Gå til innhold

Mizzy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  130
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mizzy

Nylige profilbesøk

848 profilvisninger
 1. Mizzy

  Trekanten i Trollheimen

  Hvordan gikk turen?
 2. Mizzy

  I morgen!!

  Jeg har hatt fyrstikker og strikeren (som man klipper av) i en ballong. Knyt igjen, og man har i reserve hvis alt annet skulle bli vått
 3. Haha, skulle akkurat si det samme som deg @TonePåTur, tisseflasker fra pleien😂 Kunne tro granny skulle på tur👊😹
 4. Haha. Bring it on! 😂
 5. Mizzy

  Hva har du kjøpt nå!

  Lifestraw Go, som jeg ser frem til å prøve 😊
 6. Mizzy

  Hvor lenge bør et par fjellsko holde?

  Jeg hadde en gang et par GoreTex sko i 15 år😜De ble flittig brukt på både lengre og korte turer.
 7. Jaja, synd det da... ser ut som jeg avventer det kjøpet. Det var rett før jeg faktisk kjøpte, og vurderte en vidreutvikling med en slange festet på den ut av teltet og bak noen trær😝 Men gamlemåten får duge inntil videre, haha.
 8. Mizzy

  Bør jeg kjøpe INNERTELT i lavvo?

  Hehe, med kano går det an. Tipper kompisen din setter pris på det😄 Gir jo en veldig luksus følelse å kunne ha med seg Lavvoen når man først har en😊 Har du prøvd å fyre i lavvoen med bål? Det prøvde jeg, men røk fort ut av teltet. Så bokstavelig som jeg kan få sagt det.. hehe. Men ser det er mange som får det til. Lavvo ovn står på lista her også, men blir da mye tyngre å drasse med seg.
 9. Mizzy

  Hardangervidda sommeren 2017

  Tusen takk for svar. Hadde sett for meg Finse som et godt utgangspunkt, men klarte ikke se at det var vei dit ved et rask søk med Google Map. Men skal sjekke utgangspunktene du nevner. Hvordan er terrenget der, vet du det?
 10. Mizzy

  Hardangervidda sommeren 2017

  Sommerens strabaser er under planlegging og vi tenker bestemt på en tur til Hardangervidda i år. Regner med å ha ca 14 dager +/- til rådighet. Vi skal ligge i telt, og har lyst å ta med fiskestenger. Vi reiser nedover fra Trondheim og spekulerer litt hvor det er lurt å parkere eller ta seg inn mot vidda. Har tanker om at det blir enten Odda, Rjukan, eller Finse. Men så stopper det. Hadde sett for meg at vi kunne kjøre vestlandet nedover da dette er en del av Norge vi har sett svært lite av, dermed ser jeg at det vil ta mye lenger tid å kjøre. Noen som har noen formeninger om dette? Andre sier at vest for vidda er den fineste plassen, mens andre kanskje mener Telemark, Buskerud. Kom gjerne med tips i forhold til rute osv. Tanken er å kunne hente bilen etter endt tur, og kjøre videre mot Oslo, før vi tar Trolltunga, og Geiranger på tur nordover igjen. (Ser jo her at det kanskje ikke er nødvendig med to turer gjennom vestlandet.)
 11. Mizzy

  Bivuakksko

  Takk, akkurat det jeg lurte på. Skal sjekke ut Helsport sine. Har heldigvis noen "fine" crocs😝
 12. Mizzy

  Bør jeg kjøpe INNERTELT i lavvo?

  Så ut som en flott plass å sette opp camp 😊 IMPONERT hvis du tar med deg lavvu og ovn ut på tur i ulendt terreng uten pulk. Det veier tross alt litt
 13. Mizzy

  Bivuakksko

  Bumper denne tråden, og håper det er greit. Hva er nytt og bra på markedet nå? Eller ville dere valgt som før?
 14. Mizzy

  Eggenudler - er det noe til mat

  Et tips hvis man vil ha nudler er å ha noen egg over, eller spise det sammen med Biff, eller Beef Jerky. Er ikke så mye som skal til før man faktisk har et måltid med greit næringsinnhold. Fisk fungerer også. Ellers så kan Soba nudler eller Zoodles (tøke + vakuumpakke) være et godt alternativ til tilbehør.
 15. @Sovjetunionen Et år senere og lurer på om du har fått testet denne? Det som bekymrer meg er hygiene etter at den er brukt. Jeg klarer ikke tanken på å skulle få urinlukt overalt😳 @TonePåTur Huff, er nesten solgt her også. Må vel kjøpe denne til sommerens utflukt.😝 Men tisseflaske? Som i en vanlig brusflaske?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.