Jump to content

Rismyhr

Aktiv medlem
 • Posts

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Rismyhr last won the day on March 22 2016

Rismyhr had the most liked content!

2 Followers

About Rismyhr

 • Birthday 07/25/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Leknes

Recent Profile Visitors

4,194 profile views

Rismyhr's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

350

Reputation

 1. Mulig denne allerede er delt her på forumet, [Hidden Content]. Dette er noe jeg mener det er viktig at vi tar innover oss, spesielt vi som bruker naturen aktivt og som kanskje er med på å inspirere og motivere andre. Jeg har, over flere år, sett hvordan tråder her på forumet i økende grad handler om utstyr og kjøp av dette. Tråder som "Hva har du kjøpt nå?" er noen av de mest aktive trådene og det postes stadig nye innlegg om kjøp av utstyr. Jeg sier ikke at dette er feil, selv har jeg også gått til innkjøp av forskjellig utstyr opp gjennom årene. Men mer og mer har vært brukt utstyr, noe jeg ser flere og flere har blitt flinkere på. Det er også viktig å vurdere om man faktisk trenger det nye teltet eller den nye soveposen, vil det gjøre turen bedre eller opplevelsen større. Trenger vi virkelig 3 brennere, 4 telt og x-antall soveposer? Fokuset på utstyr overskygger iblant hva det å tilbringe tid i naturen faktisk handler om. Jeg mener vi har et stort ansvar her på forumet. All aktivitet vi til enhver foretar oss vil alltid ha en viss påvirkning på omgivelsene våres, men økt bevissthet rundt utstyr og hvordan vi forflytter oss tror jeg er viktig. Jeg ønsker ikke å rette en pekefinger eller moralisere, men heller oppfordre til økt bevissthet rundt dette. God tur! 🙂
 2. [Hidden Content] Dette løste mitt problem på en Helsport Adventdalen pose hvor glidelåsen åpnet seg når jeg skulle ut av posen midt på natta for å late vannet, og det er jo forsåvidt bra at den åpnet seg, men jærskla kjipt når den ikke ville lukke seg etterpå... Fikk tilsendt ny drager av Helsport men du finner sikkert på ebay osv. Jeg fikset drageren midlertidig ved å klemme på den slik du beskrev men jeg tror at den får en svakhet i metallet som gjør den mer eksponert for å ryke senere.
 3. Takk for at du deler, flott rapport med veldig fine bilder!! Ser ut som et fantastisk område, frister til besøk. I hvertfall når været viser seg fra den siden
 4. Så ut som en utrolig flott tur, mange fine bilder! Artig å se litt bilder fra turterrenget i Svarstad området, har besteforeldre i Kvelde å bruker ofte å kjøre gjennom Lågendalen på vei nedover. Alltid likt den kjøreturen, mye flott natur! Utsikten man får fra høydedragene rundt Lågendalen er utrolig fin, små koller dekket av både bar og løv skog med Numedalslågen som svinger seg gjennom dalføret. Takk for deling!
 5. Tusen takk for det Kjetil, hyggelig å høre!!
 6. Heheh, det ble ekstremt til tider! Men når man oppholder seg ute over lengre perioder under slike forhold så innser man at det nytter fint lite å bruke masse energi på å forbanne myggen/insektene. Må bare ta de forholdsreglene man kan. Hyggelig å høre at du likte vloggen, tusen takk for kommentar!!
 7. Jobbet som vikar på en skole, sfo/lærer. Ellers hadde jeg bra med oppsparte midler slik at jeg trengte ikke å bekymre meg over det økonomiske. Også var det selvfølgelig fordelaktig å bo med 2 venner, mtp. utgifter i forhold til det å bo osv.
 8. Hjertelig takk for det Martin, hyggelig å høre. Naturedrunk var et herlig begrep forresten, haha! 😁 Var litt spontant at jeg i det hele tatt lagde noen filmer fra denne reisen og at det ble på engelsk. Tenkte at det kunne være gøy å kanskje nå ut til noen flere.
 9. En snart 10 år gammel drøm gikk i oppfyllelse denne høsten. Jeg flyttet fra Lofoten i sommer etter å ha bodd 1 år i øyriket. Planen var enkel, jeg skulle bruke omlag to måneder på å bli bedre kjent i de nordligste delene av dette langstrakte landet. De første ukene beveget jeg meg langs kysten før jeg etterhvert trakk mer innlands. De to siste turene gikk til Øvre Anárjohka og Øvre Pasvik nasjonalparker. Øvre Anárjohka var min nest siste tur og det skulle vise seg at jeg var over gjennomsnittet heldig med været. Jeg har laget en liten videoblogg "serie" fra noen av turene, alle på engelsk denne gangen. Har lyst til å dele filmen fra Øvre Anárjohka med dere, håper noen kan finne den interessant å ta en titt på i høstmørket. Ønsker alle en flott tur-høst! Varm hilsen Magnus
 10. Denne boksen drar jeg kjensel på, har brukt Renapur i flere år nå med veldig gode resultater. Utrolig fin voks som er laget av bivoks og andre naturlige ingredienser. Gikk tom for en stund tilbake og kjøpte noe ræl på g-sport. Slik oljebasert voks som du får kjøpt på matbutikken osv, på boksen stod det bla. at man burde unngå å få det på hunden da du kan bli tørr. Trodde smøring var til for å fukte læret(aka hud)? Da merket jeg hvor mye bedre det er med et naturlig produkt som du kan smøre på ved hjelp av fingrene, og som du kan bruke i naturen uten at du slipper ut skadelige stoffer hvor enn du tramper og går. Fikk takk i Sno Seal Beeswax på en Sport1 butikk i Alta for å erstatte den andre møkkasmøringen. Dette var for meg et hittil ukjent produkt men etter litt erfaring med det så må jeg si at det har blitt en ny favoritt! Ganske fast i konsistensen og krever litt arbeid for å få den skikkelig inn i læret ved hjelp av varme osv. Men når det først er gjort så er den bunnsolid og voksen sitter utrolig godt!
 11. Du begynner vel å få en imponerende stor samling soveposer nå @JanRH?
 12. Regner med det er standard gjenger på disse flaskene, slik at de passer med primus, optimus osv?
 13. Wow! Det var utrolig flott, ser ut som blodårer.
 14. Utrolig flotte bilder, fint lys og fine farger. Veldig naturlige. Og god komposisjon.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy