Gå til innhold

Mizzy

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  153
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mizzy

Nylige profilbesøk

1 618 profilvisninger
 1. Jøss! Trodde tråden her var gammel helt til jeg så årstallet. Første som slo meg var typisk vognposen, deretter den du nevner her over med de posene som er beregnet på babyer som sparker av seg dyna. For min dem vil nok dunposen til vogn duge mer enn nok. Er jo en sovepose det også. Men hvordan gikk det med testing av soveposen du bestilte? Ser min utfordring med en liten som er 6 mnd til sommeren er vekt i forhold til brukte bleier 🙈 Kan fort bli noen kilo å bære på. Ellers skulle jeg gjerne likt å sett den pakkelista di sol gjør at du kommer opp i 30kg + på sekken 💪🏻😅
 2. Trist å høre at de ikke respekterte de lokale og de globale lovene. Til og med barn i dag vet jo hva søppel gjør for naturen vår. Å ta seg slik til rette uten å rydde opp etter seg gjør at de fremstår amatører med utrolig dårlige holdninger. Ser de hylles på hennes offentlige side på fb. Når det er sagt synes jeg kjæresten til Blomseth virker som en nevenyttig mann, og kred til han for den hytta. Imponerende. Lurer også på hvordan i alle dager Blomseth har overlevd alene på slike turer, virker ikke som hun har kunnskap nok til å klare det. Er det rigga som i mange andre programmer, tro?
 3. Jeg håper folk her inne er aktive med å skrive kommentarer på fb. Folk trenger å vite konsekvensene av det som er i ferd med å skje. DNT la ut en post i går angående dette, det samme gjorde Lars Monsen for en stund tilbake. Mange som er veldig uvitende vedrørende denne skremmende utviklingen.
 4. Det gjør så vondt langt inn i sjela å tenker på denne utviklingen. Bare les hva som skjer på Frøya i disse dager 🙁 Vi må gjøre noe alle mann!
 5. Mulig det er for tidlig enda, så får smøre seg med tålmodighet en stund til. Fikk plukket litt rips og laget ripsgelè om ikke annet nå Ser i snap storyen min at i fjor var det blåbær i august og året før i september. 2017 fant jeg kantareller også i 2017.
 6. Hvordan gikk turen, @Elisabethhr? Hadde dere en fin tur? Ble ungdommen frelst? 😜
 7. Noen som vet hvordan bærsesongen er nå? Jeg var i Trollheimen, og der var det lite med blåbær. Men det var multer som ikke var moden enda. Hvordan er det der dere har vært?
 8. Ikke så veldig dyr utstyr, men måtte gå til innkjøp av 3 stk LifeStraw. Disse ble testet ut, og så langt veldig fornøyd https://www.xxl.no/lifestraw-lifestraw-personal-vannrensefilter/p/1138194_1_style?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI-9nwqdbe4wIVQtiyCh2uwgo2EAQYAiABEgKAJ_D_BwE
 9. Antok nesten det. Sjekka du link 2? Der var det tørrmelk i kartong
 10. Noen som har mistet mobilen sin og ladere på Rondane? Isåfall sjekk ut fb siden til Rondaneguiden 👍🏻😊
 11. Fant disse: https://meny.no/varer/bakevarer-og-kjeks/baking/torrmelk Vet ikke om den i hermetikk er tørrmelk selv om den lå under den kategorien. Men her ser det ut som man kan man bestille: https://mp.dinart.no/butikk/meieriprodukter-og-egg/viking-torrmelk-390-g/
 12. Jeg var innom før helga og spurte i diverse butikker (rema, meny og coop) etter tørrmelk. Ingen som hadde. Skulle tro det var enkelt å få tak i..
 13. Var dere like mye plaget med klegg som oss? Utrolig fint der oppe, uansett da Møtte på endel folk vi også, men var stortsett alene.
 14. Det ble en annerledes tur enn hva vi hadde planlagt. Pga kjørelengde og at vi kom oss sent avgårde, så tok vi turen via Oppdal. Kjørte mot Storligrenda, parkerte bilen og gikk de siste km opp til Tovatna. Fantastisk plass. MEN ble en dag kortere enn planlagt. Utrolig mye klegg i området, ble angrepet av store mengder med klegg. Både store og små dyr (!?) Hjalp ikke noe uansett hva vi gjorde, så vi måtte bare bite tennene sammen og pakke og dra hjem. Utrolig kjedelig da det var en fantastisk plass. Havnet dog også midt i leteaksjonen etter den savna sunnmøringen i Innerdalen. Ellers veldig flott der.
 15. Åh, jeg trodde man kunne parkere ved Renndølsetra. Hvor lanngt er det snakk om å gå før man kommer til setra? For må vel via den for å komme til Langvatnet?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.