Jump to content

Sphere 3-sesongs 180. Smal ved knærene


Recommended Posts

Hei,

Vurdere å kjøpe meg en pose i dun. Hørte med de i butikken på huldreheimen dun, men fikk heller anbefalt sphere 3sesongs til mitt bruk. Da jeg skal i hovedsak bruke den som ekstrapose inne i en vinterpose om ikke tåler mange blå i dag, men også på turer i fjellet i sommer halvåret. Fikk beskjed om at jeg kunne få en god pris på denne da de skulle bytte til en nyere modell eller noe. Så egentlig virker posen helt perfekt, innenfor mitt prisområde også :) men minuset er at den vist nok var kun 64 sm rundt knærne. Er ikke dette veldig smalt? har tatt et målebånd å lålt rundt knærne mine og endte opp på 63/64 når målebåndet lå helt inntil. Dette virker for meg som om den kommer til å kunne bli veldig smal. Har noen noen erfaring på dette? blir den smal?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Må kjøpe på nett da jeg er på folkehøykole langt fra folk. Og butikker ikke akkuratt der det det kryr av her, men har oppdaget at jeg har lest feil. Leste bredde på 64cm og tenkte omkrestsen i pose var 64. Og det virket veldig smalt på meg, men nå som jeg har lest engang til og tenkt litt komme jeg jo på at det sikkert er det samme som diameteren i posen. Og da virker den jo ikke så inneigranskauen supersmal lenger. Da er det breiere enn 3-sesongern min i syntet om jeg har målt rett da. Virker ikke det logisk? At det er snakk om diameter g ikke omkrets når de i butikken skrev om bredde i mailen de sente til meg.

Beklager litt feiltenking fra min side. Er nettopp kommet tilbake fra første tur med folkehøyskolen og det var kraftig regn og mange som ikke hadde sovet ute noen gang før. Så vi som har vært en del på tur fikk mer enn nok å gjøre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg testet den tidligere i år, riktignok 195 versjon. Selve posen er egentlig ganske smal. Så vidt jeg husker er skulderbredde 72cm. Synes den ble for trang til meg.

Vinterposen min er 84cm i bredde.

Ajungliak sine Attitude og Lahar er bredere modeller, Sphere er de smaleste (Av dunposene)

Jeg endte opp med en Mountain Hardwear Phantom 32. Den er litt bredere hele veien ned og så fikk jeg den billig. Alternativ var WM MEgalite men den ville kostet en del mer, den var smalere fra hofter og ned men litt bredere oppe.

Er selv 187cm og litt "atletisk".

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy