477&lng=9.43434&zoom=14&hytter=true&fotturer=true&sykkelturer=true&klatreturer=true&padleturer=true&skiturer=false&baselayer=0&sommerstier=true&vinterloyper=false Blir det mye bæring, noen som vet om vannstanden er grei nå etc? Ser ut til at det er mulig å kjøre bil helt inn til sørsiden av Suluvatnet og parkere på østsiden av vannet der, ser en bil her på kartet her, noen som vet om det stemmer? http://norgeibilder.no/?x=194012&y=6726846&level=17&utm=33&projects=&layers=0,1,2&planned=0 Fra Øvre Grunntjern til Nedre Grunntjern er det 25 høydemeter og umulig å padle, så her blir det eventuelt bæring. Ser ut i fra kartet til at man kan padle seg inn til Nevlingen fra Nedre Grunntjern. Er det noe fisk å få i Hallingtjern? Noen som vet hvordan det er med fisk i disse vannene, Øvre Grunntjern så rimelig grunt ut sett ut i fra flyfoto... Derav navnet antar jeg? Vi vurderer også en fottur, altså sette igjen kano og traske opp i vannene nord for Nevlingen, altså Fjellvatnet, Larsputten, Krokvatnet og eventuelt tjern etc, rundt her, er det fisk å få? https://www.ut.no/kart?lat=60.56737&lng=9.49725&zoom=15&hytter=true&fotturer=true&sykkelturer=true&klatreturer=true&padleturer=true&skiturer=false&baselayer=0&sommerstier=true&vinterloyper=false Kom gjerne med fisketips, fiskeplass tips, kanotips, fjellvann tips, camp plass tips. Alle svar mottas med stor takk
 3. Wilderness

  Kanotur Rogen - Tips vann sør for Rogen?

  søberg: Ja, vi har kikket litt nærmere på løypa nå og vi har satt av ca 7 dager. Den blir nok til litt underveis, men antageligvis sort løype + L. Vonsjøen. (Vi har mulighet til å bli et par ekstra dager om det blir ønskelig.) Klingen86: Takk for gode tips! Som nevnt over har vi kikket litt nærmere på løypa og diskutert litt. Vi ser for oss at vi følger den sorte løypen (se min første post), pluss at vi tar med oss L. Vonsjøen. Har vi god tid igjen da så vurderer vi Stor Våndsjön, men jeg tror ikke det blir til det. Kanskje setter vi fra oss kano og tar en tur kun til fots hit om tiden strekker til. Vi har planer om å ta det med ro og ikke stresse. Skulle det vise seg at vi plutselig får veldig god tid så kan det jo hende vi endrer litt på løypa underveis, ingenting er skrevet i sten heldigvis Og ja, vi er klar over at Rogen kan by på problemer underveis, og har stor respekt for dette.
 4. Wilderness

  Kanotur Rogen - Tips vann sør for Rogen?

  Hjertelig takk for alle råd og tips folkens! Fantastisk rask og god respons! Mye bra og spesifikk informasjon om rutevalg, akkurat slik jeg ønsket Det er dessverre en stund til avreise enda, men da har man jo desto bedre tid til å planlegge turen. Jeg skal gå i gjennom ruten og forslagene med min turkamerat, så får vi se hvor det bærer. Skulle det være flere som kommer på noe lurt med tanke på siste kart/rute vedlegg (merket grønn rute) så er det bare å slenge inn et innlegg eller fler. Alle innspill mottas med stor takk!
 5. Wilderness

  Kanotur Rogen - Tips vann sør for Rogen?

