Gå til innhold
 • Bli medlem

AASEDAASE

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AASEDAASE

 • Bursdag 10. aug. 1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Pudderkjøring, storfjell, topptur, seiling, fjelltur, telttur,
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

441 profilvisninger
 1. Jeg har brukt Norrøna Finnskogen i snart 20 år og det som merkes er at den nye modellen er dårligere stilt enn den gamle. Mer lyd når man går og mindre vanntett enn den forrige var. Problemet med den gamle var at der var det ikke lufting på bena og den var tett så det ble fort klamt men den va til gjengjeld helt tett. Det er ikke den nye. Det er steinbra bukse og den blir hardt brukt til alt men de har tapt seg etter min mening.
 2. Ja den tanken har slått meg. Jeg føler jeg får brukt skoen til det ypperste mens kona er ikke helt der. Men svigers har hytte på snaufjellet så da trasker vi mye i fjellet ofte utenfor sti. I alle årstider egentlig. Jeg var mer aktiv ute før jeg traff kona for 11 år siden men det har tatt seg opp igjen. Ellers tenkte jeg komfort når jeg gikk for skoen. Men det føles litt som om jeg kanskje kjøpte "Rolls-Royce" til henne fordi den er best.
 3. Crispi Skarven 2.0. Da mine gamle sko bikket 16 år i lang og tro tjeneste skaffet jeg disse i vår før flere lengre turer i sommer. Det er en fryd. Enten det skal vades i elver, gå i umerket terreng på vidda, T-merkede stier i nærområdene, steinrøyser i Lofoten eller som på bildet, rolig dag i Setesdal Vesthei. Uten tvil de beste jeg har hatt. Så gjenstår det å se om gummien holder da.
 4. Hei. I våres handlet jeg meg nye fjellsko av typen Crispi skarven 2.0 da mine daværende fjellsko bikket 16 år. Det var som natt og dag. Passform, vekt, støtte og egenskaper er jo helt sinnsykt. Både ved bruk til fritidssysler som frisbeegolf såvel som drøyere fjellturer med veldig tung oppakning gir denne skoen en suveren støtte. I dag blir kona 30 og i den forbindelse kjøpte jeg crispi Skarven EVO gtx til henne i presang. Hos xxl på Forus fant jeg støvelen i friluftsavdelingen og den blir frontet på xxl.no som en fjellsko. Men, hos Crispi selv blir den frontet som en jaktstøvel. Akkurat hva d
 5. Jeg bor i Stavanger men kommer fra Ryfylke så derfor trør jeg mye der inne. Masse steder å velge i med både kort vandring og lengre vandring fra bil. Personlig liker jeg å kjøre og parkere i heia for å få de første høydemetrene gratis. Søk på ut.no etter turer i de områdene du vil gå i. Enten korte turer, lette turer, lange turer, telt eller hytte osv. Det finnes utallige ruter og områder å gå og telte. Jeg kunne tenkt meg Jæren. Parkert langs en av strendene og ruslet nedover og fått solnedgangen kanskje men vet ikke om det aksepteres telting i de områdene. Men som nevnt, 3ab5256956ae51
 6. Hei. Til sommeren blir det norgesferie på oss. Tenker bilferie fra sør til nord men med kombinasjin av telting og turer i områdene vi kjører gjennom. Kona spurte meg her forleden dag om guttungen som forøvrig er 9 måneder nå kan ha vanlig myggspray? Det vet jeg ikke men da foreslo hun å høre med dere her inne 🙏 Så kan man bruke vanlig myggspray på så små unger eller må de ha noe speisa tilregnet småbarn?
 7. AASEDAASE

  AASEDAASE

 8. Jeg har faktisk HelSport Lofoten telt. Kjøpt på online-outleten til Helsport for to år siden. Sikkert stått oppslått på ei messe men det gjør da ingenting. Det er et firepersons telt fra pro-serien. Så skal vel fungere som et helårstelt. Bra duk, tåler ei middels bikkje, åpningen i front er nydelig om utsikten er fin. Grei nok høyde inne og. Sjekk outlet ofte, ikke lenge siden det lå et Superlight ute. Ellers kan dere sjekke finn. Vi er to voksne og en mellompuddel som har brukt teltet. God plass. Veier 3,9kg tror jeg. Edit: Jeg ga 4400, - for dette som jeg tror var ca halv pris da
 9. Takk for god info. Tradisjon tro blir jeg vel å fylle pulken med stæsj uansett. Lånte meg en Norrøna Recon sekk for noen år siden for en sommertur på Haukeli. Dro med meg altfor mye! Men kjekt å se at lengden er innafor. Får sitte litt på gjerdet og se om prisene faller lengre ned i disse coronatider på utstyrsfronten. Selv er jeg coronafast offshore på tredje uka og tråler forum for turtips, stæsjtips og reportasjer til det som kan bli en potensielt sett ganske lang friperiode.
 10. Hei. Jeg driver og hamstrer utstyr hver måned ved payday. Det neste som skal handles er pulk og sleeper. I den forbindelse lurer jeg på om det er et minstemål på pulken ifht sleeperen? Jeg vurderer enten 154 eller 168 pulk. Føler 188 kan bli litt overkill. Sikkert fint med masse plass til hele familien men blir kanskje stort å drasse på alene på turer opptil en uke? Men så er spørsmålet, en sleeper er 200cm. Har det noen betydning om pulken bare er 168? Eller bør man da ha en 188 pulk?
 11. Jeg kjøpte telt fra outlet for 3 uker siden. Kom i posten på 3 dager. Jeg gikk for Lofoten pro 4 camp. Firemannstelt er litt bøst for to personer og liten puddel men det var deilig med god plass inne i teltet. Jeg er vant til et gammelt helårstelt for fire personer så syns ikke vekten på rett under 4 kg var så ille. Dessuten har vi god plass til venner som evt vil være med på tur. Teltet svarte til forventningene og stod bra i liten kuling på heia. Ville nok gått for et footprint med tiden da de ble kondens etter noen døgn og underlaget på Haukeli var ujevnt. Jeg ville i utgangspunktet ha et f
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.