Gå til innhold

Mizzy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  134
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mizzy

Nylige profilbesøk

1 138 profilvisninger
 1. Mizzy

  Hva har du kjøpt nå!

  Denne er gull. Eneste problemet er sammenpakkingen av exped mattene, i hvertfall hadde jeg store problemer med at pakkeposen var altfor liten🙄 Lurer på hvor store kostandsforskjeller det hadde vært fra produsentens side om de laget posen litt større? Og til prisen disse mattene koster er det ganske tullete. Nå har jeg XP LW versjonen da. Men kvaliteten er meget god. Anbefaler å kjøpe pute også for best mulig comfort😀
 2. Mizzy

  Turmat som ikke må varmes

  Vet ikke hvor man kan finne en slik oversikt, men kanskje du kan ringe brannvesenet i området du skal til?
 3. Mizzy

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Dette er et av de mest koseligste, og kanskje mest suksessrike programmet NRK har gjort, etter min mening, når det gjelder minutt-for-minutt sendingene sine. Fint å se norske fjellviddder på denne måten, selv om jeg aldri hadde klart å gå i løpestreng sammen med så mange andre. Minner meg veldig om Bymarka eller Ladestien i Trondheim på søndager. Samtidig er det fint at folk som kanskje ikke er så turvante får muligheten til å gå på trygg med andre erfarne fjellfolk. Naturen er jo bare helt nydelig!
 4. Mizzy

  Nytt underlag fra ME

  Noen flere som har testet denne? Ser den ligger på fjellsport til 1599 nå, og til 1749 på gmax nå. Jeg har en exped downmat xp som jeg enda ikke har fått testet, men vurderer å kjøpe denne også. Montro om den er verdt det?
 5. Mizzy

  Trekanten i Trollheimen

  Hvordan gikk turen?
 6. Mizzy

  I morgen!!

  Jeg har hatt fyrstikker og strikeren (som man klipper av) i en ballong. Knyt igjen, og man har i reserve hvis alt annet skulle bli vått
 7. Haha, skulle akkurat si det samme som deg @TonePåTur, tisseflasker fra pleien😂 Kunne tro granny skulle på tur👊😹
 8. Haha. Bring it on! 😂
 9. Mizzy

  Hva har du kjøpt nå!

  Lifestraw Go, som jeg ser frem til å prøve 😊
 10. Mizzy

  Hvor lenge bør et par fjellsko holde?

  Jeg hadde en gang et par GoreTex sko i 15 år😜De ble flittig brukt på både lengre og korte turer.
 11. Jaja, synd det da... ser ut som jeg avventer det kjøpet. Det var rett før jeg faktisk kjøpte, og vurderte en vidreutvikling med en slange festet på den ut av teltet og bak noen trær😝 Men gamlemåten får duge inntil videre, haha.
 12. Mizzy

  Bør jeg kjøpe INNERTELT i lavvo?

  Hehe, med kano går det an. Tipper kompisen din setter pris på det😄 Gir jo en veldig luksus følelse å kunne ha med seg Lavvoen når man først har en😊 Har du prøvd å fyre i lavvoen med bål? Det prøvde jeg, men røk fort ut av teltet. Så bokstavelig som jeg kan få sagt det.. hehe. Men ser det er mange som får det til. Lavvo ovn står på lista her også, men blir da mye tyngre å drasse med seg.
 13. Mizzy

  Hardangervidda sommeren 2017

  Tusen takk for svar. Hadde sett for meg Finse som et godt utgangspunkt, men klarte ikke se at det var vei dit ved et rask søk med Google Map. Men skal sjekke utgangspunktene du nevner. Hvordan er terrenget der, vet du det?
 14. Mizzy

  Hardangervidda sommeren 2017

  Sommerens strabaser er under planlegging og vi tenker bestemt på en tur til Hardangervidda i år. Regner med å ha ca 14 dager +/- til rådighet. Vi skal ligge i telt, og har lyst å ta med fiskestenger. Vi reiser nedover fra Trondheim og spekulerer litt hvor det er lurt å parkere eller ta seg inn mot vidda. Har tanker om at det blir enten Odda, Rjukan, eller Finse. Men så stopper det. Hadde sett for meg at vi kunne kjøre vestlandet nedover da dette er en del av Norge vi har sett svært lite av, dermed ser jeg at det vil ta mye lenger tid å kjøre. Noen som har noen formeninger om dette? Andre sier at vest for vidda er den fineste plassen, mens andre kanskje mener Telemark, Buskerud. Kom gjerne med tips i forhold til rute osv. Tanken er å kunne hente bilen etter endt tur, og kjøre videre mot Oslo, før vi tar Trolltunga, og Geiranger på tur nordover igjen. (Ser jo her at det kanskje ikke er nødvendig med to turer gjennom vestlandet.)
 15. Mizzy

  Bivuakksko

  Takk, akkurat det jeg lurte på. Skal sjekke ut Helsport sine. Har heldigvis noen "fine" crocs😝
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.