Jump to content

Andejakt-oppbevaring og tilberedning?


Recommended Posts

Annonse
Posted

Modning handler om to ting, det ene er å mørne, det andre å frembringe smak. Gressender kan gjerne henge 40 døgngrader synes jeg, men ikke noe lenger. (Fiskeender har jeg sluttet å spise/jakte. De smaker tran uansett..)

Etter det jeg har lært er mørningen klar etter ca 40 døgngrader på alt fuglevilt. Lengre henging fremkaller mer smak.

Jeg snitter opp gattåpningen litt og drar tarmene ut med en T-formet ståltråd. Synes mer om å henge dem uten innmat, som man gjør med gåsa.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy