Gå til innhold
 • Bli medlem

anetteh

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om anetteh

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

869 profilvisninger
 1. Haha jajaja 🙈 men pannekakene stekes jo i lett panne? Jeg vet ikke om jeg kverrulerer eller spørr av ekte uvitenhet nå, men jeg spør likevel.
 2. Er det noen av dere som har kommet over ett lett vaffeljern til turbruk? Det letteste jeg har funnet er eagle på ca 900gram, kunne tenkt meg enda lettere. (kaffekjelen min veier jo ikke noe, hvorfor må vaffeljernet være tungt liksom 🤷‍♀️)
 3. Hvordan kan det oppleves som kjølig?
 4. Har noen erfaring med Klymit Cross Canyon ? [Hidden Content] Jeg er litt usikker på om jeg syns det er litt tungt for bare meg, men dog så er det stort nok til to de turene man er to. Bruker primært køye, men trenger å ha et telt liggende i fall. Og så er det rimelig. Noen erfaringer, eller umiddelbare tanker om det?
 5. Jeg låner bort til de jeg vet har økonomi til å erstatte det med nytt produkt hvis det ødelegges. Det er mulig jeg er en kjip venn av og til, men slik er det.
 6. Er det noen her som har erfaring med liggeunderlag fra Nemo Equipment? Mer spesifikt dette [Hidden Content] Driver å pakker til tur, men syns at synmat'n er noe tung uten pulk. Har lett litt på nett, og ser foreløpig ut til at dette er det eneste som er registrert som på lager i byen jeg er i. Må ha matte som er 65 cm bred.
 7. Kan ikke du si hva du ikke kan spise? Jeg har mange allergier og en del intoleranser selv og vil gjerne ha noen å utveksle ideer og erfaringer med. Selv kan jeg overhodet ikke spise gluten, alle kornsorter, mais, soya, erter, løk, nøtter, eggehvite, gjær. Spiser havregryn på tur siden jeg ikke blir såå dårlig av de. Enkelte grønnsaker kan jeg tåle varmebehandlet men ikke rå, men intoleransene er egentlig uvesentlige siden reaksjonene på enkelte av de er så små at jeg kan gjøre slike unntak innimellom. Siden jeg ikke kan spise en eneste ferdigpose, tørker jeg en del mat. Det er helt ok egentl
 8. Du har fått mange gode råd, men jeg må si at jeg bestandig frøs i min Alta pose.. Jeg byttet sovepose og har nå en pose med komfortemperatur på +3. og fryser ikke sommerstid lengre.
 9. Herregud. Jeg har valgt feil studieretning.
 10. Jeg ser du skrev at du kom til å gå langs vei til du møtte litt mer snøfritt terreng. Jeg kommer fra Mo i Rana, og i fjellene der er det en grei mulighet for skiføre på 17.mai altså. Nå vet jeg ikke hvordan ståa er lengre nord enn Rana i midten av mai, men du må nok belage deg på å gå ett godt stykke langs vei hvis du ikke vill gå på ski i begynnelsen. Men god tur!
 11. Hvor langt er du villig til å gå? Virrvattne er jo nevnt over her, er ikke lange turen dit.
 12. Med allergier i alle himmelretninger blir det havregrøt i ulike varianter- kokt, stekt med bacon, med melkepulver, vann eller proteinpulver, med stevia, kjøttdeig, salt, tørket frukt, frø, smør og alt som tenkes kan. Pleier å lage det om til mel siden det da tar litt mindre plass i sekken. Kjedelig, men det er strengt få andre alternativer, og maten blir fort litt sånn Joey i Friends inspirert- kjøtt er godt, havregrøt er godt, sukker er godt, proteinpulver er godt, og sammen blir det jaggume godt det og.
 13. Jeg går med Vivo Evo/Trail eller Inov-8 Flite195 vår/sommer/høst. Da har jeg bakkekontakt, god følelse på underlaget og sklir ikke. I disse tider med svært våt bakke og råtten snø bruker jeg ett gammelt par med halvhøye sko fra Hagløfs, og de går greit. Men nå er jeg barfotfan, og sliter med å bruke sko med tykk og stiv såle siden jeg ikke får noen god følelse på hvor underlaget går.
 14. Tusen takk for omfattende svar! Da blir det Hitra fredag- søndag førstkommende, bare fordi du tok deg så mye tid til å svare meg (Satser på att sjøstanken ikke når opp dit...) Ja, jeg så den tråden, men jeg starter hjemmeeksamen mandagen etter og skal nok dessverre bruke den helga på å løpe rundt med hodet under armen.
 15. Takk for svar! Hitra er kanskje større enn jeg tror? Det ser forøvrig ut til å være greit å komme seg dit, hvis Sandstad er et greit utgangspunkt? Jeg tror jeg trenger konkrete tips til buss/tog/båt holdeplasser. Jeg finner mange fine turområder i området på nett, men ofte lite info om evt bruk av kollektivtransport.. Min største utfordring er vell at jeg ikke er god nok å google, eller godt nok kjent i området her enda, og vet ikke helt hvor kollektivtransporten i trøndelag kan føre meg forutenom Sylan/Femunden. Jeg har hittil holdt meg i området rundt Rugldalen og hytta, men uten ski bl
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.