Gå til innhold

Daniel1987

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  396
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Daniel1987

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

1 507 profilvisninger
 1. Hei. Vi planlegger først en dagstur på venabygdsfjellet/ringebufjellet med barna snart, men er veldig lite kjent der. Noen som har forslag til fine plasser å starte i fra? Med parkering. Vil helst gå i scooterspor om det er. Vi går med trekkhunder, så kommer oss fort et stykke.
 2. Ser ut som hele buksa er laget av stretch materiale?
 3. Vil tro vidda pro er en super høst, vinterbukse:) kunne tenkt meg vidda pro med samme lufting som keb. Da hadde man kommet nærme den ultimate buksa etter min mening;)
 4. Har ikke vidda pro samme snøring ved ankel som keb? Meiner å ha sett det på noen bilder av buksa.
 5. Noen som vet om vidda pro har blitt litt mindre «posete» i fasongen?
 6. Har en vidda buksa, ca 7 år gammel. Veldig vid i formen, å trang i livet. Ble en ny «brukt» keb her. Brukte keb i hele vinter som var, å funket bra det med ull under. Får se hva man kommer over på finn fremover:)
 7. Høres bra ut. Ser på en test at de synes den er for tynn.
 8. Hei. Er på utkikk etter ny skalljakke, å har kikket litt på bergans storen eller Romsdal. Noen som har erfaring med disse? Har fra før erfaring med både dermizak og goretex. Vil ha ei solid tre lags skalljakke. Vekt har ingen betydning
 9. Hei. Noen som har erfaring med denne buksa? Tenker å prøve no anna enn keb denne gangen. Buksa vil bli brukt fremmover nå, og som «skallbukse» gjennom vinteren. Er det snøring ved beina?
 10. Ligger det no vann å campe ved innover på denne turen?
 11. Hei. Vi planlegger å ta ei natt på ringebufjellet, eller noe i nærheten der med 2 barn og 2 polarhunder, for å teste litt nytt utstyr:) Hu minste på 2 år må sitte i bæremeis, så greit med ikke så altfor lang å gå. Planen er å campe ved et fiskevann. Noen som kan anbefale en tur?
 12. Tror vi skal prøve å bruke gass brennerene våre en stund til før vi kjøper multifuel. Har jo et nytt trangia sett med gassbrenner, samt en primus gravity 2 ef. Lå 2 netter ute i påska å hadde med trangian, smeltet noe snø og fyrte i telte med den, å det fungerte veldig bra. Bar ganske kaldt i påsken også. Fyrte i teltet, da det var ca 15- ute, å den varmet egentlig bra nok for oss
 13. Det veit je ikke om ble gjort, er ikke jeg som byttet den
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.