Daniel1987

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  300
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Daniel1987

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

765 profilvisninger
 1. Turtips valdres

  Hei. Vi planlegger en telttur med en overnatting. Vi blir 2 voksne, en gutt på 6 og 3 polarhunder. Vi har ikke vært i valdres på fjelltur før. Vi ønsker å campe ved et fiskevann:) noe med tips?
 2. Turtips valdres

  Hei. Vi planlegger en telttur med en overnatting. Vi blir 2 voksne, en gutt på 6 og 3 polarhunder. Vi har ikke vært i valdres på fjelltur før. Vi ønsker å campe ved et fiskevann:) noe med tips?
 3. Erfaringer med Alfa bever dynamic

  Hei. Noen som har erfaring med disse jaktstøvlene? Har viking hunter gtx som har vært godt tursko i mange år, men nå er de oppbrukt å ha kikket litt på alfa bever dynamic.
 4. Exped synmat 7 rett på bakken

  Er meldt rundt 1- å litt snø. Har brukt underlagene i mye kaldere temp før, men tenkte mest på om dem tåler fukt. Har som sagt 2 skumunderlag, og et reinskinn. Det skinnet er ikke like langt som exped underlaget, å da vil noe av underlaget komme i kontakt med snøen.
 5. Exped synmat 7 rett på bakken

  ja det har vært varmt nok for oss, men tenker litt på når underlaget ligger rett på snøen. Vil det trenge igjennom funk i underlaget? Ser noen bruker exped rett på snøen
 6. Exped synmat 7 rett på bakken

  Hei. Vi er 2 voksne og et barn på 6 som har planer om ei natt under åpen himmel til helga. Vi har alle exped synmat 7 som vi har brukt mye, men bare i telt. Lurer litt på hvordan dette underlaget fungerer rett på bakken? Har to tykke skumunderlag som vi kan bruke under til oss voksne, å har et reinskinn som guttungen har brukt, men det er mindre enn synmat underlaget.
 7. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  Var ute med skiene i efta, var 10-12 minus, å det var absolutt ingen gli. Føler veldig at det lugger i festesmurningen. Så skal ta av alt å glide hele skien. Bedre med gli hele tiden så lenge vi bruker hunder:)
 8. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  Jeg glidet skiene for 14 dager siden, å smurte skiene med vr62 for rundt 0 føre. Her kom det litt våt å kram snø i natt, å var ute en tur med skia i dag. Jeg hadde helt elendig gli, hunden sleit med å dra meg på flatene. Kan dette være pga den smurninga? Har aldri brukt den vr62 før, men kjøpte for å prøve den på våt å kram snø.
 9. Noen som har noen turtips i disse områder? Er det scooterspor her? Tenker å ta en lang dagstur. Turen blir med 2 små barn, samt 2 trekkhunder. Så håpet litt på scooterspor, å ikke overbefolkede løyper:)
 10. Fjellski

  Fikk i dag mine helt nye Åsnes breidablikk uten stålkant. Disse må behandles før bruk. Jeg smeltet inn swix lf8, smeltet inn dette 3 ganger før jeg skrapte det av. Så smeltet jeg inn swix f4 i 2 omganger å skrapte det av. Skiene skal testet i morgen med hund å pulk:D
 11. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  Det var nesten helt fremme på tuppen det var grått. Jeg glidet hele skien jeg, ettersom jeg veldig sjeldens trenger feste i motbakker. Men hadde egentlig tenkt å spare den smøresona. Neste gang skal jeg ikke glide smøresonen. Kan jeg da bare kline på litt standard blå, å gni det inn med kork? Blir bare for å ha noe der egentlig.
 12. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  Da var første testen av skia unnagjort. De hadde vist glidd veldig bra, var ca 6 varmegrader. Jeg smeltet inn den røde 3 ganger, å den blå 2 ganger, men så på den ene skien etterpå at det var et grått parti på skien, slik våre gamle ski er når dem er tørre. Kan det bare være at det var litt lite glider på den plassen?
 13. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  Tallenet På gliderjernet går fra 110 til 155, å det står 10 på 110 og 4 på 150. Er dette tallene som står på pakken på glideren?
 14. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  Jeg glidet de fjellskiene jeg har nå med swix f4 universal fluor, å har aldri hatt så bra gli før:) men når jeg skal ordne de nye skiene, så blir det å smelte inn lf8 noen ganger, før jeg tar på den f4. Det burde vel holde
 15. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  Da har fruen fått sine breidablikk, å skal glide dem i morgen. Vi skal bare bruke dem til å trene hunder med, men må hjelpe til litt av og til. Burde jeg da ikke glide midten der festsmurbingen skal? Vil heller smøre enn å bruke feller, da dette går utover glien