  Hei Bjarne, Takker så mye svar, gode tips og info! Artig at akkurat du skulle svare, jeg har faktisk brukt de siste dagene til å lese i gjennom Femundsmarka 2011, 2012 og 2013 Flotte bilder og supre turrapporter som gir enormt med inspirasjon! Ja, fryktet det egentlig. Det spørs om vi i det hele tatt tar turen den veien, men det hadde jo vært veldig spennende å fått testet røyefisket i L. Vonsjøen! Enig! Jeg hadde ikke kikket så veldig nøye akkurat der, men ved en nærmere titt så har du nok helt rett. Den alternative ruten du tipset om sørover fra L. Vonsjøen til Vonsjøen (antar du mener den som er merket som "Stor Våndsjön" på kartet nedenfor?) og så videre til Läsjön, Bredåsjön og så inn i Rogen igjen så veldig spennende ut! Er det fra Rogen/Våndåviken til L. Vonsjøen du mente det var steinete og tungt? Ser nemlig ut som det kun er 500meter bæring, og 25 høydemeter fra Rogen? Hva tenker du (eller andre som leser dette) om å droppe strekket mellom Øvre Storfisktjønn og L. Vonsjøen, og i steden bære fra Rogen/Våndåviken til L. Vonsjøen? Noen som vet hvor lang tid bør man beregne om man følger bæretråkket (om det finnes) fra L. Vonsjøen sør til Vonsjøen? (ser ut som det er ca. 1,6km luftlinje) Ser ut som du kan ha rett i at det antagelig er forbudt å fiske i Läsjön ut i fra hva som tidligere har blitt skrevet her. Om noen har et bedre kart som viser hvilke vann som er lov å fiske og ikke enn dette (som ble linket til av bruker "Dvid" i posten nevnt over) så setter jeg stor pris på det.
 6. Hei, Vi har planer om å ta turen til Rogen i løpet av juli i år og bruke ca. 7 dager i området. Vi var samme sted på i 2013, men har nå lyst til å utvide til Revsjøene/Styggsøane vest for Rogen. Jeg har vært innom de fleste innlegg her på forumet nå og lest meg opp, men fant ikke noe detaljert om hvordan det er med bæring/gåing (med kano) i vannene sør for Rogen. Har tegnet sånn ca. rute (start Käringsjön og vestover småvannen) slik som mange andre, men lurer på hvordan det er med bæring m/kano/terreng/stier/tidsbruk etc.: Fra Storfisktjønnan (starten av rød strek) til Litle Vonsjøen og så ut til Rogen igjen ved Våndåhåarna. Eventuelt fra Storfisktjønnan (starten av blå strek) til Litle Vonsjøen og så fortsette til Bredåsjøen og så ut til Rogen igjen ved Bredåholmarna. Skjønner det kan bli vanskelig å si eksakt tid man bruker, men om noen har gjort det samme så si gjerne hvor lang tid du/dere brukte, hvilken rute dere tok osv. Vi er to OK trente mann med vanlig pakksekker og en Ally kano. PS: Svart rute er det jo mange før oss som har skrevet om her på forumet og etter hva jeg har forstått er det en fin ukes tur. Om det er noe man absolutt bør tenke over (utenom været/vind på Rogen) med tanke på rutevalget merket svart, så nevn gjerne det også i et eventuelt svar. Her er et godt kart for svensk side om man ønsker å forklare nærmere og i tillegg poste kartlink (knapp i menyen venstre side) til området man forklarer: http://kso2.lantmateriet.se/?e=365153&n=6912121&z=8 Vet det er mange her med god kunnskap og masse erfaring, så setter stor pris på svar!
 7. Wilderness

  Røverkjøp og gode tilbud

  Oslo Sportslager: RABATTKODE: "oktober2012" Det er igjen klart for handledager hos Oslo Sportslager. Rabattkoden "oktober2012" gir deg 25% rabatt på alle varer som ligger til ordinære (sorte) priser i nettbutikken og gjelder til og med 31. oktober. Koden vil også gi noe rabatt på mange røde priser i nettbutikken. Rabattkoden skrives inn i rabattkodefeltet til venstre på vår nettside. Velkommen til en hyggelig handel! http://www.oslosportslager.no
 8. Wilderness

  Reparasjon av lavvu glidelås

  Bedre sent enn aldri. Thi Båtkalesjer i Sandefjord ordnet biffen. Byttet ut glidelåsen til "kalesje glidelås" (antagelig en del bedre enn den som fulgte med). Prisen for jobben og glidelås var 4-500kr (husker ikke eksakt)
 9. Wilderness

  Røverkjøp og gode tilbud

  Jeg vil ikke kalle dette et røverkjøp, etter hva jeg husker selger XXL de fleste av sine REAL produkter under 65,- Edit: Et raskt søk viser også dette: http://www.prisjakt....ery=real turmat
 10. Wilderness

