Gå til innhold

AASEDAASE

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AASEDAASE

 • Bursdag 10. aug. 1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Pudderkjøring, storfjell, topptur, seiling, fjelltur, telttur,
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

347 profilvisninger
 1. Jeg bor i Stavanger men kommer fra Ryfylke så derfor trør jeg mye der inne. Masse steder å velge i med både kort vandring og lengre vandring fra bil. Personlig liker jeg å kjøre og parkere i heia for å få de første høydemetrene gratis. Søk på ut.no etter turer i de områdene du vil gå i. Enten korte turer, lette turer, lange turer, telt eller hytte osv. Det finnes utallige ruter og områder å gå og telte. Jeg kunne tenkt meg Jæren. Parkert langs en av strendene og ruslet nedover og fått solnedgangen kanskje men vet ikke om det aksepteres telting i de områdene. Men som nevnt, http://www.ut.no er en sikker vinner å bruke for å få inspirasjon til neste tur. Tar utgangspunkt i dnt sine merkede ruter. God tur ⛰️🏞️👌
 2. Hei. Til sommeren blir det norgesferie på oss. Tenker bilferie fra sør til nord men med kombinasjin av telting og turer i områdene vi kjører gjennom. Kona spurte meg her forleden dag om guttungen som forøvrig er 9 måneder nå kan ha vanlig myggspray? Det vet jeg ikke men da foreslo hun å høre med dere her inne 🙏 Så kan man bruke vanlig myggspray på så små unger eller må de ha noe speisa tilregnet småbarn?
 3. AASEDAASE

  AASEDAASE

 4. Jeg har faktisk HelSport Lofoten telt. Kjøpt på online-outleten til Helsport for to år siden. Sikkert stått oppslått på ei messe men det gjør da ingenting. Det er et firepersons telt fra pro-serien. Så skal vel fungere som et helårstelt. Bra duk, tåler ei middels bikkje, åpningen i front er nydelig om utsikten er fin. Grei nok høyde inne og. Sjekk outlet ofte, ikke lenge siden det lå et Superlight ute. Ellers kan dere sjekke finn. Vi er to voksne og en mellompuddel som har brukt teltet. God plass. Veier 3,9kg tror jeg. Edit: Jeg ga 4400, - for dette som jeg tror var ca halv pris da.
 5. Takk for god info. Tradisjon tro blir jeg vel å fylle pulken med stæsj uansett. Lånte meg en Norrøna Recon sekk for noen år siden for en sommertur på Haukeli. Dro med meg altfor mye! Men kjekt å se at lengden er innafor. Får sitte litt på gjerdet og se om prisene faller lengre ned i disse coronatider på utstyrsfronten. Selv er jeg coronafast offshore på tredje uka og tråler forum for turtips, stæsjtips og reportasjer til det som kan bli en potensielt sett ganske lang friperiode.
 6. Hei. Jeg driver og hamstrer utstyr hver måned ved payday. Det neste som skal handles er pulk og sleeper. I den forbindelse lurer jeg på om det er et minstemål på pulken ifht sleeperen? Jeg vurderer enten 154 eller 168 pulk. Føler 188 kan bli litt overkill. Sikkert fint med masse plass til hele familien men blir kanskje stort å drasse på alene på turer opptil en uke? Men så er spørsmålet, en sleeper er 200cm. Har det noen betydning om pulken bare er 168? Eller bør man da ha en 188 pulk?
 7. Jeg kjøpte telt fra outlet for 3 uker siden. Kom i posten på 3 dager. Jeg gikk for Lofoten pro 4 camp. Firemannstelt er litt bøst for to personer og liten puddel men det var deilig med god plass inne i teltet. Jeg er vant til et gammelt helårstelt for fire personer så syns ikke vekten på rett under 4 kg var så ille. Dessuten har vi god plass til venner som evt vil være med på tur. Teltet svarte til forventningene og stod bra i liten kuling på heia. Ville nok gått for et footprint med tiden da de ble kondens etter noen døgn og underlaget på Haukeli var ujevnt. Jeg ville i utgangspunktet ha et fjellrøven abisko dome telt men de har ikke outlet og de telta er grisedyre så da starter vi med lofoten. Fint å kunne åpne på kortsiden også for utaikten sin del. I bodelen er stengene like lange så høyden her er den samme i hele rommet. I bagasjerommet/forteltet er høyden noe lavere men man kan fint sitte oppreist.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.