Gå til innhold
 • Bli medlem

Mizzy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  158
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mizzy

Nylige profilbesøk

1 839 profilvisninger
 1. Det er ingen tvil om at Recon står veldig høyt på ønskelista hans også. Sjekka hos fjellsport, men ser ikke ut som de hat den lengre. Er du fornøyd med den? Ser den har fått både og i tilbakemeldinger. Finnskogen skal jeg også sjekke ut 😀
 2. Takk for tips! Skal sjekke ut denne 🤗
 3. Søren! Den skulle jeg fått med meg! 😅 Ble du fornøyd med de?
 4. Synd TV 2 er med på å ødelegge folks gode navn og rykte. Kanskje noen skal tipse Kjus om det? 🙊 Bestandig hatt sansen for han og de eldste idrettsstjernene som Dæhlie, Ulvang og Co. Men ser jo det er litt i vinden med disse "influenserne" som skal være med på alt. Hoppa lett over episoden med Monsen og VitaWanda.
 5. Mannen trenger ny allværsjakke/turjakke. Vi har en baby nå, så da blir det ikke de største toppturene med det første. Men til bruk i både by og i skog og mark utover høsten IG vinteren. Han er fan av Norrøna, så da får det bli det. Men hva slags jakke bør jeg kjøpe. Hat tenkt litt på en litt tykkere dunjakke, men problemet er da at den ikke er vanntett. Eller en Gore-tex. Hva slags jakke hadde stått på ønskelista di?
 6. Jøss! Trodde tråden her var gammel helt til jeg så årstallet. Første som slo meg var typisk vognposen, deretter den du nevner her over med de posene som er beregnet på babyer som sparker av seg dyna. For min dem vil nok dunposen til vogn duge mer enn nok. Er jo en sovepose det også. Men hvordan gikk det med testing av soveposen du bestilte? Ser min utfordring med en liten som er 6 mnd til sommeren er vekt i forhold til brukte bleier 🙈 Kan fort bli noen kilo å bære på. Ellers skulle jeg gjerne likt å sett den pakkelista di sol gjør at du kommer opp i 30kg + på sekken 💪🏻😅
 7. Trist å høre at de ikke respekterte de lokale og de globale lovene. Til og med barn i dag vet jo hva søppel gjør for naturen vår. Å ta seg slik til rette uten å rydde opp etter seg gjør at de fremstår amatører med utrolig dårlige holdninger. Ser de hylles på hennes offentlige side på fb. Når det er sagt synes jeg kjæresten til Blomseth virker som en nevenyttig mann, og kred til han for den hytta. Imponerende. Lurer også på hvordan i alle dager Blomseth har overlevd alene på slike turer, virker ikke som hun har kunnskap nok til å klare det. Er det rigga som i mange andre programmer,
 8. Jeg håper folk her inne er aktive med å skrive kommentarer på fb. Folk trenger å vite konsekvensene av det som er i ferd med å skje. DNT la ut en post i går angående dette, det samme gjorde Lars Monsen for en stund tilbake. Mange som er veldig uvitende vedrørende denne skremmende utviklingen.
 9. Det gjør så vondt langt inn i sjela å tenker på denne utviklingen. Bare les hva som skjer på Frøya i disse dager 🙁 Vi må gjøre noe alle mann!
 10. Mulig det er for tidlig enda, så får smøre seg med tålmodighet en stund til. Fikk plukket litt rips og laget ripsgelè om ikke annet nå Ser i snap storyen min at i fjor var det blåbær i august og året før i september. 2017 fant jeg kantareller også i 2017.
 11. Hvordan gikk turen, @Elisabethhr? Hadde dere en fin tur? Ble ungdommen frelst? 😜
 12. Noen som vet hvordan bærsesongen er nå? Jeg var i Trollheimen, og der var det lite med blåbær. Men det var multer som ikke var moden enda. Hvordan er det der dere har vært?
 13. Ikke så veldig dyr utstyr, men måtte gå til innkjøp av 3 stk LifeStraw. Disse ble testet ut, og så langt veldig fornøyd [Hidden Content]
 14. Antok nesten det. Sjekka du link 2? Der var det tørrmelk i kartong
 15. Noen som har mistet mobilen sin og ladere på Rondane? Isåfall sjekk ut fb siden til Rondaneguiden 👍🏻😊
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.