Gå til innhold
  • Bli medlem

Melkebasert innpakning av turmat-kan dette være fremtiden ?


Anbefalte innlegg

Annonse
Skrevet

Nå har vi allerede nedbrytbare søppelposer som vi bruker daglig til biologisk kjøkkenavfall, men jeg har ikke prøvd å spise dem. De er visst laget av en type mais stivelse.

Fin ordning dette med kompostering av kjøkken- og hageavfall. Jeg vet ikke om det er samme ordning over alt i landet, men det virker på denne måten:

 Vi leverer avfallet i brun dunk eller med tilhenger på bossplassen og så får vi tilbake gratis kompostjord som kan brukes i hagen. Har du ikke tilhenger så kan du pakke hageavfall i søppelsekker eller bunte det sammen i passe store bunter slik at det er lett å håndtere og så er det bare å ringe til IVAR, de som henter boss, eller fylle ut en side på nettet og så kommer de og henter. Brun dunk og henting hjemme inngår i renovasjonsavgiften til kommunen, men levering på bossplassen koster en 50 eller hundrelapp avhengig av mengde.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.