Jump to content

Exped sitt "nye" pumpesystem


Recommended Posts

Er det noen som har erfaringer med Exped sitt "nye" pumpesystem? Jeg skriver "nye" for de er nye for meg - men mulig de har vært en stund uten at jeg har fått det med meg.

Jeg liker i grunnen den pumpeposen de har hatt veldig godt - har vært mindre fan av den pumpen som er på liggeunderlaget.

Jeg ser at de har kommet med en 5 cm tykk modell med dunisolering som ikke koster skjorta og som jeg absolutt vurderer for kidsa, men denne pumpen ble jeg usikker på.

Capture.JPG

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Jeg bruker en pump pillow på mitt exped winterlite underlag, syntes i grunn det fungerer greit når man får inn teknikken. Lettere når man har underlaget liggende på bakken enn når man har det i køya. Har ikke hatt noen problemer med å feste pumpa til underlaget, men er av og til litt frustrerende fordi man føler at det er lite luft "pr. trykk" som går inn i underlaget. Men det funker som sagt helt fint. Har ikke prøvd den minipumpa da, men kan vel tenke meg at det er omtrent samme opplegget. Men er ikke ventilen lik så du kan bruke en pumpepose istedet for minipumpe? 

Link to comment
Share on other sites

Syntes det ser ut som den lille pumpa der er nesten like ille som den innebygde på underlaget. Jeg hater å pumpe meg ihjel på sånne greier - litt enig med @Kjell Iver at en sånn snoozlebag ofte er langt mer fleksibel og raskere i praktisk bruk. Når jeg må pumpe opp mitt expeed underlag med innebygd mekanisme så krever det at underlaget er fast men selv da er det et skikkelig ståk å få utført :) Jeg regner med at snoozlebag fortsatt kan benyttes på også de nye underlagene til expeed ?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har et underlag med innebygget, men ble lei av å pumpe for harde livet til tider- så kjøpte meg en Exped Schnozzel Pumpbag UL M. Denne fungerer utmerket, tar liten plass og jeg bruker den også som hodepute- da med mindre luft i. :) Til nøds så er den også vanntett i tilfelle en ønsker å pakke noe inn i den, evnt hente vann i tilfeller :P Til å være så kompakt, og at den i tillegg passet underlaget mitt, så var den helt genial.

Edited by Vandrefalken
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy