Jump to content

Trenger ekspert råd!


JonatanB

Recommended Posts

Hei jeg er en nyinnflyttet jeger til hovedstaden og lure på hvor jeg kan ta meg dagsturer under en times kjøring fra oslo. Har vert noen ganger i enebakk men føler at ulven tar alle skuddsjansene mine;(

Jakter hovedsaklig på orr og tiur. Gjerne gjerpe og rugde og.

Noen gode tips?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

https://www.inatur.no/jakt/50fd80b5e4b01d43151766ec       http://www.fearnley.no/index.php?grp=6&id=37      http://www.njff.no/portal/page/portal/akershus/lokallag/nannestad/nyhet?element_id=271118115            her er det noen tips har bare fisket her jeg du har også holter, hurdal og eidsvoll innen en drøy time fra oslo

Link to comment
Share on other sites

TS. Dette har vært forespurt, både her og på kammeret.no før. Tror du har feil tekst på din tråd. Bare en tilfeldighet at jeg "gadd" å se hva dette gjalt. Og jeg er både jeger og friluftskar. Men søk med relevant tekst her og på kammeret.

Dagsturer i nærmiljøet, krever normalt lokal tilknyttning til jakt- og fiskeforeninger, eller kjenskap til grunneiere, som kan selger (tillater) jaktkort (jakt). Og få røper sine nærområder. Mange jegere i oslo-gryta.

Anbefaler å bruke "inatur", selv om det er få grunneiere på Østlandet (og nær Oslo) som benytter dette stedet. Statskog vel beste mulighet for deg.

Hvis du ikke har fuglehund, er jo ikke ulv noe problem. Bruker selv stående fuglehund og holder meg unna de værste ulveområdene. Men har likevel jaktet over det meste av Østerdalen. Så en må ikke overdrive problemene. Det er mye annet, som også kan skade en jakthund alvorlig. Skitt jakt! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy