Gå til innhold
  • Bli medlem

Reken

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Reken

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Problemet er som sagt at jeg ikke har plass til å oppbevare de i den største posen.
  2. Jeg har to soveposer som ble levert slik. En syntetisk sovepose og en dun/syntetisk.
  3. Jeg har sett at en del soveposer som selges i dag leveres i store netting poser, også får du med kompresjons trekk ved siden av. Jeg har alltid oppbevart mine soveposer i kompresjons trekket. Ødelegger man soveposen hvis den oppbevares i vanlig trekk? Hvis jeg skal oppbevare soveposene i netting poser har jeg ikke plass til å oppbevare den.
  4. Lurer på om det finnes noe man kan bruke for å samle sammen bardunsnorer på en enklere måte? Er lei av å surre opp alle snorene også løsner de bare igjen. Tenker spesielt på lavvoen jeg har. Den har flest barduner. Brukes med pulk eller på biltur, så vekt er ikke så farlig.
  5. Kan jeg bruke andre drivstoff enn sprit?
  6. Jeg har fått ett par Trangia brensell flasker i kompositt materiale med sikkerhetskork. Jeg ser det står på flasken at de ikke kan settes under trykk. Betyr det at de bare kan brukes til å frakte fuel? Jeg lurer også hvordan man får av toppen igjen når man skal fylle på mer brensel? Sikkerhetskorken sitter så innmari godt fast.
  7. Jeg har 3 helsport Fjellheimen X-trem telt. 2, 3 og 4 manns versjonen. Jeg bruker 2 manns når jeg er alene og 3, eller 4 manns når vi er flere. Jeg klarer meg egentlig med to telt. Jeg lurte på å kvitte meg med 3 eller 4 manns teltet. Hva ville dere ha beholdt? Jeg heller litt mot å beholde 2 og 4 manns teltet. På vekten er det rundt 350 gram som skiller 3 og 4 manns.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.