  Røverkjøp og gode tilbud

  Jeg holdt på å skrive mitt innlegg og så du hadde postet ditt innlegg mens jeg skrev mitt. Du får rabatt på alt, så lenge det ikke er spesifisert at det er et tilbud som gjelder kun på nett. Det er forskjellig pris i kasse og på nett, du må si i fra om du skal få nettprisen i butikk. Du kan få nettpris, samt 25% vennerabatt (2late now...) bare du sier i fra om begge deler. Oppklarende nok?
 11. Wilderness

  Røverkjøp og gode tilbud

  Her var det aktivitet! Litt oppklaring: XXL priskriger hver eneste dag. Det blir for mye jobb å løpe rundt i butikken og skifte pris på produkter hele tiden, (opp til flere ganger daglig på enkelte produkter). Det er alltid prisen på nett som gjelder (så sant det ikke er egne NETT TILBUD (noe de da spesifiserer på nettsiden)). Problemet er at de kjører FORSKJELLIG pris på nett og det kassesystemet (fysisk butikk), jeg fikk dette bekreftet i sta, så det blir faktisk deg som kunde som må passe på at du får rett pris om du handler fysisk i butikk. Jeg var selv på XXL i dag og handlet 5 produkter, jeg hadde sjekket opp prisen på produktene på forhånd, og så at i butikken hadde høyere pris på to av disse produktene. Jeg ga beskjed til de ansatte for avdelingen produktene gjaldt, de skrev ut en lapp til meg for hvert produkt med ny pris (de burde vel strengt tatt bare endret prisen i selve systemet, neste mann får jo samme problem). Da de i dag har 25% vennerabatt i tillegg, trakk de også dette i fra nettprisen. I dag fikk jeg med andre ord alt til "nettpris" (fordi jeg selv passet på), samt 25% på alle produktene (vennerabatten). Mitt tips: Handler du fysisk på XXL, sjekk ALLTID prisen på nett først!
 12. Wilderness

  Reparasjon av lavvu glidelås

  Takk for tips martin.m Kalesje rep. var et godt tips! Skal til Sandefjord i helgen og har tatt kontakt med en kalesje rep. kar derfra som skal titte på den, så får vi se hva det blir til
 13. Wilderness

  Reparasjon av lavvu glidelås

  Lurer på om noen har noen tips til hvor man kan få utført reparasjon av glidelås for lavvu/telt, samt priser på dette? På fjorårets høstjakt blåste det en del, og da lavvo iåpningen kke ble skikkelig lukket ble glidelåsen til slutt ødelagt på midten. Dette fører til at man bare kan dra den ned halvveis. om jeg den lenger ned hopper den ut av sporet (den mangler en eller fler av "taggene") og jeg er nødt til å banne og steike for å få glidelåsen på plass igjen. Uansett er det ikke aktuelt å bare ha en åpning som bare kan lukkes halvveis.... Ser for meg at hele glidelåsen antagelig må byttes. Det er en billig lavvu, ikke noe kjent merke. Tror jeg har gitt rundt 1500kr for duk/stenger/gulv, ergo gidder ikke koste på den altfor mye for event. reparasjon, da går den heller i søpla. Nen som vet om noen som ordner med slikt, hvor man kan sjekke, priser etc? Jeg holder til i Oslo så fint om noen har noen tips i dette området også. Setter pris på alle tilbakemeldinger
 14. Wilderness

  Røverkjøp og gode tilbud

  Sprortsnett kjører helgetilbud med 25% på alle storsekker: http://sportsnett.no/s/c.aspx?cid=649
 15. Wilderness

  Røverkjøp og gode tilbud

  Dagens røver på sportsnett.no: Arcteryx Altra 75 sekk til 2549,- Har denne selv og mener dette er en av de beste sekkene i sin størrelse/bruk på markedet nå. Jeg liker spesielt u-glidelåsen som åpner fronten for rask tilgang til hele sekkerommet. http://sportsnett.no/s/p.aspx?pid=1077&cid=318 Sportsnett.no kjører også forøvrig 25% på alle sekker ut hele påsken tom. mandag 9. april. http://sportsnett.no/s/c.aspx?cid=329
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.