Gå til innhold
  • Bli medlem

tomgri

Aktiv medlem
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av tomgri

  1. Jonstølen - Hytte nummer 501. Ble bygget ny hytte i 2014 (tror jeg), Har eget rom til folk med hund, med egen inngang. Fem senger, to hundebur og egen vedovn.
  2. Vil bare tipse om at Gregory Baltoro (og Deva, som er damemodellen) har kommet i en ny, oppgradert versjon nå i 2018. Nye Baltoro og Deva
  3. Jeg kan også gå god for denne jakken. Dette er min go to-jakke når det begynner å bli kaldt ute. Både når været er ruskete eller bare generell kulde. Jeg opplever den som veldig varm og potte tett. Jeg har derimot kun brukt den som hverdagsjakke og ikke fått testet den på tur.
  4. Dette er en garanti-, evt. reklamasjonssak. Jeg fikk nytt da det samme skjedde med mitt. (Løsnet mellomrom mellom kammerene)
  5. Jeg har brukt denne sporadisk siden 2008-ish. Jeg har kun "rengjort" den ved å riste den. Såkalt selvrensende dyse.
  6. Ajungilak Knøtt til vår førstefødte som forventes i midten av august Viktig å starte innkjøpene i en prioritert ordre
  7. tomgri

    Kaffetesten

    Drikker ikke kaffe lengre, så problemet mitt er løst Ellers kan jeg anbefale Starbucks VIA Italian Roast.
  8. Liten tur i nærområdet natt til i dag. Blir vel en av årets siste utenetter.
  9. Julepresang til meg selv: Zpacks Duplex og MLD 850ml pot.
  10. Vet du om dette er en generell rabattkode hos OSL for tiden? Jeg fikk den ikke til å fungere.
  11. tomgri

    Kaffetesten

    Jeg sendte dem epost ang. kjøp av slike instant-poser. De solgte ikke til privatpersoner, så kjøpet måtte gå gjennom grossist.
  12. Jeg begynte for noen år siden å organisere ALLE bildene jeg hadde, på alt fra minnepenner, interne og eksterne harddiske, samt CD- og DVD-plater. Det endte vel opp med ca. 80.000 bilder. Mange duplikater osv. Deretter slettet jeg alt av duplikater og gikk igjennom ALLE bildene, bilde for bilde og slettet de som jeg ikke ville ha. Jeg endte da opp med ca. 18.000 bilder. Deretter begynte jeg å organisere bildene i Lightroom. -År.Måned.Dag(er) - Navn på hendelse/tur Etter dette har jeg vært veldig fornøyd med organiseringen og det er lettere å finne igjen hendelser/turer og de bildene jeg ønsker meg. Oversiktlig og greit. Lightroom organiserer det likt i mappesystem på den valgte plasseringen også. Jeg har alle bildene og katalogene mine på en ekstern HDD, slik at jeg kan jobbe med de samme bildene om det er på den stasjonære PCen hjemme eller bærbare PCen på hytten osv. Eller hvilken som helst PC med samme Lightroom-versjon. Jeg har både backup liggende på ekstern HDD hjemme og på hytten, i tilfelle brann og tyveri.
  13. @TomasOH - Prøv koden xx http://www.fjellforum.no/topic/28629-kode-til-rabatt-p%C3%A5-fjellsportno/
  14. @TomasOH - Ja, jeg er veldig fornøyd med dem. Men har ikke testet dem i noe ekstremkulde enda. Fjellforumsmedlemmer får 15% rabatt på Fjellsport.no ved bruk av rabattkode, som jeg i farten ikke kan huske.
  15. Jeg fikk kjøpt mine Arc'teryx Alpha SV-hansker på Fjellsport.no til rett over 800,- Det var i den tiden de hadde kampanje på dem og Fjellforumsrabatten vår også fungerte på rabatterte priser. Ellers har jeg sett kampanjer på de hanskene til rundt 1000-1200. Så om du ønsker dem, ville jeg hatt is i magen og fulgt med på tilbud. Evt. satt prisvarsel på hanskene på Prisjakt.no
  16. Aha, jeg regnet bare med at de ville vært überlette hos Zpacks
  17. De selger også noen på Europris. I 32-pk. (boks) Disse veier 10 gram på kjøkkenvekten. Ellers bestilte jeg noen fra ebay i fjor, disse er noe mindre og veier 5 gr/stk - sikkert mer lik de fra Zpacks.
  18. @Tor Magnus Hovedgrunnen var for å ha muligheten til å bruke bunnduk alene om ønskelig. Samtidig så tror jeg det er lettere med to deler enn én mtp Trailstarens mange oppsettsmuligheter. Jeg ønsket i utgangspunktet glidelås rundt hele, men etter "konsultasjon" med Sean, anbefalte han meg denne løsningen. Jeg valgte å ikke ha lommer for å minimere vekten. Men fikk han til å lage to festeringer i "taket" for å evt. kunne lage tørkesnor eller henge opp utstyr som f.eks lykt. @7homas
  19. Nei, det er bare en overlapping fra cuben til cuben for å holde insekter ute. Synes også du burde ta noen bilder
  20. På fredag kom dagen jeg hadde ventet på. Så og si på dagen som ble lovet av Sean @ Oookworks kom "hentelappen". Har ikke så mye informasjon å komme med om selve innerteltet akkurat nå. Rakk kun å sette det opp under en familiemiddag på hytta i dag. Todelt innertelt -Cuben bunnduk -Myggnetting på øvre deler samt hele vegger ved inngangsparti -Cuben på nedre deler av vegger - med myggnetting som forsegler overganger fra bunnduken til overdelen. -Glidelås i inngangsparti Legger til noen bilder for å tilfredstille sulten til @RuneH Siden jeg ikke får anledning til å knipse noen in action på tur med det første.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.