Gå til innhold

akselsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om akselsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. En annen fordel med kaitum og allak for telting om sommeren er muligheten for gjennomtrekk. Hvis solen er sterk om morgenen kan temperaturen inne i teltet bli uutholdelig. Da er det gull verdt å kunne åpne på begge sidene for å få gjennomtrekk.
 2. Legg merke til at maks kroppslengde på marmot-posen er 168cm
 3. Slik jeg har forstått det så er vel kuppeltelt sterkere i forhold til vind? Kuppeltelt ha jo kryssende stenger og konstruksjonen i seg selv støtter jo barduneringa. Det er vel en grunn til at innerteltet i saitaris og saivo og så og si alle andre basecamp telt er kuppel.
 4. Vurderer å bytte ut mitt hilleberg nammatj 2 til et hilleberg staika. Jeg vil ha et telt som kan stå i det verste naturen har og by på. Grunnen til at jeg ønsker å bytte er hovedsakelig på grunn av selvstående, takhøyde og muligheten til gjennomtrekk om sommeren når det er på det varmeste. Det eneste jeg er veldig usikker på er hvordan det er å sette opp et telt som staika i storm. Hvorfor bruker de fleste som drar på ekspedisjon i polare strøk tunneltelt? Er det noen andre store fordeler med tunneltelt annet en at det går fortere å sette de opp og at de har større fortelt?
 5. Team baitbox på youtube har mye bra hvis man interesserer seg for fiske. Svensk kompisgjeng som fisker i Sverige og Norge.
 6. Lite som har gjort meg så forbanna som det her! Ønsker umiddelbar informasjon om eventuelle demonstrasjoner eller underskriftskampanjer. Hele poenget med fornybar energi er vel å redde naturen er det ikke det da? Litt paradoksalt å ødelegge den i kampen for å redde den er det ikke det da? Sitter en gjeng med grådige selskaper som vil tjene penger på å selge strøm til utlandet og en gjeng politikere som som blir våt i trusa av denne moralske poseringen. Dette er et kvalmt maktovertramp!
 7. Hadde tilnærmet identisk opplevelse i forrige uke. Skulle opprette inreach konto men det var bugs på nettsiden. Sto at jeg måtte fylle ut email adresse uten at det eksisterte et felt som het email adresse. Ringte Garmin kundeservice akkurat som deg og fikk beskjed om at han skulle sende feilmelding til usa. Jeg prøvde igjen et par dager etterpå og da fungerte det. Hørte aldri noe mer fra kundeservice, men heldigvis så ordnet det seg et par dager etterpå. Jeg er selv litt skeptisk på garmin når det gjelder software. Synes alle appene og programmene de har er klønete å bruke. Det finnes jo 17 apper og 48 programmer for ulike ting.
 8. Jeg var ute i forrige uke å isfisket med foreldrene mine sin portugisiske vannhund. Hun hadde på sånne dress med for inni for å holde varmen men den var ikke heldekkende under og det festet seg derfor fort snø. Hun ble kjempekald på tross av at det bare var rundt -2 ute. Hun skalv og frøs veldig så jeg plasserte henne rett foran bålet og med en jakke rundt seg og hun fikk da varmen tilbake. Er litt skeptisk til langtur med den rasen der. Det er helt avgjørende at du har dekke til hunden hvis det er mye snø. Portugisiske vannhunder har heller ikke underpels så de tåler ikke ekstreme temperaturer.
 9. Har god erfaring med disse sokkene https://www.ametrine.no/products/ullfrotte-600-gram-triconor Anbefaler også disse https://www.ametrine.no/products/hiker-ull-2-par-ametrinesokker
 10. Har god erfaring med silky gomboy. Men du må være forsiktig med å ikke dra saga helt ut i mellom hvert drag da bladet er veldig skjørt. Har hørt om flere som knekker tuppen pga dette. Bare sørg for å ikke bruk mer enn 80% av bladet.
 11. Jeg prøvde å bytte til en helt ny gassboks og det skjedde likevel. Det var nok en litt større flamme enn at jeg vil klassifisere det som å skru på litt mer gass en liten periode nei. Det var en såpass stor flamme at jeg ikke turte å bruke den i ytterteltet av frykt for at duken skulle bli skadet.
 12. Har veldig lite erfaring med gassbrennere og opplevde at brenneren blusset opp til en stor flamme når jeg brukte den i ytterteltet tidligere i år. Virket som om det skjedde når brenneren ble ble satt ned skeivt eller flyttet på. Det er en MSR pocket rocket og jeg brukte en blå gassboks jeg kjøpte på xxl. Noen som vet hva dette kommer av og hvordan man unngår det? Jeg valgte på grunn av dette å bruke den på utsiden av teltet selv om det regnet ganske godt.
 13. Ser det er tilbud på marmot never summer på fjellsport. Noen som har erfaring med denne posen? Jeg har ikke noe annen vinterpose og tenker at denne skal dekke hele behovet mitt om vinteren uansett. Er den varm nok? Hvordan er den i forhold til for eksempel Mountain Hardwear Lamina Z Blaze?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.