Jump to content

Mizzy

Passivt medlem
 • Posts

  179
 • Joined

 • Last visited

Reputation

107 Excellent

Recent Profile Visitors

2,876 profile views
 1. Flammekaster? 😁 Eller er de som kakerlakker som overlever atombomber også? 😵‍💫
 2. Veldig typisk. Etter et rask søk fikk jeg at Tigerbalsam kan være effektiv. Er det noen som har prøvd dette? Ellers kom menthol sigaretter opp som effektivt 😫 Lurer på om de kan brukes som røkelse, men kanskje litt dyrt i lengden? 🤣
 3. Takk for tips. Blir kjekt å prøve. Regner med da den ikke fungerer på klegg? Har vært borti store, plagsomme klegg i år 😫
 4. Will do. Blir spennende å se om den faktisk virker så bra. Strevde dog med å få tak i den da de var utsolgt overalt.
 5. Kjøpt Thermacell Radius, men ikke testet denne enda. Denne har vel blitt diskutert flere ganger her inne.
 6. Fjellsport (mottatt via mail) t.o.m 11/07 Jakker og bukser (med de vanlige unntak) Kode: JB25
 7. Hva med karbonadedeig? Det må vel fungere å tørke i ovn?
 8. Takk, skal lese litt på den tråden 😊
 9. Dere har overbevist meg her. Ser ut som det blir Allak 3 nå 😌
 10. Det stemmer. Jeg har Lofoten 3. litt vanskelig å skulle finne en unnskyldning nå for å kjøpe telt merker jeg 😇😆 Sånn bortsett fra fargen da. Allak frister litt også. Sparer jo noen kroner der i forhold til Staika og vekt? Snakket med Fjellsport, de skulle ikke få inn flere før nærmere november. Staika fristet da jeg ikke har noen kuppel og folk virker fornøyd med det, men siden de ikke har 3, får jeg droppe den ideen.
 11. Jeg har Helsport Fjellheimen 6 og Lofoten 3 fra før i tillegg til Lavvo (Varanger). Ser nå at Staika i hvertfall ikke er spesielt lettere enn Lofoten. 😅 Edit: Ser de har Allak 3 inne. Jeg er klar over at det er bedre plass, men er det slik at Staika Kuppel er et dårligere valg? Vi tenkte bruke exped XP LW og eventuelt et bamseunderlag (selv om minsten ligger tett oppå meg på nattestid).
 12. Nei, tenkte bestille slik at jeg hadde det inne til helgen. Så derfor tenkte jeg mellom disse to. Ellers ville jeg gått for 3-manns telt. Minsten ligger mye godt oppå meg likevel, så tenkte det holdt med 2-mannstelt.
 13. Nallo 2 jeg vurderer, trodde jeg hadde skrevet det Har tunneltelt fra før, men ingen kuppel telt, så ble litt frista av Staika og ikke minst fargen (om det er lov å si det .. ) Ser det er en del prisforskjell på Staika og Nallo, men skal legge inn en stor bestilling hos Fjellsport, så tenkte bestille der og de har ikke Nammatj inne som jeg kan se.
 14. Vurderer en av disse i fargen rød😌Trenger et litt mindre og lettere telt enn de jeg har fra før, ser etter et telt for meg og mannen og en liten på 1,5 år. Noen erfaringer med disse? Kommer til å bli brukt med sommer, høst, og vår, men kanskje også vinter som solotelt.
 15. Mizzy

  valg av lett ryggsekk

  Takk for tips. Har sett litt på denne, men ikke helt fan av lukkesystemet på den. Har slike på en annen sekk jeg har. Så også på introvideoen av den, men den viste dessverre ikke det du nevner. Får tenke litt 😅 Har du prøvd din mye? Hvordan er den ellers i forhold til slitegrad? Et eller annet sier meg at når sekkene blir så lette, så tåler de desto mindre 🤔
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy